Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Supernatual

Featured Replies

Opublikowano

Istnieja ludzie, co nadal ogladaja Flasha i Arrowa, wiec nic mnie nie zdziwi. 

• Odpowiedzi 661
  • Wyświetleń 66,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A jak dla mnie odcinek swietny, zwlaszcza koncowka, sporo sie dzialo ale nie chce spoilerowac.

• Supernatural do 5 sezonu włącznie to dla mnie serial numer jeden, potem zaczął się powolny upadek i przeciąganie na siłe. Sam cierpliwość straciłem po zakończeniu 11 sezonu, chyba się teraz wezmę

• Moim zdaniem Supernatural to ewenement wśród seriali, wiekszosc z kolejnymi sezonami sie szmaci jak PB np, a tutaj jest odwrotnie, od sredniej pierwszej serii doszli do genialnej trzeciej.

Opublikowano

Ale weź się odpierdol od Arrowa. Ostatni sezon z Prometeuszem był dobry.

Opublikowano

Uwaga podaję oficjalny ranking sezonów serialu Arrow:

2 >>> 1 > 5 >>>>>>>>>>> 3 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 4

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Singer robi więc będzie pewnie kupa jak i cały ten bezsensowny sezon.

Opublikowano

Na bieżąco to nie. Robię sobie od święta maraton z odcinkami jak siostra się pojawia. To jedyny serial oprócz X-Files i Stranger Things jaki razem oglądamy. A poza tym ciekawi mnie co wymyślą ze Scooby Doo.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mimo, że supernatural już od kilku sezonów nie oglądam to ten crossover to must-see :banderas:

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Szykuje sie goty odcinek. :obama:  

Opublikowano

No ba. Dean jako fan dobrego hentai nie odpuści sobie przecież wyrwania Daphne.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

W weekend obejrzałem 10 odcinków i bardzo przyjemnie wchodzi. Ciężko stwierdzić czy jest lepiej niż wcześniej, ale stęskniłem się za braćmi.

Opublikowano

Ale bym obejrzał crossovera braci jadących na polowanie z Ashem. :obama: Ash i dean w impali żłopiących zimne brontozaurusy, komentujących okrągłości kobiet a wszystko to przy utworach klasycznego rocka.

Opublikowano

Każdy by sobie obejrzał takiego crossovera.

Opublikowano

Co do crossoverów to wczoraj obejrzałem Scoobynatural, mega odcinek :banderas:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

OK sezon się skonczył także zacząłem oglądać i narazie jestem po 3 epkach i.... z jednej strony brakowało Winchesterów a z drugiej mam wrażenie, że ten sezon to będzie stał głównym tematem bycia babysitterami młodego. I już po 3cim epku 1szy minus .... po co kogoś uśmiercać skoro później poprostu w cudowny sposób można go przywrócić do "życia". No nic będę oglądał dalej zobaczymy jak to się wszystko potoczy.

Opublikowano
W dniu 5.06.2018 o 04:00, Mani napisał:

. po co kogoś uśmiercać skoro później poprostu w cudowny sposób można go przywrócić do "życia". 

O,stary nawet nie masz pojęcia... :yao:

Opublikowano

9 odcinków za mną .... ogląda sie dobrze bo to przez tą tęsknote za Winchesterami (supernatural oglądam tylko jeżeli sezon się skończy - nie chce czekać tydzień na kolejny odcinek) cały czas ta sama formuła czyli 1 odcinek który pcha fabułe główną lekko do przodu a za chwile 5 odcinków monster of the week. I tak już od 13 sezonów :) No nic dziś dalszy seans..

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Supernatural do 5 sezonu włącznie to dla mnie serial numer jeden, potem zaczął się powolny upadek i przeciąganie na siłe.

Sam cierpliwość straciłem po zakończeniu 11 sezonu, chyba się teraz wezmę za nadrabianie, zaczynając od 1 sezonu bo jednak trochę mi brakuje tego klimatu.  Od Supernatural i Prison break jeszcze w liceum zaczeła się moja przygoda z serialami.

Edytowane przez Shen

Opublikowano

(pipi)niesz tym znowu po sezonie z Lewiatanami :pawel:

300 odcinek miał być kozak, a wyszło słabo. Były ckliwe momenty ale brakowało konkretnego tąpnięcia. Mieli to zostawić na koniec serialu i to w zupełnie innej formie.

Opublikowano
3 godziny temu, Farmer napisał:

(pipi)niesz tym znowu po sezonie z Lewiatanami :pawel:

300 odcinek miał być kozak, a wyszło słabo. Były ckliwe momenty ale brakowało konkretnego tąpnięcia. Mieli to zostawić na koniec serialu i to w zupełnie innej formie.

Ten był straszny, chyba 7? Z tym całym Dickiem.

No ale pierwszy sezony miały klimat, demony były prawdziwym wyzwaniem, a nie kitowcami do bicia. Kino drogi z szukaniem starego i demonem z żóltymi oczami w tle.

Odcinek z Lilith i posterunkiem mocno też mi zapadł w pamięc.

Opublikowano

Najbardziej mnie boli olanie dwóch rzeczy: opętania (teraz nawet nie patrzą co i jak tylko sztylet w bebechy i do widzenia) i Adam.

Spoiler

Dramat straszny ja Dean i Sam siedzieli w piekle ale przyrodni brat? Niech gnije :pawel: 

Opublikowano

No to też mnie trochę bolało, na początku się bawili w egzorcyzmy, żeby nie zabić opętanej osoby, a potem napierdalali jak leci xd