Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Saints Row 2

Featured Replies

Opublikowano
Mam pytanie: Czy w drugiej czesci tez jest koniecznosc podbijania paska respektu by miec mozliwosc grania misji fabularnych ? Strasznie mnie denerwuje w jedynce to ze po wykonaniu misji fabularnej musze robic jakies z zadan pobocznych.

Spieprzyli to wedlug mnie, jak mam ochote to gram fabułe, jak nie to pewie sie dodatkowymi zadaniami...

Rob pierw zadania to dostaniejsz infinite biegu czy ammo :} Zabawa potem przednia gdy idziesz z m249 saw przez ulice i do wszystkiego strzelasz nie martwiac sie o amunicje :}. Pasek mozna rowniez napelniac jazda ;)

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 85
  • Wyświetleń 16,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
(...)

- nie nudzi sie (fabula skonczona dopiero po przy 26h na liczniku, wczesniej robilem dzielnice czy szambiarke)

Hmm, to akurat niezbyt dobry argument :). GTA IV skonczylem po 50 h bez rozwlekania :).

Cóż, IMO gra naprawde przyjemna posiadająca sporo zalet jednak porownywanie jej do gta jest jak " mylenie gwiazd z ich odbiciem". Takie słabe 8.

BTW. Z funem.... Niby w SR2 jest w takiej czystej formie to wieksze 'hedone' sprawiał mi Niko... Sama jazda po miescie, wsłuchiwanie sie w prace zawieszenia, czy rozmów ludzi w mieście ... Gdyby zliczyc wszystkie moje przejscia gry i niezasejwowane rozgrywki to ze 350h minimum by było.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy to ja mam jakis problem z połączeniem, czy już nikt nie gra w to przez live-a?

( po 35 h gry, ocena wzrosła do 9 - )

Opublikowano
Sama jazda po miescie, wsłuchiwanie sie w prace zawieszenia

no no no, widzę że kolega lubi się ostro zabawić

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

W sumie "Saints Row 2" to kalka serii GTA - "sandbox i gangsterka", jak to ładnie ująłeś :)

Ze wszystkich części "Grand Theft Auto" "SR2" przypomina najbardziej ostatnią, tj. czwórkę.

W każdym bądź razie GORĄCO polecam "SA2". Gra nie zbierała może zbyt pochlebnych opinii w prasie, ale jest spora szansa, że Ci podpasuje...Luzacki klimat, masa ciekawych (lecz często zahaczających o lekką parodię) misji dodatkowych, od groma broni i pojazdów (plus sekrety do odkrycia) - atmosfera co prawda odmienna o 180 stopni od "GTA4", ale gra wciąga jak bagno.

Niestety, grafika w "SA2" momentami kuleje, ale również ma swoje momenty. Poziom niższy niż u konkurenta, ale nie jest tragicznie.

Porównując 22h spędzone przy "SA2" i taką samą ilość czasu poświęconą "GTA4" stwierdzam, że to właśnie w pierwszym przypadku zabawa była bardziej intensywna i nastawiona na czysty "fun" (a że fabuła była momentami grubymi nićmi szyta...Cóź, to "GTA4" jest tą produkcją bardziej filmową :D).

Gra jest dostępna na różnych serwisach aukcyjnych w śmiesznej cenie 30-40zł - BRAĆ I GRAĆ!!! Powiadam wam, będziecie żałować, że te 20-parę godzinek w "Pacific City" tak szybko minęło.

Opublikowano

+1

Gra jest naprawdę luzacka...mi dała masę funu , świetna odskocznia od bardziej poważnego GTA IV.Średnia powyżej 82 % mówi sama za siebie hehe :D

Opublikowano

Ubrań? OD ZA(pipi)ANIA :D Są sklepy z masą naprawdę świetnych,a także śmiesznych strojów. Po buty,aż po czapki podobnie jak w SA. Jest też edytor postaci....za(pipi)isty zresztą :D

Opublikowano

Jeszcze warto znajomego do zakupu zachęcić, bo można po prostu zaprosić go do miasta i przez Live robić wszystkie misje, misje poboczne, jeździć po mieście, itp.