Opublikowano 26 kwietnia 200816 l Fanie się grało Możemy tak codziennie xD Edytowane 26 kwietnia 200816 l przez Katana
Opublikowano 26 kwietnia 200816 l Fanie było Możemy tak codziennie xD Poczekaj z tym tekstem dokąd nie poznasz co to sex. Odpowiedni tekst w odpowiednim momencie i wszyscy leżą pod stołem Lekka zmiana w poście xD Edytowane 26 kwietnia 200816 l przez Katana
Opublikowano 26 kwietnia 200816 l Ciesze sie, ze sie wszystkim podobało Przynajmniej mam nadzieję, że wszystkim
Opublikowano 26 kwietnia 200816 l fajnie sie gralo. Nawet wyrownane teamy. CTB calkiem niezle ale musi byc rowna liczba osob w obu teamach bo w tdm juz nie koniecznie. Jutro kolo 22 proponuje otworzyc server bo przed 22 cztery osoby byly tylko.
Opublikowano 26 kwietnia 200816 l Problemow z wejsciem do gry nie bylo. Za pierwszym razem sie zalogowalem. Konami dalo rade z updatem serverow.
Opublikowano 26 kwietnia 200816 l Powiem krótko gra się pięknie rozgrywka płyniutka i satysfakcjonująca miodzio tylko grać czy w becie można rozwijać zdolności ? Bo mam dwie gwiazdki i nie wiem co zrobić Edytowane 26 kwietnia 200816 l przez Heviro (Fanboy BDG)
Opublikowano 26 kwietnia 200816 l Mozna, bylo juz o tym musisz usunac inne umiejetnosci zeby uzyc skilla na wyzszym poziomie Edytowane 26 kwietnia 200816 l przez maly
Opublikowano 26 kwietnia 200816 l Mam pytanie do tych co grali - Lagowało wam? Na początku miałem włączony serwer (Seedbox) na tym samym łączu i mogło troszkę lagować, później go wyłączyłem, ale i tak nie wiem czy moje łącze podołało wszystkim grającym
Opublikowano 26 kwietnia 200816 l Ja dołączyłem ok. 22.30 i żadnych lagów nie uswiadczyłem. Wsio śmigało płynniutko
Opublikowano 26 kwietnia 200816 l Mi nie lagowalo. Jedna rzecz mnie dziwi, kilka razy mi sie zdarzylo ze zostalem Host'em po tym jak ten wyszedl z gry i moje lacze dawalo rade nawet przy 12 graczach a w Warhawku moglem maks na 4 Edytowane 26 kwietnia 200816 l przez maly
Opublikowano 26 kwietnia 200816 l Mi czasami anubis przeskakiwal, znikal i pojawial sie dalej, reszta bez lagow. konami fajnie to rozwiazalo. Jak host wyhodzi ktos inny przejmuje jego role. A to ze 12 osob pociagnelo twoje loacze swiatczy o kunszcie panow z konami.
Opublikowano 27 kwietnia 200816 l no naprawde fajnie sie gralo,szkoda tylko ze szybko musialem opuscic gre bo mi bardzo dobrze szlo Edytowane 27 kwietnia 200816 l przez theGrimReaper669
Opublikowano 27 kwietnia 200816 l Hmmm....Pytanko na szybko do grajacych-mam konto na UK i nie ma tam Beta Metala do sciagniecia-gdzie ja moge znalesc?
Opublikowano 27 kwietnia 200816 l Hmmm....Pytanko na szybko do grajacych-mam konto na UK i nie ma tam Beta Metala do sciagniecia-gdzie ja moge znalesc? Na plycie wraz z MGS4:). Niestety bety juz nie dostaniesz.
Opublikowano 27 kwietnia 200816 l Ja mam takie pytanie, ponieważ próbowałem założyć kilka razy swoją grę i wyskakiwał mi błąd. Mój kumpel wczoraj także próbował i również nie mógł. Kto wie może o co kaman??
Opublikowano 27 kwietnia 200816 l Ja mam takie pytanie, ponieważ próbowałem założyć kilka razy swoją grę i wyskakiwał mi błąd. Mój kumpel wczoraj także próbował i również nie mógł. Kto wie może o co kaman?? To chyba wina zablokowanych portów.
Opublikowano 27 kwietnia 200816 l Ja mam odblokowane porty dla PS3 i UpNp wlaczone, a i tak nie moglem hostowac. Chyba, ze dla MGO trzeba jakies specjalne porty otwierac.
Opublikowano 27 kwietnia 200816 l hej gracie dzisiaj? wieczorkiem późnym chętnie do Was dołączę. A przy okazji mam pytanko - czy mogę edytować raz utworzoną postać (jej wygląd, skille, itp?) czy żeby coś zmienić to muszę ją usunąć i zbierać skille od początku (notabene, gdzie sprawdzę moją rangę?) pozdro - przednia gierka, tylko grafika mizerna... dajcie znać co dzisiaj, jaka nazwa i hasło ^_^ PS. Widzę, że tutaj kolosalne wręcz znaczenie to taktyczne zgranie. Miałem okazje pograć z trójką świetnie zgranych kolesi (kobiet ?) - poezja. Edytowane 27 kwietnia 200816 l przez waldusthecyc
Opublikowano 27 kwietnia 200816 l Co do ilosci graczy to w grach typu CAPTURE ma to kolosalne znaczenie, ale w TDM lepiej jak sie jest w druzynie, która liczy mniej osób . Kiedyś wygraliśmy prawie klanówke ja z l!iquidem, przeciwko 4 osobom. Wygraliśmy TDM i to dość mocno, a przegralismy 1 CAP 6-1 i drugi CAP 6-5. Ten drugi niemal wygraliśmy, troche zabrakło . Co do trybu CAPTURE z Kero i GA-KO, to fajniej imo rozwiązany był w MGO1. Tam trzeba było przynieść Kero do bazy i ono tam zostawało, nie trzeba było siedzieć z nim w polu. Fajniej można było się bronić. Jeśli chodzi o niemożliwość hostowania to wina portów. 1Mbit w MGO1 starczał na bez lagową grę w 8 osób (czyli maks) w MGO1, tutaj już więcej trochę trzeba. Jak będziecie grali to piszcze tu na forum na jakim lobby i jak nazwany host . Swoją drogą im więcej gram, tym bardziej mi się podoba stare MGO, w które już nie pogram .
Opublikowano 27 kwietnia 200816 l Co do trybu CAPTURE z Kero i GA-KO, to fajniej imo rozwiązany był w MGO1. Tam trzeba było przynieść Kero do bazy i ono tam zostawało, nie trzeba było siedzieć z nim w polu. Fajniej można było się bronić. Dla mnie ten tryb to zupełna porażka. Trzeba się za dłudo na stać Ale TDM - super sprawa. Szkoda tylko, że na chybcika postać tworzyłem (już chciałem grać) a teraz nie wiem jak ją zedytować (skille, wygląd itp.)