Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Metal Gear Online

Featured Replies

Opublikowano
Jaką masz prędkość łącza?ja mam 5mb/s

2mbs/512kbs

• Odpowiedzi 758
  • Wyświetleń 67,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Poddaje się na chwilę obecną,24% ściągnięte i teraz za każdym razem wywala mnie z serwera.Na wieczór popróbuje bo teraz opuszczam chatę.I tak takim tempem raczej do poniedziałku się wyrobię :)

Opublikowano
Poddaje się na chwilę obecną,24% ściągnięte i teraz za każdym razem wywala mnie z serwera.Na wieczór popróbuje bo teraz opuszczam chatę.I tak takim tempem raczej do poniedziałku się wyrobię :)

ok jeden mniej, może teraz poleci szybciej ;)

--------------

głupi żart, ale w tym momencie nie dość że udało mi się p1% pobrać to prędkość jest ok 100 kb/s - dzięki kolego ;)))

Edytowane przez dmk

Opublikowano

Pewnie dlatego, że jak tak cały czas będzie, to ledwie do tego poniedziałku sie patch ściagnie lol :D. Chcę go sciągnąć i mieć z głowy, ale pewnie ze 3 dni będzie to trwało :P.

Opublikowano

Czyli dobrym, a nawet bardzo dobrym posunieciem bylo umozliwienie sciagniecia Bety przed mozliwoscia zabawy ^_^ Jak sobie przypomne jakie cyrki byly z beta Halo3 :lol:

Ale ile wazy ten patch?Chyba wiecej od samego MGO ;)

Opublikowano

Widze ze nie tylko ja mam problem z updatem. Mi wywala error juz przy... 0% <_<

Najgorsze jest to, ze aby sprobowac ponownie trzeba restartowac gre...

Opublikowano

juz 31 % i wywaliło :( . Teraz trzeba odczekać z godzinke i znowu sciagać. Może do tego 21 sie uda to ściagnąć 8)

Opublikowano

Mi nawet 1% nie wyskoczyl i po cholere trzeba wychodzic z gry, jak wyskoczy error? :lol3:

Opublikowano

Narazie mam 35%... Może do poniedziałku uda mi się ściągnąć patcha ;)

Czemu mam wrażenie, że zajmuje on więcej niż same MGO?

Opublikowano

następna gra która sekundę po premierze już wymaga patcha,tak samo jest z GT5P.Nie mogą oni od razu w sklepie umieścić pełnej wersji z łatką?:/

Opublikowano

Eeeeee, ale te beta ma się nijak do tego co otrzymamy za pieniądze (na pewno !, w końcu to beta). Nie no śmiechu warte z tąbetą... a tak liczyłem że jeszcze z rana to zessam i pogram ;(.

Opublikowano

Sklep tez pada.

Europa ma jednak sporo PS3 i wyglada ze wiekszosc posiadaczy ma ochote potestowac MGS4

Opublikowano

może ktoś podać info jaki procent ma ściągnięty oraz wejść w informacje po najechaniu na ikonkę dema i podać ile waży? z moich obliczeń wynika że patch waży jakieś 3G:)...(na starcie demo ważyło 741mb)

Opublikowano

Amerykanie powłączali konsole i można sobie bezstresowo patcha przez p2p ściągać. Co prawda leci 30-40 kb/s, ale jest stabilnie, nie wywala mi błędów i nie muszę co 15 minut podchodzić do konsoli. Już mam 60% :>

Pytanie tylko, co ten patch nam teraz da? Nie zdziwię się, jak w sobotę wrzucą kolejnego patcha.

Opublikowano

Mi w dzień z peer to peer ładnie ściągało tylko co pewien czas wywalało.Teraz nie wywala ale z nikim nie potrafię się połączyć i transfer 0%.

Mam 20%(wcześniej pokazywało 24%) i gra zajmuje mi już ok 950mb i z moich obliczeń wynika,że patch waży 1gb :)

Opublikowano

24% i nie wywala, ale do nikogo się nie łączy. Kolega mówił, ze do Jap wersji ściagnął patcha w niecałą godzinę. Ma łącze 1Mbps

Opublikowano

Ja scignełem włąśnie i instaluje. Po wielkich meczarniach, ale wreście sie udało i z tego sie bardzo ciesze. Teraz czekac do 21 8)

Edit : Trzeba sie zalogować na stronie dostać ID i hasło które bedziemy uzywać do połaczenia z gra .

Edit2: W tej chwili strona z ID nie chce wejść.

Edytowane przez polaki899

Opublikowano

No mi tez w miarę szybko to leci. średnio procent na minutke. Łączę się jako HTTP a nie P2P.

Opublikowano

Troche sie pogubiłem, w tym wszystkim. Od poniedzialku bede mógł grać nawet jesli nie mam konami id ? jesli nie, to czy jest jakas metoda na zdobycie go bez preorderow itp ?

Opublikowano

CO tu do pogubienia :D Masz opcje połaczenia w MGO ale zaczym to zrobisz musisz sie zarejestrowac na stronie konami i dostac ID i hasło i potem wpisujesz i grasz. Właśnie próbuje sie zarejestrować ale strona jest przeciążona i jakoś słabo działa. Moze jutro bedzie lepiej

Opublikowano

dzięki bogu rejestracje na konami mam za sobą.Wczoraj się nie dało,dziś za 5 razem o godzinie 7 rano przed uczelnią rejestracja zakończyła się sukcesem.

Teraz tylko je@^# patch-23% za mną :/

Opublikowano

A mi sie wcale nie chce sciagac :/ Jak wezme P2P to ciagle mam transfer 0,0000 kb/s a jak wezme http to odrazu wyskakuje error.

Opublikowano
A mi sie wcale nie chce sciagac :/ Jak wezme P2P to ciagle mam transfer 0,0000 kb/s a jak wezme http to odrazu wyskakuje error.

Luzki, zamiast wlepiać się na ekran z paskiem postępu pójdź na piwko, wyjdźpohgraj w piłkę:P A tak na poważnie zaczęcie ściagania troche czasu zajmuje i też tak miałem, że niby się już ścuiąga a to 0,00000000% dopiero po dłuższej chwili ruszylo