Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaki laptop ?

Featured Replies

Opublikowano

No to powodzenia :potter:

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 504 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• poczekaj z miesiąc, będzie fajny lenovo do sprzedania

• Po kilku dniach użytkowania Omena jestem więcej niż zadowolony. Sprzęt jest wykonany bardzo solidnie, nie waży wcale dużo, a po złożeniu jest dosyć smukły i cienki jak na gamingowego lapka. Na ży

• wstrzymalbym sie z zakupem nowego laptopa do 2030 roku, bo wtedy to bedom!

Opublikowano

nic na to nie poradze :sad:

za to Ty mi doradź jaki procek najlepiej i karty jakiej firmochy.

wiem ,ze nie mozna brac karty intel hd bo to (pipi) (pamietam jak pisales :D)

Opublikowano

No przecież masz już wypisane. Procki intela "i3/5", grafę weź jak najlepszą z listy którą Tobie wrzuciłem.

Opublikowano

ja też polecam acera. Ja akurat mam z serii aspire timeline i jestem bardzo zadowolony. Generalnie to już nie to sam acer co kiedys ;]

Opublikowano

no ładniutki!

szkoda tylko ,ze siedzibe maja najbloizej w wawie. ale takie cos by bylo zayebiste huh :D

Opublikowano

asus eee 900/901

Opublikowano

no ładniutki!

szkoda tylko ,ze siedzibe maja najbloizej w wawie. ale takie cos by bylo zayebiste huh :D

chui, jedna okazje zmarnowalem by kupic w saturnie Asusa ladnego/Samsunga, teraz bede skazany na euro rtv agd, zoabcze co tam maja :/ tak to jest kupywac z rodzicami na ich rachunek heh ;]

Opublikowano

tak to jest kupywac z rodzicami na ich rachunek heh ;]

To musi być straszne.

Opublikowano

przybiegam z typowym (jak na ten temat) pytaniem

tym razem juz na 100% w koncu kupie i mój wybór padł na

http://www.marketmedia.pl/produkt-acer-timelinex-5820tg-5454g50mn-lx-ptn02-223--72689.html?partner=1

acer-timelinex-5820tg-5454g50mn-lx-ptn02-223.jpg

chce sie ostatni razu pewnić czy to dobry wybór? czy widzicie jakies przeciwskazania? a może pojawilo sie coś lepszego w podobnej cenie ?

Edytowane przez Yano

Opublikowano

ładny, ale chyab za ta cene moglbys miec cos z lepsza karta? ja kupilem za 2.5k z podobna , wiec za 3k powinen miec cos mocniejszego?

Edytowane przez banny

Opublikowano

A jaka jest teraz lepsza karta niż HD5650 dostępna w lapkach w takiej cenie ? ;>

Opublikowano

wlaśnie chyba nie mogłbym podobnej konfiguracji za podobna cene, wrecz przeciwnie - widzialem inne laptopy z podobna konfiguracją za 500-700zł wiecej

Opublikowano

Witam,

szukam jakiegos lapka do 2 tys. (max. 2,2 tys.) koniecznie w tej cenie z Windowsem do ogolnego zastosowania. Nie mam napiecia na granie poniewaz od tego mam PS3.

Wypatrzylem dwa dosc czesto polecane modele:

ACER 5551G

MSI CX605

Co obecnie mozna jeszcze polecic? (Tylko bez ASUS'a - po prostu nie chce miec lapka tej firmy)

Edytowane przez konstant

Opublikowano

pier.dolenie to jest, może kiedyś były chu.jowe, ale te nowe modele są bardziej niż ok.

Swojego poprzedniego kupiłem 3 lata tamu i dosłownie NIC się w nim nie zepsuło.

a jak ktoś chce se lapka kupić to niech pyta na forum nhl.pl czy jakoś tak, a nie fpe :<

Opublikowano

przybiegam z typowym (jak na ten temat) pytaniem

tym razem juz na 100% w koncu kupie i mój wybór padł na

http://www.marketmedia.pl/produkt-acer-timelinex-5820tg-5454g50mn-lx-ptn02-223--72689.html?partner=1

acer-timelinex-5820tg-5454g50mn-lx-ptn02-223.jpg

chce sie ostatni razu pewnić czy to dobry wybór? czy widzicie jakies przeciwskazania? a może pojawilo sie coś lepszego w podobnej cenie ?

Mam ten sam model (5820tg?) i jestem w 100% zadowolony. Bardzo dobry laptop.

Opublikowano

Acery kiedys byly chu.jowo wykonane, ciagle pekaly zawiasy itp. , ale teraz jest duzo lepiej. Sam korzystam z netbooka tej firmy od dwoch miesiecy i na ten moment stawiam te marke wyzej niz HP, MSI czy Samsung.

Opublikowano

a widziales jaka aukcje podalem :>?

a co lenovo, jezeli nic sie nie zmienilo to maja bardzo dziadowy serwis, wiec osobiscie bym sie w niego nie pakowal.

Edytowane przez __bercik07