Opublikowano 15 maja 200816 l Siemka nie jest tego za duzo 1 Killzone PL 2 Wipeout Pure 3 Daxter 4 Pursuit Focre 1 5 Lord of the Ring Tactics Koniec Kolekcja skromna gdyż po zaliczeniu gry na 100% puszczam ja na Allegro
Opublikowano 16 maja 200816 l Final Fantasy Tactics War of the Lions Disagea Gta VCS MGS PO MGS Graphic Novel Wipeout Pure Valkyrie Profile Lenneth
Opublikowano 17 maja 200816 l moja kolekcja jest dosyc ograniczona: monster hunter freedom 2 i tyle xD tylko dla tej gry kupilem psp mam tez MH portable2G , iso ze wzgledu na to ze tylko iso da sie spatchowac na angielski, ale MH to dla mnie taka gra ze z czystego szacunku kupje orginaly i 2G tez kupie orginal jak tylko bedzie okazja moze keidys kupie locoroco i tekkena, ale narazie nie potrzebuje nic innego niz MH
Opublikowano 17 maja 200816 l Burnout Legends Final Fantasy Tactics TWOTL (dla tej gry kupiłem psp) Monster Hunter Freedom Monster Hunter Freedom 2 (za niedługo ;D) Wipeout Pure (miazga, wcześniej nigdy nie grałem w Wipy, a szkoda) Killzone Ridge Racer 2 (przyjemny szpil) Loco Roco ( :wink: )
Opublikowano 17 maja 200816 l Burnout Legends Medievil: Ressurection Daxter God of War: Chains of Olympus Killzone: Liberation Pierwsze dwie bardzo taniutko kupione, trzecia gra kupiona przypadkiem ( ah to allegro... ) dla czwartej gry kupiłem psp tylko jeszcze wtenczas o tym nie wiedziałem XD, piąta była w packu razem z psp Edytowane 17 maja 200816 l przez Gazer
Opublikowano 17 maja 200816 l Daxter Killzone LocoRoco Patapon Field Commander DJ Max portable 2 GTA: VCS Wipeout Pure CTR flOw Beats
Opublikowano 17 maja 200816 l LocoRoco Patapon Burnout Legend Hot Shoots Golf Killzone Wipeout Pure Virtua Tennis CTR
Opublikowano 18 maja 200816 l GTA: LCS GTA: VCS Killzone: Liberation(rewelka IMO, zwłaszcza w multi) MGS: PO MGS: DGN Daxter Tekken: DR Burnout: Dominator Monster Hunter: Freedom(sprawdziłem i cóż... nie moje klimaty) LocoRoco Syphon Filter: DM Silent Hill: Origins Na horyzoncie: GoW: CoO R&C: SM Lumines Patapon Sypon Filter: LS
Opublikowano 26 maja 200816 l ekhem,skromna kolekcja... ^_^ GTA:LS Killzone Monster Hunter Freedom 2 Formula 1 MGS:PO GoW:CoO Ridge Racer 2 Burnout Revenge
Opublikowano 26 maja 200816 l Shen moja jest skromniejsza od kiedy mi ukradli wszystkie gry - zostalo sie GTA:LCS (bo bylo w konsoli )
Opublikowano 27 maja 200816 l GTA VICE CITY KILLZONE DEXTER PATAPON LOCCO ROCCO GOD OF WAR BURNOUT myślałem że mam dużo ( gram na oryginałach ) gier, ale co po niektórzy więcej odemnie inwestują
Opublikowano 27 maja 200816 l GTA VCS LCS KILLZONE DAXTER LOCO ROCO BURNOUT LEGENDS UNTOLD LEGENDS UNTOLD LEGENDS (2) TEKKEN CTR Z PS STORE CRASH 1 Z PSS BEATS VIRTUA TENNIS DEMO DISC MHF MEDIEVIL CARBON NBA STREET SHOWDOWN TWISTED METAL HEAD-ON i trochę na karcie
Opublikowano 29 czerwca 200816 l 1.everybody's golf 2.ridge racer 3.burnout legends 4. killzone liberation 5. virtua tennis world tour 6. lumines w wersji ULES 00043 i wszystko jasne
Opublikowano 19 lipca 200816 l Daxter Ratchet & Clank: Size Matters Tekken Dark Resurrection Grand Theft Auto: Liberty City Stories Metal Gear Solid Portable Ops Lumines: Puzzle Fusion Patapon God of War: Chains of Olympus Jeanne D'Arc Final Fantasy Tactics Final Fantasy Crisis Core: Final Fantasy VII Killzone Liberation Shrek The Third
Opublikowano 24 lipca 200816 l Moja kolekcja Wersje pudełkowe: Everybody Golf Tekken: Dark Resurection Daxter Ratchet & Clank: Size Matters Lemmings WRC LocoRoco Midnight Club 3: DUB Edition SEGA Mega Drive Collection Patapon Pursuit Force: Extreme Justice Grand Theft Auto: Vice City Stories Ridge Racer 2 Metal Slug Anthology Capcom Classics Collection Reloaded Capcom Classics Collection Remixed MX vs. ATV: On the Edge Street Fighter Alpha 3 Max Activision Hits Remixed ATV OFFroad Fury: Blazin’ Trails Ultimate Ghost’n Goblins Gradius Collection Virtua Tennis Killzone Liberation Outrun 2006 Coast 2 Coast Madden 09 Wipeout Pulse PS Store Crash Bandicoot Destruction Derby Crash Team Racing Command And Conquer WipEout Rayman Rayman 2 Twisted Metal 2 Crash 2 Crash 3 Spyro Castlevania Chronicles Beats Edytowane 18 stycznia 200916 l przez LukaszM
Opublikowano 25 sierpnia 200816 l 1. Everybody's Golf 2. Loco Roco Wczoraj kupione, po odpowiednio 39,99 i 49,99 zł. I ktoś mówi, że są drogie gry? Ah, pierwsze gry na PSP, jak ja mogłem tak długo mieć PSP bez żadnych gier ?
Opublikowano 26 sierpnia 200816 l Też coś mam a jak ... Demo Disc vol.1!!! (Rarytas ) no, a oprócz tego to jeszcze takie must have'y 1. WRC Rally Evolved 2. Midnight Club 3 Dub Edition
Opublikowano 27 sierpnia 200816 l Nie ma tego dużo niestety: Crisis Core: Final Fantasy VII - Edycja Limitowana Final Fantasy (US) Final Fantasy II (US) Star Trek: Tactical Assault Tekken Dark Resurrection
Opublikowano 27 sierpnia 200816 l - Field Commander - Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - God of War: Chains of Olympus - The Lord of the Rings: Tactics - Metal Gear Ac!d - Monster Hunter Freedom Wszystkie, prócz God of War kupione od kumpla za 75 zł. Myślę że się opłacało (oczywiście 3xA). Na początek mi styka.
Opublikowano 27 sierpnia 200816 l Tak, wszystkie za 75 zł. W najbliższym czasie mam zamiar kupić także Untold Legends The Warrior's Code.
Opublikowano 27 sierpnia 200816 l Tomb Raider Legend Tomb Raider Anniversary Wipeout Pure Daxter //więcej grzechów nie popełniłem