Opublikowano 30 października 20231 r @Shen tak a potem na tvn7. Oglądałem na obu wtedy. tvp2 chyba całości nie wyemitowała wtedy.
Opublikowano 1 listopada 20231 r Strasznie męczący ten czwarty sezon, wszystkie te nowe przydupasy wkurwiające, najgorsza ta dupa Willsona.
Opublikowano 1 listopada 20231 r 1 minutę temu, Square napisał: Odcinek z łóżkiem już miałeś? Ta, dziś, skonczylem na tym co House miał wypadek autobusowy
Opublikowano 2 listopada 20231 r Skończyłem, śmierć wiadomo kogo nie wzbudziła żadnych emocji w sumie. Zdecydowanie słabo ten sezon wypada na tle 1-3, pierwsze co mi przyszlo na myśl, że to było wtedy kiedy strajk scenarzystów i się sprawdziło. Tak samo zjebali wtedy Heroes.
Opublikowano 7 listopada 20231 r Jestem w połowie 5 sezonu i podoba mi się bardziej niż poprzedni. Na pewno zapamiętam odcinki z zakładnikami czy jak House wynajął laske, zeby udawała pacjentke. Odcinki z pogrzebem, chorymi co przyjeli organy od tego samego dawcy czy z typem co się bał wychodzić z domu też spoko.
Opublikowano 7 listopada 20231 r Szkoda, że w piątym sezonie Spoiler Kal Penn odszedł z serialu, bo postać Kutnera była zajebista.
Opublikowano 8 listopada 20231 r W dniu 8.11.2023 o 00:17, Square napisał: Szkoda, że w piątym sezonie Ukryj zawartość Kal Penn odszedł z serialu, bo postać Kutnera była zajebista. Strasznie z dupy to było, chyba nie mieli pomysłu jak się go szybko pozbyć z serialu Za to super był odcinek z tym co mógł tylko mrugać.
Opublikowano 9 listopada 20231 r Ten aktor co Kutnera grał dostał posadkę w Białym Domu jako doraca Obamy i sam chciał szybko się zawinąć, żeby mu praca nad serialem nie kolidowała z tą nową, cieplutką posadką. Nawet nie mógł być obecny na planie filmowym tego odcinka, dlatego wyszło jak wyszło.
Opublikowano 15 listopada 20231 r Nie wiem co ten maciucha tak narzeka, że serial się skończył po 5 sezonie. Szósty miał swoje momenty i na pewno lepszy od tego skróconego przez strajk scenarzystów. Jeszcze dwa do końca, mam nadzieje, że się nie kończy jakimś cliffhangerem.
Opublikowano 17 listopada 20231 r Podobał mi się wątek Masters, trochę świeżości, szkoda, że odeszła.
Opublikowano 21 listopada 20231 r W dniu 21.04.2012 o 16:40, Masorz napisał: Jeżeli jakimś cudem powstanie kolejny sezon to bez Laurie'go bo on definitywnie odchodzi, z telewizji w ogóle. To niezle odszedł z telewizji Dziwny ten ósmy sezon, cały czas miałem wrażenie, jakby powstał na siłe i chcieli zakończyć na siódmym. Przez chwilę dałem się nabrać, że House Spoiler faktycznie zginie
Opublikowano 22 listopada 20231 r 16 godzin temu, Shen napisał: To niezle odszedł z telewizji Pokaż ukrytą zawartość faktycznie zginie Po 11 latach możesz cwaniakować, ale wtedy sam tak zapowiadał.
Opublikowano 14 grudnia 20231 r W dniu 18.10.2023 o 23:25, Square napisał: Odcinek pod koniec pierwszego sezonu jak prowadzi wykład to jeden z moich ulubionych. Przed chwilą oglądałem. Dla mnie to w sumie nowość. Kiedyś oglądałem tylko pojedyncze odcinki w TV, więc oglądam bez wielkiej nostalgii, a bawię się znakomicie.