BartX 9 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Daj mi namiary na niego O_o raven, przecież w pierwszym poście napisał, że wszystkie prócz god of war. Czyli każda gra z osobna kosztowała 75 zł 8) Tak mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 To drogo by było wtedy... 1. Loco Roco 2. Everybody's Golf 3. Tekken Dark Ressurection Cytuj Odnośnik do komentarza
Postal 630 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 (edytowane) Sorry za mały OT ale widzę że muszę sprostować. Napisałem przecież "wszystkie za 75 zł." czyli za wszystkie 5 gier zapłaciłem 75 złotych. Za wszystkie, nie za każdą z osobna. Aaa i zapomniałbym. Pytałeś raven_raven o namiary na niego. Raczej nie będą Ci już potrzebne ponieważ kumpel rozbił wyświetlacz w swoim PSP i nie ma już zamiaru inwestować w niego więc pozbył się wszystkich gier. Edytowane 28 Sierpnia 2008 przez Postal Cytuj Odnośnik do komentarza
Arto 0 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Moja skromna kolekcja: Wipeout Pure Valkyrie Profile Lenneth Killzone:Liberation Castlevania: The Dracula X Chronicles W drodze jeszcze jest Monster Hunter 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 (edytowane) u mnie tez skromnie ;] Loco Roco Lumines MGS PO MGS DGN SHO Wpieout pulse Echochrome Edytowane 11 Marca 2009 przez CoATI Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 626 Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 (edytowane) Crisis Core -Final Fantasy VII- Edycja Limitowana Final Fantasy I Final Fantasy II Jeanne d'Arc Metal Gear Acid Metal Gear Acid 2 Puzzle Quest: Challenge of the Warlords Star Trek: Tactical Assault Tekken Dark Resurrection WipEout Pulse Jeszcze Disgaea, Burnout Dominator i kilka japońskich dziwadeł by się do pełni szczęścia przydało ;>. Edytowane 27 Stycznia 2009 przez Suavek Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Midnight Club 3 Dub Edition WRC Rally Evolved Killzone Liberation PL MGS Portable Ops MGS Portable Ops + Metal Gear Ac!d Metal Gear Ac!d 2 dojdzie MGS DGN Mhm..... też Cytuj Odnośnik do komentarza
Loki! 0 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 (edytowane) Ok to i ja się pochwale :-) -Daxter -Metal Gear Solid Portable Ops -Burnout Dominator -Tales Of Eternia -GTA: Vice City Stories -Syphon Filet Dark Mirror -Splintel Cell: Essentials [sprzedaje] -Test Drive Unlimited -Pro Evolution Soccer 5. I jak można to policzyć to: -Syphon Filter 3 -Crash Team Racing. Edytowane 4 Lutego 2009 przez Loki! Cytuj Odnośnik do komentarza
Darkosa 0 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Moja kolekcja Crisis Core: Final Fantasy 7 (niestety po niemiecku <_< ) (reszta po angielsku ) Burnout Dominator Tekken: DR The Godfather God of War: CoO GTA: Liberty City Stories PES 2008 MGS: Portable Ops + Driver 76 Aliens vs Predator Ironman Czaje sie jeszcze na Joanne D'arc Cytuj Odnośnik do komentarza
genetyk@ 0 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 (edytowane) moja kolekcja: FIFA 07 Wipeout Pure GTA VCS Lumines NFS MW Mortal Kombat TEkken DR PES 5 King Kong Championship Manager PATApon God of War Colin 2005 plus Monster Hunter Freedom Edytowane 15 Lutego 2009 przez genetyk@ Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Moja kolekszyn wygląda tak: Monster Hunter Freedom Monster Hunter Freedom 2 Disgaea Final Fantasy Tactics: TWOTL Valkyrie Profile Leneth Wipeout Pure, Pulse (ten drugi kupiłem w zestawie z kartą 4gb za 89 zeta więc inwestycja udana ) Loco Roco Killzone (pierwsza gra ;0 ) Burnout Legends Tales of Eternia (upolowane za 13 zeta na alledrogo) Lumines GTA: VCS SOCOM2 FTB i Ridge Racer 2 ;p trochę się uzbierało, ale niedługo będę robił małą wyprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza
Tenchion 0 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 No to moja kolekcja (pare gier sprzedalem, pare doszlo i ogolem ją odbudowuję): Killzone: L Tekken: DR Ratchet & Clank: SM Pro Evo Soccer 2008 God Of War: CoO Patapon Burnout: Legends Final Fantasy 7: CC (Limited Edition) Star Wars: RS Był jeszcze Lego Star Wars i Daxter - ale się odkupi z powrotem! Kurcze, szkoda tylko, ze np takiego Prinny'ego nie idzie kupic Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Obecna kolekcja: GTA: Vice City Stories Killzone: Liberation Lumines Monster Hunter Freedom 2 Prince of Persia: Rival Swords Puzzle Quest Smash Court Tennis 3 Untold Legends: Brotherhood of the Blade Wipeout Pure WWF SmackDown vs. Raw 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 (edytowane) - gta lcs - gta vcs - lumines - burnout dominator - tony hawk's undeground 2 remix - jeanne d'arc Edytowane 26 Kwietnia 2009 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Moja kolekcja składa się z trzech gier: Resistance Retribution Tales of Eternia Ridge Racer 2 I będzie się powiększać ;]. Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 (edytowane) po aktualizacji... Patapon 2 Warhammer 40000 Squad Command Wipeout Pulse Resistance Retribution Motorstorm Arctic Edge Edytowane 23 Września 2009 przez zimzvm Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 GTA: VCS K: L TDR Daxter Loco roco burnout dominator Czyli taki podstawowy zestaw na psp, w planach mam parę rpg-ów Cytuj Odnośnik do komentarza
ubol 59 Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Metal Gear Solid: Portable Ops Daxter Valkyrie Profile Loco Roco i tylko tyle, resztę sprzedałem bo miałem zamiar sprzedać PSP, ale jeszcze go troszkę zatrzymam głównie dla nowego Metala. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Siwy_ Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Loco Roco Wipeout Pure Na razie mało, bo na zbieranie natchnęło mnie tydzień temu. Najbliższe zakupy to GOW, Tekken, Luminki, GTA LCS i Killzone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 626 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Crisis Core: Final Fantasy VII - Edycja Kolekcjonerska Disgaea: Afternoon of Darkness Final Fantasy I Final Fantasy II Final Fantasy Tactics: The War of the Lions Jeanne d'Arc Metal Gear Acid Metal Gear Acid 2 Puzzle Quest: Challenge of the Warlords Shin Megami Tensei: Persona - Edycja Kolekcjonerska Star Ocean: First Departure Star Ocean: Second Evolution Star Trek: Tactical Assault Tekken: Dark Resurrection WipEout Pulse Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 (edytowane) Gran Turismo Edycja Kolekcjonerska Tales of Eternia Resistance Retribution Ridge Racer 2 Gry z PSN: Crystal Defenders Fieldrunners Super Stardust Portable Tetris Edytowane 31 Października 2009 przez raven_raven Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 aktualnie mam: Lumines Loco roco Metal Gear Acid MGS DGN MGS PO Silent Hill Origins Wipeout Pulse Cytuj Odnośnik do komentarza
Sadzikkk 159 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 (edytowane) Moja kolekcja to 1. Killzone Liberation 2. Call Of Duty Roads to Victory 3. Tekken Dark Ressurection 4. Gran Turismo 5. Silent Hill Origins 6. Burnout Dominator 7. Wipeout Pulse 8. Syphon Filter Dark Mirror 9. Syphon Filter Logan's Shadow 10. Daxter 11. Ratchet & Clank Size Matters 12. God of War Chains of Olympus 13. Jeanne D'Arc 14. Pro Evolution Soccer 2010 15. Tony Hawks Underground Remix 2 16. Pro Evolution Soccer 6 17. Virtua Tennis World Tour 18. Football Manager 19. Grand Theft Auto Liberty City Stories 20. Lemmings 21. Sega Mega Drive Collection 22. Need for Speed Uderground Rivals 23. LocoRoco 24. ToCa Challenge 3 25. Medal of Honor Heroes 26. Crisis Core Final Fantasy VII 27. Metal Gear Solid Portable Ops 28. Metal Gear Solid Ac!d 29. Echochrome 30. Coded Arms 31. LittleBigPlanet Gry PSOne z PSStore: 1. Resident Evil 2 2. Resident Evil 3 3. Tomb Raider 4 The Last Revelation 4. Toy Story 2 5. Vagrant Story 6. Crash Team Racing Filmy: 1. Descent 2. Piła II Edytowane 30 Czerwca 2010 przez Sadzikkk Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Mój aktualny stan: -Crisis Core: Final Fantasy Collector's Edition -Motorstorm: Arctic Edge -God of War: Chains of Olympus (Promo Disc, ale gra w pełnej wersji) -Tekken: Dark Resurrection (Platinum) -Killzone Liberation -Ridge Racer -Wipeout Pure -Wipeout Pulse -Burnout Dominator -Valkyrie Profile: Lenneth -Field Commander Cytuj Odnośnik do komentarza
gatling 0 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Aktualny stan: http://img402.imageshack.us/img402/4159/69692592.jpg W przyszłości na 100% dojdą: locoroco motorstorm arctic edge gta chinatown wars prinny can i really be the hero? crisis core final fantasy 7 mgs digital graphic novel Muszę jednak poczekać aż potanieją do odpowiedniej ceny bo według mnie nowe gry na psp nie powinny być droższe jak 59zł. Ubolewam także że najprawdopodobniej w przyszłości wiele gier nie pojawi się na umd a szkoda bo uwielbiam te pudełeczka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi