Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 460,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
Mam takie pytanie chociaz nie wiem czy tutaj powinienem zadac.Znacie jakis horror ktory moglby mnie nawet w tym wieku przestraszyc?Ale od razu mowie ze ze takie w stylu "duzo krwi"niegdy mnie nie przerazaly.

obejrzyj sobie japońskie horrorki one missed call, the shutter, the eye potrafia wystraszyć

Opublikowano
A tak serio to ostatnio oglądałem coś takiego co się nazywało Stukostrachy:)

Początek lat 90 Klasyka ponoć :P

Fajny filmik

No Stukostrachy to jeden z moich ulubionych horrorkow, a dzis po obejrzeniu Mgly ktory to film okazal sie naprawde genialny uwazam ze da rade przeniesc wizje S.Kinga na ekran. Wlasciwe Stukostrachy i Mgla sa w bardzo podobny klimacie (ujecia, filtry, charakterystyczna obraz), obsada aktorska raczej drugiej kategorii ale dobrana idealnie. Moze w weekend wezme sie w koncu za Red Rose (tez na podstawie opowiadania S.Kinga) ale to bite 4.5 godziny wiec trzeba sie solidnie przygotowac.

Opublikowano

stukostrachy to miniserial był:] bardzo fajny zresztą

mgła tez była przyjemna

Opublikowano
Moze w weekend wezme sie w koncu za Red Rose (tez na podstawie opowiadania S.Kinga) ale to bite 4.5 godziny wiec trzeba sie solidnie przygotowac.

Polecam Red Rose ;) Nie jest to może obraz z Mgły, ale dość ciekawie zrealizowany film, który na pewno nie nudzi... Ostatnio nawet mogliśmy go podziwiać na małym ekranie...

Opublikowano

wlasnie skonczylem ogladac "Egzorcyzmy Emily Rose" klimatyczny film i na faktach autentycznych.Polecam!;)

a co do mgly to mnie strasznie zanudzila i te zakonczenie...

Opublikowano

Ta scenka z Egzorcysty 3 nieźle mnie straszyła jak byłem smarkiem. W ogóle film miał kilka ciekawych motywów ;) .

Opublikowano
wlasnie skonczylem ogladac "Egzorcyzmy Emily Rose" klimatyczny film i na faktach autentycznych.Polecam!:)

po prostu faktach ;] fakty zawsze sa autentyczne.

mi się podobała Drabina Jakubowa.

Opublikowano

Polecam À l'intérieur aka Inside by Alexandre Bustillo & Julien Maury. Film wrecz masakrycznie brutalny, do tego z doskonala rola Béatrice Dalle w roli psychopatki, bardzo dusznym klimatem, dziwaczna, budujaca chory klimat muzyka i swietnym finalem. Scena gore sa bardzo mocne i doskonale zrobione. Prawie z krzesla spadlem w pewnym momencie. Dla horrormaniakow mus, bo to imo jeden z najlepszych horrorow 2007r. I szczerze nie polecam osobom co bardziej wrazliwym

na zachete pozwole sobie zacytowac kolega Embalmera z najlepszej strony horrorowej w pl :) :

"À l'intérieur" to dzieło sztuki prosto z najohydniejszych czeluści piekieł, intensywny orgazm niewiarygodnego terroru, eksplozja krwi i pierwotnej brutalności"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

szukam jakiegos horroru ktory mozna obejrzec z dziewczyna. zebym ja sie smial a ona bala.

Opublikowano

oszukać przeznacznie rotfl. xD

ja oglądałam wczoraj Event Horizon. ; o co film. jeden z takich, które wywołały na mnie wielkie wrażenie. gęsia skórka itp. xD

Opublikowano
ja oglądałam wczoraj Event Horizon. ; o co film. jeden z takich, które wywołały na mnie wielkie wrażenie. gęsia skórka itp. xD

Zgadzam się ;) Film nietuzinkowy i na pewno godny obejrzenia... polecam dla co wybrednych horroro- maniaków ;)

Opublikowano

W sumie oglądałem tylko jeden film, który mnie nawet przeraził- Descent aka Zejscie.

