Gość Soul Opublikowano 18 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2008 No co ? nie widzę nigdzie spisu wszystkich postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 839 Opublikowano 18 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2008 Nie, ale o nowych postaciach było. Zresztą nie kłóć się, tylko oddawaj dług Cytuj Odnośnik do komentarza
Zaton. 19 Opublikowano 18 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2008 Mam takie głupie pytanie, nie na temat - pisze się Seong Mi-na czy Seong Mina? To moja ulubiona postać, ale nigdy nie miałem pewności Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 839 Opublikowano 18 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2008 Tą pierwszą pisownię wprowadzono w SC3. Obie są poprawne Ale najlepiej mówić na nią Zezowata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zaton. 19 Opublikowano 18 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2008 Tą pierwszą pisownię wprowadzono w SC3. Obie są poprawne Ale najlepiej mówić na nią Zezowata. Zezowata? A to czemu? Jakoś w przypadku tej postaci rzadko kiedy patrzy się na oczy EDIT by Di: Zezowata, bo... ma zeza. Najlepiej jest to widoczne w SC2: http://img146.imageshack.us/img146/1659/zezowatatv0.jpg No ale wracamy do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza
Moralio 106 Opublikowano 19 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2008 A tu macie "ulepszoną" Ivy: http://www.soulcaliburpoland.yoyo.pl/viewtopic.php?t=374 Zrobił się dym, bo wygląda na to że gracze chcą koniecznie oglądać gargantuiczne implanty Ivy. Ja tam nie wiem o co tyle krzyku, przynajmniej w nowej wersji stroju mniej absurdalnie. Panienka Valentine może sobie nawet biegać w worku na kartofle, byle tylko nie miała jakichś rzutów faworyzujących konkretny slot na pada Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtusior 1 Opublikowano 20 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2008 http://images.gamersyde.com/gallery/public...5/1286_0009.jpg Pośladek Ivy o.O Cytuj Odnośnik do komentarza
Aramis 10 Opublikowano 20 maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 maja 2008 Nom, to będzie jej item move. Cytuj Odnośnik do komentarza
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 20 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2008 XDDDDDDDD No pośladek wygląda jak... pośladek, hmm dziwne, no niech se jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 839 Opublikowano 21 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2008 Pośladek Ivy to i tak nic przy nowym biuście Setsuki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aramis 10 Opublikowano 21 maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 maja 2008 Fajny..yyyyy tatuaż? Cytuj Odnośnik do komentarza
Moralio 106 Opublikowano 21 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2008 Pośladek Ivy o.O Raczej trzeba to nazwać: poślad. To już nie wygląda fajnie tylko karykaturalnie. Pośladek Ivy to i tak nic przy nowym biuście Setsuki. Wow. Soul Calibur IV: Boob Attack. Aż dziwne że Talim też nie nosi miseczki D <_< A drugi strój Setsu to przynajmniej nie taka porażka jak w SCIII. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aramis 10 Opublikowano 21 maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 maja 2008 Talim nic nie rośnie więc okaże się pewnie, że to SC odpowiednik Bridget. Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 21 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2008 ejooo pierwowzor stroju Ivy byl w porzadalu.... wiecie wystarczy leciutko pociagnosc i takie to spada zaraz z dziewczyny( teraz bedzie, ze zbok jestem co?), pozatym to wszystko w grze zapowiada sie bardzo fajnie( chociaz mnie odrzuca joda- nienawidze star warsow, ale co mi tam... bedzie kogo prac w practice). Pozatym strasznie interesuje mnie jak pociagna teraz Yun-Seunga( czy jak sie go tam pisze) bo wszarza niezle w trojce opanowalem. No i na koniec to co mnie skreca to.... jaki bedzie wyglad plansz( imo w trojeczce mnie rozwalily na lopatki, cos boskiego)bo widzialem jedna czy dwie( bardzo fajne, ale chcialbym ta na ruchomym rusztowaniu z egiptu zobaczyc na next genie), moze ktos sieknie jakies linki? Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 21 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2008 nowa niunia z katanami za(pipi)ista xD chyba sie zaczne ta gra znowu interesowac xD Cytuj Odnośnik do komentarza
TasTer 0 Opublikowano 22 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2008 nowa niunia z katanami za(pipi)ista xD chyba sie zaczne ta gra znowu interesowac xD Szkoda, że będzie mieć bana... Ale pograć nią for fun można ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasandra Opublikowano 23 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2008 nowa niunia z katanami za(pipi)ista xD chyba sie zaczne ta gra znowu interesowac xD Szkoda, że będzie mieć bana... Ale pograć nią for fun można ;-) A kto powiedział ze bedzie miec bana? Poczekajmy az ta gra wyjdzie i zobaczymy co ma niby oznaczac bonusowa postac. Jedyny pewny ban jest dla Yody i Vadera, ze względu na niemożność grania którąś z postaci na jednej konsoli. Reszta jak na razie jest zagadką. Marzy mi się w końcu jakiś SC w którym nie ma banów na postaci czy ciosy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 877 Opublikowano 23 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2008 New pictures for Soul Calibur IV : Setsuka, Shura, Ashlotte http://www.play3-live.com/news-ps3-soul-ca...nneur-8332.html Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 23 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2008 A wogole to spoko, ze Rock zaczol sie ubierac w Ecco Cytuj Odnośnik do komentarza
Aramis 10 Opublikowano 23 maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 maja 2008 Setsuka jest śliczna. I wanna take her home;]. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ana 0 Opublikowano 23 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2008 (edytowane) Dajcie Shurze spodnie i bede nia grac xD A Setsu ładna, tzn teraz mi sie bardziej podoba niz na tym marnym skanie Edytowane 23 maja 2008 przez Ana Cytuj Odnośnik do komentarza
TomisH 3 Opublikowano 23 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2008 Ten screen z "orężem" Ivy na pierwszym planie - uuuch Cytuj Odnośnik do komentarza
TEAM Dabrowa Tar. 3 Opublikowano 24 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2008 (edytowane) http://www.gametrailers.com/player/34380.html New Fighters Slideshow Edytowane 24 maja 2008 przez TEAM Dabrowa Tar. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 24 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2008 http://gamevideos.com/video/id/19015 Walki w HD Cytuj Odnośnik do komentarza
TasTer 0 Opublikowano 25 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2008 nowa niunia z katanami za(pipi)ista xD chyba sie zaczne ta gra znowu interesowac xD Szkoda, że będzie mieć bana... Ale pograć nią for fun można ;-) A kto powiedział ze bedzie miec bana? Poczekajmy az ta gra wyjdzie i zobaczymy co ma niby oznaczac bonusowa postac. Jedyny pewny ban jest dla Yody i Vadera, ze względu na niemożność grania którąś z postaci na jednej konsoli. Reszta jak na razie jest zagadką. Marzy mi się w końcu jakiś SC w którym nie ma banów na postaci czy ciosy. Wyciągam proste wnioski -> w SC2 była taka postać jak Necrid. Kto uczestniczył w choć jednym turnieju SC2 ten wie, że Necrid był banowany. Czemu? Bo była to bonusowa postać zaprojektowana przez twórcę Spawna. To samo w SC3 -> bonusów było więcej niż tutaj zapowiedziano a i tak wszystkie postacie tego typu były banowane. Prosty wniosek - Bonus = ban na poważniejszych turniejach (bo o tych mowa). Oczywiście mogę się mylić... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi