Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Soul Calibur IV

Featured Replies

Opublikowano

No co ? nie widzę nigdzie spisu wszystkich postaci.

• Odpowiedzi 723
  • Wyświetleń 81,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Miodzio początek walki zaczyna się tak samo jak w SC ;D

• Oby nie było , nie mów hop di :biggrin: jak na razie jest dobrze , postać wykonane są genialnie (Mitsu!!!) ,masa detali ,ruchome elementy strojów - nie przesadzili z kolorystyką , animacji postać m

• A moim jest i w przeciwieństwie do Ciebie nie wypisuje głupot ( tekst z Di rządzi ;D ) i super powodzenia nikt Ci nie broni.

Opublikowano

Nie, ale o nowych postaciach było. Zresztą nie kłóć się, tylko oddawaj dług :P

Opublikowano

Mam takie głupie pytanie, nie na temat - pisze się Seong Mi-na czy Seong Mina?

To moja ulubiona postać, ale nigdy nie miałem pewności :P

Opublikowano

Tą pierwszą pisownię wprowadzono w SC3. Obie są poprawne :) Ale najlepiej mówić na nią Zezowata.

Opublikowano
Tą pierwszą pisownię wprowadzono w SC3. Obie są poprawne :) Ale najlepiej mówić na nią Zezowata.

Zezowata? A to czemu? Jakoś w przypadku tej postaci rzadko kiedy patrzy się na oczy :twisted:

EDIT by Di: Zezowata, bo... ma zeza. Najlepiej jest to widoczne w SC2: http://img146.imageshack.us/img146/1659/zezowatatv0.jpg

No ale wracamy do tematu ;)

Opublikowano

Zrobił się dym, bo wygląda na to że gracze chcą koniecznie oglądać gargantuiczne implanty Ivy. Ja tam nie wiem o co tyle krzyku, przynajmniej w nowej wersji stroju mniej absurdalnie. Panienka Valentine może sobie nawet biegać w worku na kartofle, byle tylko nie miała jakichś rzutów faworyzujących konkretny slot na pada :P

Opublikowano

Pośladek Ivy to i tak nic przy nowym biuście Setsuki.

sc4_setsuka.JPG

Opublikowano
Pośladek Ivy o.O

Raczej trzeba to nazwać: poślad. To już nie wygląda fajnie tylko karykaturalnie.

Pośladek Ivy to i tak nic przy nowym biuście Setsuki.

Wow. Soul Calibur IV: Boob Attack. Aż dziwne że Talim też nie nosi miseczki D <_< A drugi strój Setsu to przynajmniej nie taka porażka jak w SCIII.

Opublikowano
  • Autor

Talim nic nie rośnie więc okaże się pewnie, że to SC odpowiednik Bridget.

Opublikowano

ejooo pierwowzor stroju Ivy byl w porzadalu.... wiecie wystarczy leciutko pociagnosc i takie to spada zaraz z dziewczyny( teraz bedzie, ze zbok jestem co?), pozatym to wszystko w grze zapowiada sie bardzo fajnie( chociaz mnie odrzuca joda- nienawidze star warsow, ale co mi tam... bedzie kogo prac w practice). Pozatym strasznie interesuje mnie jak pociagna teraz Yun-Seunga( czy jak sie go tam pisze) bo wszarza niezle w trojce opanowalem. No i na koniec to co mnie skreca to.... jaki bedzie wyglad plansz( imo w trojeczce mnie rozwalily na lopatki, cos boskiego)bo widzialem jedna czy dwie( bardzo fajne, ale chcialbym ta na ruchomym rusztowaniu z egiptu zobaczyc na next genie), moze ktos sieknie jakies linki?

Opublikowano

nowa niunia z katanami za(pipi)ista xD chyba sie zaczne ta gra znowu interesowac xD

Opublikowano
nowa niunia z katanami za(pipi)ista xD chyba sie zaczne ta gra znowu interesowac xD

Szkoda, że będzie mieć bana...

Ale pograć nią for fun można ;-)

Opublikowano

A kto powiedział ze bedzie miec bana?

Poczekajmy az ta gra wyjdzie i zobaczymy co ma niby oznaczac bonusowa postac.

Jedyny pewny ban jest dla Yody i Vadera, ze względu na niemożność grania którąś z postaci na jednej konsoli.

Reszta jak na razie jest zagadką.

Marzy mi się w końcu jakiś SC w którym nie ma banów na postaci czy ciosy.

Opublikowano

Dajcie Shurze spodnie i bede nia grac xD A Setsu ładna, tzn teraz mi sie bardziej podoba niz na tym marnym skanie

Edytowane przez Ana

Opublikowano

Ten screen z "orężem" Ivy na pierwszym planie - uuuch :wub:

Opublikowano

A kto powiedział ze bedzie miec bana?

Poczekajmy az ta gra wyjdzie i zobaczymy co ma niby oznaczac bonusowa postac.

Jedyny pewny ban jest dla Yody i Vadera, ze względu na niemożność grania którąś z postaci na jednej konsoli.

Reszta jak na razie jest zagadką.

Marzy mi się w końcu jakiś SC w którym nie ma banów na postaci czy ciosy.

Wyciągam proste wnioski -> w SC2 była taka postać jak Necrid. Kto uczestniczył w choć jednym turnieju SC2 ten wie, że Necrid był banowany.

Czemu? Bo była to bonusowa postać zaprojektowana przez twórcę Spawna. To samo w SC3 -> bonusów było więcej niż tutaj zapowiedziano a i tak wszystkie postacie tego typu były banowane. Prosty wniosek - Bonus = ban na poważniejszych turniejach (bo o tych mowa).

Oczywiście mogę się mylić...