Opublikowano

Oooo tak..The Descent ogladalem pierwszy raz bardzo dobrze sfurgany i film mnie poprostu zniszczyl..klimat mnie przygniotl jeden z najlepszych horrorow jakie widzialem...to fakt :/

Opublikowano
W sumie oglądałem tylko jeden film, który mnie nawet przeraził- Descent aka Zejscie.
Oooo tak..The Descent ogladalem pierwszy raz bardzo dobrze sfurgany i film mnie poprostu zniszczyl..klimat mnie przygniotl jeden z najlepszych horrorow jakie widzialem...to fakt :/

Fakt, horror odbiegający tematyką od rutyny straszenia... ciekawy, dreszczyk towarzyszy nam cały czas, niesamowicie zaskakuje zakończeniem :P

Opublikowano

A kto z Was chłopaki/dziewczyny oglądał coś takiego jak KLESZCZE?to dopiero dobry film:)

Kleszcze wielkości psa obronnego,i tabun dzieciarni na wakacjach w lesie:)

Czy nie fabuła nie jest przypadkiem naciągana?NIeeee;)

Opublikowano

ta, jeszcze były "Żaby" i "Szczury" ;] w ktoryms z tych filmow gigantyczny kogut zadziobal goscia w kurniku. oblesne to bylo nieziemsko, przynajmniej dla kilkuletniego dziecka. od tamtej pory nie cierpie dziadostwa ;] kur znaczy sie.

Opublikowano

Tamto z wielkim kogutem to był Park Jajcarski:)Nie Jurajski Tylko Jajcarski:)Ogladalem:)hehe

Opublikowano

niekoniecznie. wielkie kury i inne przerosniete zwierzeta wystepowaly w filmach Foods of God 1 & 2 (choc nie wykluczam, ze jakies dziobanie bylo w P.Jaj. nie ogladalem ;] )

jest jeszcze fajny horrorek o morderczych zajączkach. oczywiscie w (pipi) ogromnych. Night of the Lepus sie zwie

Opublikowano
szukam jakiegos horroru ktory mozna obejrzec z dziewczyna. zebym ja sie smial a ona bala.

Nacho Cerda-Aftermath

Opublikowano

Nacho Cerda-Aftermath

Nie... no, najbrutalniejsze gore chłopakowi podsuwasz :lol: On zemdleje a ona dostanie zawału :( Film bardzo realistyczny, tylko dla ludzi o mocnych nerwach i niewrażliwych :spox:

Edytowane przez ^i^_AiszA_^i^

Opublikowano

Czołem.

Szukam dobrych horrorów (wiem, że to very oryginalne :P ). Chodzi mi jednak tylko i wyłącznie o filmy, których "straszność" polega na umiejętnym operowaniu ciekawym klimatem, niesamowitą atmosferą, niedomówieniem fabularnym i zagadką, a nie - pospolitymi ostatnio - stertami flaków i hektolitrami krwi.

Coś ala stary dobry "Egzorcysta" lub "Opętanie" Żuławskiego, ale w żadnym wypadku jakieś "piłopodobne" trywialne rąbanki.

Proszę o pomoc; są w ogóle dziś takie filmy z tego gatunku? (najlepiej byłoby wskazac dany film i krótko go scharakteryzować).

Z góry thx i pozdrawiam.

Opublikowano

Oglądałem ostatnimi czasy 28 tygodni później.Kurcze fajny nawet film.Fajne akcje ze snajperami kiedy dostali rozkaz strzelania do wszystkich,fajny motyw pościgu ojca - zombie za synem.Ogółem nawet ciekawy horror:)

A właśnie,nie orientujecie się jaki to ma być horror(?) niebawem w kinach z polskimi aktorami?Gdzieś przewinęło mi się to migiem i nawet nie znam tytuły.Wrr