Posted May 15, 200816 yr Siemka nie jest tego za duzo 1 Killzone PL 2 Wipeout Pure 3 Daxter 4 Pursuit Focre 1 5 Lord of the Ring Tactics Koniec Kolekcja skromna gdyż po zaliczeniu gry na 100% puszczam ja na Allegro
May 16, 200816 yr Final Fantasy Tactics War of the Lions Disagea Gta VCS MGS PO MGS Graphic Novel Wipeout Pure Valkyrie Profile Lenneth
May 17, 200816 yr moja kolekcja jest dosyc ograniczona: monster hunter freedom 2 i tyle xD tylko dla tej gry kupilem psp mam tez MH portable2G , iso ze wzgledu na to ze tylko iso da sie spatchowac na angielski, ale MH to dla mnie taka gra ze z czystego szacunku kupje orginaly i 2G tez kupie orginal jak tylko bedzie okazja moze keidys kupie locoroco i tekkena, ale narazie nie potrzebuje nic innego niz MH
May 17, 200816 yr Burnout Legends Final Fantasy Tactics TWOTL (dla tej gry kupiłem psp) Monster Hunter Freedom Monster Hunter Freedom 2 (za niedługo ;D) Wipeout Pure (miazga, wcześniej nigdy nie grałem w Wipy, a szkoda) Killzone Ridge Racer 2 (przyjemny szpil) Loco Roco ( :wink: )
May 17, 200816 yr Burnout Legends Medievil: Ressurection Daxter God of War: Chains of Olympus Killzone: Liberation Pierwsze dwie bardzo taniutko kupione, trzecia gra kupiona przypadkiem ( ah to allegro... ) dla czwartej gry kupiłem psp tylko jeszcze wtenczas o tym nie wiedziałem XD, piąta była w packu razem z psp Edited May 17, 200816 yr by Gazer
May 17, 200816 yr Daxter Killzone LocoRoco Patapon Field Commander DJ Max portable 2 GTA: VCS Wipeout Pure CTR flOw Beats
May 17, 200816 yr LocoRoco Patapon Burnout Legend Hot Shoots Golf Killzone Wipeout Pure Virtua Tennis CTR
May 18, 200816 yr GTA: LCS GTA: VCS Killzone: Liberation(rewelka IMO, zwłaszcza w multi) MGS: PO MGS: DGN Daxter Tekken: DR Burnout: Dominator Monster Hunter: Freedom(sprawdziłem i cóż... nie moje klimaty) LocoRoco Syphon Filter: DM Silent Hill: Origins Na horyzoncie: GoW: CoO R&C: SM Lumines Patapon Sypon Filter: LS
May 26, 200816 yr ekhem,skromna kolekcja... ^_^ GTA:LS Killzone Monster Hunter Freedom 2 Formula 1 MGS:PO GoW:CoO Ridge Racer 2 Burnout Revenge
May 26, 200816 yr Shen moja jest skromniejsza od kiedy mi ukradli wszystkie gry - zostalo sie GTA:LCS (bo bylo w konsoli )
May 27, 200816 yr GTA VICE CITY KILLZONE DEXTER PATAPON LOCCO ROCCO GOD OF WAR BURNOUT myślałem że mam dużo ( gram na oryginałach ) gier, ale co po niektórzy więcej odemnie inwestują
May 27, 200816 yr GTA VCS LCS KILLZONE DAXTER LOCO ROCO BURNOUT LEGENDS UNTOLD LEGENDS UNTOLD LEGENDS (2) TEKKEN CTR Z PS STORE CRASH 1 Z PSS BEATS VIRTUA TENNIS DEMO DISC MHF MEDIEVIL CARBON NBA STREET SHOWDOWN TWISTED METAL HEAD-ON i trochę na karcie
June 29, 200816 yr 1.everybody's golf 2.ridge racer 3.burnout legends 4. killzone liberation 5. virtua tennis world tour 6. lumines w wersji ULES 00043 i wszystko jasne
July 19, 200816 yr Daxter Ratchet & Clank: Size Matters Tekken Dark Resurrection Grand Theft Auto: Liberty City Stories Metal Gear Solid Portable Ops Lumines: Puzzle Fusion Patapon God of War: Chains of Olympus Jeanne D'Arc Final Fantasy Tactics Final Fantasy Crisis Core: Final Fantasy VII Killzone Liberation Shrek The Third
July 24, 200816 yr Moja kolekcja Wersje pudełkowe: Everybody Golf Tekken: Dark Resurection Daxter Ratchet & Clank: Size Matters Lemmings WRC LocoRoco Midnight Club 3: DUB Edition SEGA Mega Drive Collection Patapon Pursuit Force: Extreme Justice Grand Theft Auto: Vice City Stories Ridge Racer 2 Metal Slug Anthology Capcom Classics Collection Reloaded Capcom Classics Collection Remixed MX vs. ATV: On the Edge Street Fighter Alpha 3 Max Activision Hits Remixed ATV OFFroad Fury: Blazin’ Trails Ultimate Ghost’n Goblins Gradius Collection Virtua Tennis Killzone Liberation Outrun 2006 Coast 2 Coast Madden 09 Wipeout Pulse PS Store Crash Bandicoot Destruction Derby Crash Team Racing Command And Conquer WipEout Rayman Rayman 2 Twisted Metal 2 Crash 2 Crash 3 Spyro Castlevania Chronicles Beats Edited January 18, 200916 yr by LukaszM
August 25, 200816 yr 1. Everybody's Golf 2. Loco Roco Wczoraj kupione, po odpowiednio 39,99 i 49,99 zł. I ktoś mówi, że są drogie gry? Ah, pierwsze gry na PSP, jak ja mogłem tak długo mieć PSP bez żadnych gier ?
August 26, 200816 yr Też coś mam a jak ... Demo Disc vol.1!!! (Rarytas ) no, a oprócz tego to jeszcze takie must have'y 1. WRC Rally Evolved 2. Midnight Club 3 Dub Edition
August 27, 200816 yr Nie ma tego dużo niestety: Crisis Core: Final Fantasy VII - Edycja Limitowana Final Fantasy (US) Final Fantasy II (US) Star Trek: Tactical Assault Tekken Dark Resurrection
August 27, 200816 yr - Field Commander - Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - God of War: Chains of Olympus - The Lord of the Rings: Tactics - Metal Gear Ac!d - Monster Hunter Freedom Wszystkie, prócz God of War kupione od kumpla za 75 zł. Myślę że się opłacało (oczywiście 3xA). Na początek mi styka.
August 27, 200816 yr Tak, wszystkie za 75 zł. W najbliższym czasie mam zamiar kupić także Untold Legends The Warrior's Code.
August 27, 200816 yr Tomb Raider Legend Tomb Raider Anniversary Wipeout Pure Daxter //więcej grzechów nie popełniłem