Opublikowano 3 września3 wrz Po samochodach i budynkach widać, że kręcone w Europie, no nie wiem co tak słabo. Myślałem, że Raccoon City jest w USA.
Opublikowano 3 września3 wrz Zgadza się, za przeglądem Google AI:Nowy filmowy Resident Evil w reżyserii Zacha Creggera kręcony był w Pradze w Czechach (m.in. w praskiej dzielnicy Karlín, która na potrzeby produkcji zamieniła się w ośnieżone Raccoon City). Zdjęcia realizowano na przełomie października i listopada 2025 roku.
Opublikowano 3 września3 wrz 20 minut temu, Shen napisał(a):Po samochodach i budynkach widać, że kręcone w Europie, no nie wiem co tak słabo. Myślałem, że Raccoon City jest w USA.
Opublikowano wtorek o 18:313 dni Odświeżyłem Cold Pray I i IIFajny horror, super klimaty, no i piękna Ingrid Bolsø Berdal <3
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. W praktyce niemożliwe, żeby wieloryb połknął człowieka, ale pomysł ciekawy
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Zapytałem Google i był przypadek że w rzeczywistości wieloryb połkną człowieka.