Burth 2 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 U mnie przy probie rejestracji ID na Polske, juz na pierwszej stronie wyskakuje "CAUTION The online payment service is not available with your country. Confirmation of receipt of email cannot be used" i nie moge kontynuowac :| Cytuj Odnośnik do komentarza
SM1 25 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 U mnie przy probie rejestracji ID na Polske, juz na pierwszej stronie wyskakuje "CAUTION The online payment service is not available with your country. Confirmation of receipt of email cannot be used" i nie moge kontynuowac :| możesz, na dole ustaw datę i daj next, potem będzie coś o licencji następnie formularz osobowy i witamy w klubie... Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 U mnie to samo jednak jeśli co chwile biorę od nowa to udaje mi się dostać nawet do 3 zakładki! xD Cytuj Odnośnik do komentarza
theGrimReaper669 0 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 System is very busy now. Thank you for visiting KONAMI ID portal. System is very busy now. We apologize for the inconvenience. We would like you to try to access again in later. <_< pytanie:ma znaczenie jakie miejsce zamieszkania wybiore? Cytuj Odnośnik do komentarza
Burth 2 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Powinienes chyba wybrac prawdziwe miejsce zamieszkania, bo moga skasować Ci konto. Moje pytanie, kiedy najlepiej sie rejestrowac rano/wieczor/polodnie/noc ? Cytuj Odnośnik do komentarza
krzynek1 0 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 (edytowane) skoro mowicie ze przez p2p to podzelcie sie linkiem tu chodzi o to ze po sciagnieciu gry z ps store, jak ja odpalisz to masz opcje zeby sciagnac przez torrent na pc sie nic nie sciaga. hehe, to tak z przyzwyczajenia zapytalem fakt, pozniej pojawia sie p2p download, ale licho idzie wysylam 48 dostaje ok 100 <_< Edytowane 18 Kwietnia 2008 przez krzynek1 Cytuj Odnośnik do komentarza
FLooK 1 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Ta rejestracja na www.konami.com? Ta rejestracja na www.konami.com? Cytuj Odnośnik do komentarza
Burth 2 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 https:\\id.konami.net Cytuj Odnośnik do komentarza
saper39 1 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Sciągam patch przez p2p.Czy jak przerwe to bede mogl wznowic od miejsca w ktorym je zatrzymalem czy bedzie sie od nowa sciagac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Deadeye 2 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Sciągam patch przez p2p.Czy jak przerwe to bede mogl wznowic od miejsca w ktorym je zatrzymalem czy bedzie sie od nowa sciagac? z tego co pisali inni, tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Afroman 81 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Na 100 % TAK. Cytuj Odnośnik do komentarza
Deadeye 2 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 komus w ogole udalo sie zarejestrowac od wczoraj wieczorem? ja najdalej, raz, doszedlem do przedostatniej strony, ale nie zdazylem kliknac przycisku z potwierdzeniem bo siedzialem na innej stronie i wywalilo blad bezczynnosci ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Ja pier(pipi)le. Rejestracja na konami to chyba jakis time-trial. Na stronie gdzie wypelniamy info o naszym game id, podajemy maila, adresy wypisuje tylko pola oznaczone (*) najszybciej jak to mozliwe, a po kliknieciu na AGREE i tak wyskakuje blad, ze strona sie nie zaladowala z powodu bezczynnosci.... Cytuj Odnośnik do komentarza
J.D 0 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 I tak cieżko bedzie wam pograć bo serwery Konami są przeciażone, ludzie masowo rzucili sie na beta testy, które są porażką... Cytuj Odnośnik do komentarza
wendiego 11 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 https://id.konami.net/ Za pierwszym razem się zarejestrowałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Też poniedziałek widzę w czarnych barwach po tym co teraz dzieje się z patchem i rejestracją.Obym się mylił bo nie chce mi sie wstawać dziennie o 4 rano by móc w miarę bez trudu pograć w betę.Na szczęscie patcha i rejestrację mam za sobą...ufff BTW beta MGO wprowadza parę innowacji jeśli chodzi o gry na ps3-to pierwsza gra na ps3 z systemem ściągania peer to peer oraz pierwsza ,która umożliwia wejście na stronę internetową bez konieczności wyłączenia gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Afroman 81 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Ja bede zadowolony jak bed mogl otworzyc sobie pokuj dla siebie i bede mogl "polizac" kazdy detal. Mysle ze bedzie ciezko z gra online. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 I tak cieżko bedzie wam pograć bo serwery Konami są przeciażone, ludzie masowo rzucili sie na beta testy, które są porażką... A skad wiesz ze serwery sa przeciazone, skoro jeszcze beta na dobre nie ruszyla ? I na jakiej podstawie piszesz, ze beta jest porazka, skoro nawet jeszcze nie grales ... prorok Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Due to a period of inactivity, the page has been deleted. Please click on the below link to return to the top page. Wyskakuje mi to po przejściu pierwszego etapu rejestracji, miał ktoś podobnie? Dodam, że nie czekam, tylko szybko wypełniam dane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metal 4 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Serwery do gry jeszcze nie stoją i do 21 nie beda stały. Nie założy sie gry puki nie będą stały, więc nie pobiega sobie nikt. To samo było z MGO1. Co do Konami ID pomocny moze być dodatek do firefoxa Autoformar czy jakoś tak . Cytuj Odnośnik do komentarza
polaki899 32 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Due to a period of inactivity, the page has been deleted. Please click on the below link to return to the top page. Wyskakuje mi to po przejściu pierwszego etapu rejestracji, miał ktoś podobnie? Dodam, że nie czekam, tylko szybko wypełniam dane. Mam tak samo niestety <_< Mam nadzieje ze do poniedziałku jakoś naprawią ta rejestracje. Bo jeśli tak dalej tak pójdzie to te testy beda tylko dla nielicznych którym udało sie zarejestrować ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 BTW beta MGO wprowadza parę innowacji jeśli chodzi o gry na ps3-to pierwsza gra na ps3 z systemem ściągania peer to peer oraz pierwsza ,która umożliwia wejście na stronę internetową bez konieczności wyłączenia gry W Lair też mogliśmy wchodzić na stronę WWW , a ten pomysł z P2P........... Nadal nie moge się uspokoić ... . Po części racja...... beta MGO troche nieporadnie zaczęła się (tfu, mam na myśli - od czasu ściągnięcia gry z PS Store)........ Konami i Kojima pewnie są wniebowzięci . Cytuj Odnośnik do komentarza
boski_karol 2 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 (edytowane) Jeżeli chodzi o patch wybrałem p2p i zostawiłem na noc, rano miałem gotową łatkę, ale z tą rejestracją to białej gorączki dostaje... UP: Udało mi się :D Raczej to nie ma związku, ale stwierdziłem że spróbuje zarejestrować się przez IE i za drugim razem mnie łykło... Edytowane 19 Kwietnia 2008 przez boski_karol Cytuj Odnośnik do komentarza
SM1 25 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Jeżeli chodzi o patch wybrałem p2p i zostawiłem na noc, rano miałem gotową łatkę, ale z tą rejestracją to białej gorączki dostaje... UP: Udało mi się :D Raczej to nie ma związku, ale stwierdziłem że spróbuje zarejestrować się przez IE i za drugim razem mnie łykło... co to jest IE? Cytuj Odnośnik do komentarza
paulb 0 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 co to jest IE? nie wiem czy to joke, ale odpowiem : przeglądarka Internet Explorer .... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi