Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

ogladałem to, nic ciekawego.

btw, wstępnie polecam od biedy "alfabet śmierci", jestem na literze j chyba, rozstrzał totalny bo kazda literka to inny rezyser i inna opowiesc, animacja, forma teledysku, fabuła, vhs, snafu, wszystko.

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 461,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

też się przymierzam do tego, chyba nawet dwie części już są. jest taki fajny film z przed kilku lat (antologia, a jednak nie antologia) - nazywa się trick'r'treat. idealny na halloween :).

http://www.imdb.com/title/tt0862856/combined

chu.ja sie znasz i tyle !

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

sprzed, dawno obejrzane, nawet na forumku czesto polecane. Ale umiarkowanie raczej, pamietam keidys ogladalem jakis horror o  potworze swietym mikołaju, chyba skandynawski, nawet klimatyczny.

edit: ale ani silent night, ani sint

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

Na glownej pojawil mi sie baner Annabelle. Pierwsze skojarzenie - Dead Silence, i faktycznie, ten sam rezyser. Moze byc dobrze bo DS kozak.

Opublikowano

ale to spin-off chu.jowego conjuring.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

też się przymierzam do tego, chyba nawet dwie części już są. jest taki fajny film z przed kilku lat (antologia, a jednak nie antologia) - nazywa się trick'r'treat. idealny na halloween :).

chu.ja sie znasz i tyle !

Ten film tp 11/10. Oglądam co roku właśnie w okolicach Halloween. Swego czasu Walkiewicz w PE dał mu maksymalną ocenę. Kto nie kuma klimatu i formy ten gej i już :D

Opublikowano

Ku.rwa faktycznie xD Skads przeciez znalem te lalke.

Opublikowano

najlepszy horror o lalce:

Opublikowano

(pipi)a jak ja się bałem tego odcinka, jeszcze ten z tą maską mnie przerażał xD

Opublikowano

mój ulubiony to ten o zombi/wampirach. ta końcowa scena jak pies powoli szarzeje i je.b napisy. gęsia skórka FTW.

Opublikowano

A byl moze odcinek z wilkolakami? Za gnoja ogladalem jakis krotki odcinek ale lecialo o normalnej porze i nie pamietam jak sie nazywalo. Moze to bylo to.

Opublikowano

kurde chyba był. na bagnach to się działo? super był też ten o rodzince która trafia do wesołego miasteczka prowadzonego przez potwory (oni myślą, że to ludzie w kostiumach, a to na prawdę potwory). albo ten gdzie dzieciaki wessało do gry planszowej. no ogólnie goty serial.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Nie pamietam bagien. Raczej jakis dom/fabryke. Ale to bylo ze 25 lat temu wiec juz mocno moglo mi sie popier.dolic.

To nie to. Gesia powstala w 1995 a ja mialem max 10 lat jak nie mniej.

Opublikowano

to już prędzej twilight zone albo opowieści z krypty. chociaż nie, opowieści z krypty to też lata 90te. swoją droga chyba w przyszłym roku będzie pełnometrożowa gęsia skórka. R.L. Stine'a zagra Jack Black :).

Opublikowano

JB zawsze na propsie. Zawsze.

Opublikowano

ale na R.L. Stine'a średnio pasuje:

9NCHtJ6J.jpeg

:/

Opublikowano

Gęsia Skórka pamiętam jak szła i oglądałem a potem nie mogłem w nocy spać :) Odcinek o wujkach wilkołakach świetny, ale mój faworyt to z założeniem maski która nie chce zejść, oraz z jakimś zielonym czymś w samolocie, jakąś mazią :) Dobry serial to był, intro GOTY

Opublikowano

kuuuurwa przypomnieliscie mi opowiesci z krypty. zasysam calosc + pelnometrazowki.

Opublikowano

mój ulubiony to ten o zombi/wampirach. ta końcowa scena jak pies powoli szarzeje i je.b napisy. gęsia skórka FTW.

To był ten odcinek co rodzinka przeprowadziła sie do jakiegoś domu i mieli jakis obraz czy cos takiego ktory chronil ich przed tymi zombi/wampiry?.

No i od kilku lat szukam czegos co jest chyba odcinkiem jakiegos serialu. Facetowi psuje sie samochod i trafia do miasteczka  w ktorym jest zakaz sluchania muzyki bo podobno wezwie ona jakiegos tam demona.

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

kuuuurwa przypomnieliscie mi opowiesci z krypty. zasysam calosc + pelnometrazowki.

ta z łysym była świetna, Zane? tez ostatnio myslalem o odswiezeniu, dobry klimat.

A z serialu, to uwielbiałem to z  drwalem, przyznaje ze tej gesiej skórki nie ogladalem...

Opublikowano

Ogladalo sie zawsze w sobote (a potem playboya) ale przyznam uczciwie, ze w pamieci utkwil mi tylko jeden odcinek (ten co typ eksperymentowal z obcietymi glowami). Inne epizody byly ok ale jak dla mnie nic szczegolnego.

Opublikowano

jakiś czas temu szukałem nawet torrentów z gęsią, ale kiepsko jeśli chodzi o dostępność :(.

Opublikowano

Czy boisz się ciemności? > Gęsia skórka.