Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co robicie ze swoimi PSXami...

Featured Replies

Opublikowano

Coraz dziwniejsze tematy na forum :D no ale dobra: ja swoje cyklicznie wywalałem do śmieci.

• Odpowiedzi 93
  • Wyświetleń 28,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Połowa kolekcji leży w szafie razem z Neo Plusami, zaś ulubione numery trzymam pod ręką (czyli na oknie). To głównie wybrane egzemplarze z lat 98-06 + najnowsze. Uwielbiam do nich wracać. Nie potrafił

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

U mnie wszystkie numery mają swoją szafkę gdzie są łatwo dostępne gdyby mi się zachciało poczytać jakiegoś antyka

• Coś koło 500 czasopism o grach (wszelakiej maści) wrzuciłem w kilka dużych pudeł, które poleciały do "składzika". PSX Extreme i CD-Action trzymam w pokoju Nie sprzedaje i nie wyrzucam niczego, co ma

Opublikowano

U mnie to wygląda tak, że pierwsze czytanie następuje w moim pokoju, wygodnie na kanapie, po czym PE leci na praleczkę do kibla. Tam zostaje wielokrotnie przeczytane podczas posiedzeń i w perspektywie nowego numeru w kiosku wyrzucane.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja ze swoim pierwszym numerem śpie, czasem nawet sie kochamy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli chodzi o kochanie,to tylko z żoną,a starsze numery PSXa na strych! (jeszcze żadnego nie wyrzuciłem,a nawet dość często tam zaglądam,lubię czytać o starszych tytułach,ale już nie koniecznie w nie grać)

Opublikowano

Leżą sobie na półeczce, a kiedy wychodzi nowy numer, to z kumplem sztachamy się farbą ze stron.

Opublikowano

Cyklicznie wyrzucam numery starsze niż rok.

Opublikowano

Kiedyś sprzedam całą kolekcję na licytacji. :potter:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wylegują się na górnej półce, czasem z chęcią czytam stare numery,eh, ale brakuje trochę do kolekcji.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Moje PE sprawdzają wytrzymałość półki, jeszcze kilka nr i decha chyba puści hehe

• 4 lata później...
Opublikowano

Połowa kolekcji leży w szafie razem z Neo Plusami, zaś ulubione numery trzymam pod ręką (czyli na oknie). To głównie wybrane egzemplarze z lat 98-06 + najnowsze. Uwielbiam do nich wracać. Nie potrafiłbym tego wszystkiego wywalić czy sprzedać.

BKm1D7s.jpg

Edytowane przez aux

Opublikowano

Coś koło 500 czasopism o grach (wszelakiej maści) wrzuciłem w kilka dużych pudeł, które poleciały do "składzika". PSX Extreme i CD-Action trzymam w pokoju ;) Nie sprzedaje i nie wyrzucam niczego, co ma związek z grami. Nie potrafię, no... ;) Śmieciarz jestem, trzymam nawet plakaty z Clicka! i inne niezwykle przydatne gadżety (techtoorki - pamięta je ktoś?) :D

Opublikowano

SWOJE NUMERY PSXEXTREME ,  ZBIERAM DLA DZIECKA : )

MAM Wszystkie numery. W końcu znajomi oddali mi pierwsze numery PSXExtreme : )

JEST MOC. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na półce trzymam 3 ostatnie numery, wcześniejsze leżą w kartonie w szafie, wszystkie w  dobrym stanie. Urok życia w mieszkaniu :P

Opublikowano

Mam w piwnicy numery od 8 do ostatniego ze Ścierą, potem juz kupowalem od swieta i nie trzymalem nawet. Trzymam glownie z sentymentu i kilku opisow Stara do jrpg.