Posted October 30, 200816 yr Atari zapowiedzialo dzisiaj remake Riddick`a The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena. Gra ma zostac wydana w 2009 roku na 360, PS3 oraz PC. Ponizej pierwszy screen: http://gamersyde.com/pop_image.html?G=9658&N=1 Edited October 30, 200816 yr by bebbop
October 31, 200816 yr Atari zapowiedzialo dzisiaj remake Riddick`a The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena. Gra ma zostac wydana w 2009 roku na 360, PS3 oraz PC. Ponizej pierwszy screen: http://gamersyde.com/pop_image.html?G=9658&N=1 ta gra zostala zapowiedziana z 2 lata temu
December 4, 200816 yr http://uk.xbox360.ign.com/dor/objects/9075...id=n1vtj5t1s8np chyba lepsz jakiość niż na youtube... chyba. A na grę czekam z niecierpliwością. Swoja droga jakiś nowy film mogliby zrobić
February 10, 200916 yr Wysyp filmików na GT Gunplay Gameplay Searchlight Gameplay Fisticuffs Gameplay Melee Gameplay
February 10, 200916 yr dla mnie Escape From Butcher Bay to pierwsza 10tka poprzedniej generacji i chyba jedna z niewielu gier, ktore przeszedlem na jednym wdechu. Kapitalny tytul z niesamowitym klimatem. Łykne nawet niezle odgrzanego kotleta, byleby tylko nie wyszedl z tego po prostu Riddick HD:[
February 10, 200916 yr odgrzewany kotlet to nie będzie więc ostrz dzidę brachu bo zapowiada się mocny tytuł co do singla to się nie boję, inna sprawa to multi, żeby nie było jak w Darkness
February 11, 200916 yr Ten melee gameplay niszczy jaja, widać że ładnie rozbudowali liczbę ciosów. I te finishery mniam! Oby etapy z bitką i strzelaniem były rozłożone równomiernie i będę zadowolony.
February 11, 200916 yr Cos mi sie wydaje ze moze bedzie acziv przejsc gre uzywajac tylko melee nie liczac robota
February 20, 200916 yr Nowy Trailer: http://www.gametrailers.com/player/45787.html Dawać mi już tą gierkę, aż mnie chcica wzięła żeby znowu zaliczyć TCoR: Escape... A nawiasem mówiąc grafika masakruje z tego co widzę w nowym Riddicku. Edited February 20, 200916 yr by Slupek88
February 24, 200916 yr "Firma Atari poinformowała, iz gra The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena ukaże się w Ameryce Północnej 7 kwietnia tego roku, a w Europie 17 dni później."
February 24, 200916 yr A myslalem ze moze cos rozbudują a tu tylko dadzą ladniesjze butcher bay i lepsze si, i ten statek dark athena. bedzie mozna grac odrazu darkathena albo zaczac od nowa butcher bay:(buuuu
February 24, 200916 yr a ja się cieszę, z miłą chęcią przeoram po raz kolejny Butcher Bay bałbym się, że coś skopią i druga część będzie kiepska, a tak mam pewność, że wszystko będzie na poziomie a że odgrzewany kotlet? akurat w tym wypadku mam to gdzieś dwa razy na wynos poproszę
February 24, 200916 yr Ale nie rozumiem - czyli beda 2 gry ? mozna zaczac od Butcher Bay i od Dark Athena ?
February 24, 200916 yr Dokładnie tak będzie BB odnowiony, poprawiony bla bla i Dark Athena nowa historia, nowy wątek. Nic dodać nic ująć czyli w sumie będziemy mieli 2 gry na jednej płycie.
February 24, 200916 yr No to niezly odgrzewany kotlet - tez od razu lykam, Riddic mnie rozwalil i mam duza nadzieje, ze remaku nie zwala... Kiedy premiera ? Nadal 27 marca ?
February 25, 200916 yr Jak to jest, ze zawsze szukam i nie moge znalesc takich informacji Dzięki. Szkoda, ze nie marzec, ale poczekam cierpliwie ! Klimat Riddica zawsze byl mega mocny, a milo bedzie przypomniec sobie jeszcze raz ucieczke z Bucher Bay !
February 25, 200916 yr Ano, Riddick genialny byl. Btw - rimejk przypomina mi troche dizajnem i ogolnie stylistyka Quake'a 4, jakos tak mi sie kojarzy. Ale co tam, lykne na pewno, licze, ze gierka nie zawiedzie :]
March 4, 200916 yr ściągnął już ktoś demo? bo ponoć jest a ja sie nie wiem czemu z livem nie moge połączyć
March 4, 200916 yr Ja zdążyłem jeszcze ściągnąć. Demo jest krótkie (20-30 minut). Gameplay nadal taki sam, jak w podstawowej grze. Trochę za dużo jest strzelania, wolałbym się nadal skradać (nigdy nie skończyłem pierwszej części, może tam pod koniec też tak było).
March 4, 200916 yr Demo jest krotkie - z 10-15 min to max. To pewnie demonstracyjna wersja wiec pokazali troche walki wrecz jak i etapu gdzie strzelamy. Graficznie trudno powiedziec czy dobrze - jest bardzo filmowo i ladnie. Ciekawym pom,yslem bylo sterowanie droidem czy kims tam. Grajac w tego na 360 bylo takie uczucie - to ten sam Riddick ale w erze HD. Kiedys sie skusze, gdyby nowka byla za 100-120 to wzialbym bez problemu.