Jump to content

House MD

Featured Replies

• Replies 690
  • Views 70k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Straciłem już zainteresowanie 8 sezonem, ale wciąż mam pjerdolca na punkcie pierwszych pięciu.   Wspomnień czar:   to powinno byc zakonczenie całego serialu, nie było i nie będzie lepszej scen

• Ekipa House'a chyba naoglądała się M jak miłosc i Hanki wjeżdżającej w kartony. Nosz Wilson zarąbał w jakąś biedną drewnianą barierkę, a tu auto dymi i ogólnie kaput, żenuła.     za co minusy? xDD

• Podobno otwarcie szóstego sezonu to największe osiągnięcie aktorskie Hugh Laurie'ego, tak mi mówią, ale ja tam nie wiem, nie oglądam tego serialu.

Ile zajmuje czasu jeden ep? :P

Standardowo - 40minut.

• 2 months later...

Dokładnie 44 chyba :)

Zgadzam sie , serial świetny tak samo jak tytułowy doktor i jego teksty. Nikogo nie lubi i nikt nie lubi jego :D

• 3 weeks later...

W najbliższy czwartek startuje dwudniowy maraton z 1 sezonem "House Md" na Axn :)

Edited by Sandking

A dzisiaj w USA leci nowy odcinek 4. serii, jakby ktoś nie pamiętał.

W najbliższy czwartek startuje dwudniowy maraton z 1 sezonem "House Md" na Axn :)

Maraton czyliii ? Będzie kilka odcinków po sobie czy cuś ?

sciagnałem pierwszy sezon

mocny serial i na pewno obejrze całosc tylko...mam nadzieje, ze nie bedzie przez cały czas tak<jestem na 3 epie> ktos nagle choruje, czołowka, pokazują kilka sprzeczek, a na koncu przez metode prob i błędów znajduja przyczyne

W 85% tak wlasnie jest, ale nie umniejsza to serialowi. Sam sie przekonasz, nie chce psuc frajdy.

Jakis czas temu skonczylem 3 sezon (ktory jest zaje.bisty i zjada poprzednie na lunch), wiec lada tydzien powinieniem zabrac sie za 4.

jestem po pierwszej serii. Nie ma co, obecnie to moj faworyt, a bardziej wkrecił mnie tylko californication i swego czasu Dexter.

Tym bardziej ciesze sie, ze bedzie 5 seria. Czyli jeszcze 4 przede mną.

Ja jestem po 2 sezonach i szczerze muszę odpocząć bo zaczyna mnie to nudzić . Ja myślałem że House to prawdziwy nienormalny a tu się okazuje że on okazuje uczucia i takie tam :D

w 2 tygodnie obejrzałem 3 serie. Obecnie moj numer 1. Lost mi sie znudził, Dexter ma przerwe, podobnie jak californication.

Jedyne co wkurza to ten schemat. Przedstawienie pacjenta, opening. Kilkanascie razy w kazdym odcinku pada stwierdzenie 'to rak', 'to guz'. Zawsze jednak w 39 minucie pada poprawna odpowiedz. No ale i tak serial rządzi. Watki poboczne są fajne i bardziej mnie ciekawią niz same choroby.

• 2 weeks later...

Nie chce mi się opisywać, bo nie chcę nikomu psuć oglądania, ale warto wspomnieć, że podwójna końcówka czwartego sezonu była genialna. Świetnie przemyślana, nietuzinkowa i na pewno wpłynie mocno na relacje między Housem a Willsonem, który w tym sezonie został w końcu dobrze rozwinięty. Nie mogę się doczekać kolejnych odcinków.

Edited by Hela

• 4 weeks later...

obejrzalem 4 sezony i jestem naprawde podjarany serialem. polecam kazdemu. premiera 5 sezonu bodajze we wrzesniu.

cuddy i house sa dla siebie stworzeni, kiedys beda razem zobaczycie ;P

• 2 weeks later...

przedwczoraj (a moze wczoraj?) obejrzałem na dwójce jeden odcinek, tak przez przypadek, no i w sumie, mimo poczatkowej niecheci do seriali o tematyce medycznej, sciagam te 4 sezony - zapowiada sie naprawde świetnie :)

Ghost - ja to samo. Kiedyś przypadkiem obejrzałem jeden czy dwa odcinki na dwójce, i zaje.biście zaintrygowała mnie świetnie wykreowana postać samego House'a. Teraz oglądam namiętnie 4 sezon, no świetny serial, naprawdę.

Końcówka 4 sezonu to mistrzostwo świata. Pomimo 4 serii serial naprawdę trzyma poziom, polecam gorąco.

Edited by Kris77

• 2 months later...

bez kitu nie lubie seriali, ale house jest genialny. 4 sezony se ogladnalem w jakies 2 tygodnie, katowalem calymi dniami ;]

no ja tak samo, przez pierwsza połowe lipca katowałem wieczorami, i juz sie nie moge doczekac wiecej ;]

• 2 weeks later...

0501, już po emisji.

:whistling:

Edited by gekon

Dobry odcinek. Pojawia się Ninja Gaiden 2 i staruszek w śpiączce. Skupiony na 13 ale House i tak jest świetny z tekstami.

No cieszymy się, ale po co ten spoiler?