Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Metal Gear Online

Featured Replies

Opublikowano

Fanie się grało :D Możemy tak codziennie xD

Edytowane przez Katana

• Odpowiedzi 758
  • Wyświetleń 67,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Fanie było :D Możemy tak codziennie xD

Poczekaj z tym tekstem dokąd nie poznasz co to sex. ;)

Odpowiedni tekst w odpowiednim momencie i wszyscy leżą pod stołem :P

Lekka zmiana w poście xD

Edytowane przez Katana

Opublikowano

Ciesze sie, ze sie wszystkim podobało :) Przynajmniej mam nadzieję, że wszystkim :P

Opublikowano

fajnie sie gralo. Nawet wyrownane teamy. CTB calkiem niezle ale musi byc rowna liczba osob w obu teamach bo w tdm juz nie koniecznie. Jutro kolo 22 proponuje otworzyc server bo przed 22 cztery osoby byly tylko.

Opublikowano

Juz nie gracie? Teraz dopiero servery luzniejsze sie robia.

Opublikowano

Problemow z wejsciem do gry nie bylo. Za pierwszym razem sie zalogowalem. Konami dalo rade z updatem serverow.

Opublikowano

Powiem krótko gra się pięknie rozgrywka płyniutka i satysfakcjonująca miodzio tylko grać czy w becie można rozwijać zdolności ? Bo mam dwie gwiazdki i nie wiem co zrobić

Edytowane przez Heviro (Fanboy BDG)

Opublikowano

Mozna, bylo juz o tym musisz usunac inne umiejetnosci zeby uzyc skilla na wyzszym poziomie

Edytowane przez maly

Opublikowano

Mam pytanie do tych co grali -

Lagowało wam? Na początku miałem włączony serwer (Seedbox) na tym samym łączu i mogło troszkę lagować, później go wyłączyłem, ale i tak nie wiem czy moje łącze podołało wszystkim grającym :)

Opublikowano

Mi nie lagowalo. Jedna rzecz mnie dziwi, kilka razy mi sie zdarzylo ze zostalem Host'em po tym jak ten wyszedl z gry i moje lacze dawalo rade nawet przy 12 graczach a w Warhawku moglem maks na 4

Edytowane przez maly

Opublikowano

Mi czasami anubis przeskakiwal, znikal i pojawial sie dalej, reszta bez lagow. konami fajnie to rozwiazalo. Jak host wyhodzi ktos inny przejmuje jego role. A to ze 12 osob pociagnelo twoje loacze swiatczy o kunszcie panow z konami.

Opublikowano

no naprawde fajnie sie gralo,szkoda tylko ze szybko musialem opuscic gre bo mi bardzo dobrze szlo :)

Edytowane przez theGrimReaper669

Opublikowano

Hmmm....Pytanko na szybko do grajacych-mam konto na UK i nie ma tam Beta Metala do sciagniecia-gdzie ja moge znalesc?

Opublikowano
Hmmm....Pytanko na szybko do grajacych-mam konto na UK i nie ma tam Beta Metala do sciagniecia-gdzie ja moge znalesc?

Na plycie wraz z MGS4:). Niestety bety juz nie dostaniesz.

Opublikowano

Ja mam takie pytanie, ponieważ próbowałem założyć kilka razy swoją grę i wyskakiwał mi błąd. Mój kumpel wczoraj także próbował i również nie mógł. Kto wie może o co kaman??

Opublikowano
Ja mam takie pytanie, ponieważ próbowałem założyć kilka razy swoją grę i wyskakiwał mi błąd. Mój kumpel wczoraj także próbował i również nie mógł. Kto wie może o co kaman??

To chyba wina zablokowanych portów.

Opublikowano

Ja mam odblokowane porty dla PS3 i UpNp wlaczone, a i tak nie moglem hostowac. Chyba, ze dla MGO trzeba jakies specjalne porty otwierac. :)

Opublikowano

hej

gracie dzisiaj? wieczorkiem późnym chętnie do Was dołączę.

A przy okazji mam pytanko - czy mogę edytować raz utworzoną postać (jej wygląd, skille, itp?) czy żeby coś zmienić to muszę ją usunąć i zbierać skille od początku (notabene, gdzie sprawdzę moją rangę?)

pozdro - przednia gierka, tylko grafika mizerna...

dajcie znać co dzisiaj, jaka nazwa i hasło ^_^

PS. Widzę, że tutaj kolosalne wręcz znaczenie to taktyczne zgranie. Miałem okazje pograć z trójką świetnie zgranych kolesi (kobiet ?) - poezja.

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Co do ilosci graczy to w grach typu CAPTURE ma to kolosalne znaczenie, ale w TDM lepiej jak sie jest w druzynie, która liczy mniej osób :D. Kiedyś wygraliśmy prawie klanówke ja z l!iquidem, przeciwko 4 osobom. Wygraliśmy TDM i to dość mocno, a przegralismy 1 CAP 6-1 i drugi CAP 6-5. Ten drugi niemal wygraliśmy, troche zabrakło :P.

Co do trybu CAPTURE z Kero i GA-KO, to fajniej imo rozwiązany był w MGO1. Tam trzeba było przynieść Kero do bazy i ono tam zostawało, nie trzeba było siedzieć z nim w polu. Fajniej można było się bronić.

Jeśli chodzi o niemożliwość hostowania to wina portów. 1Mbit w MGO1 starczał na bez lagową grę w 8 osób (czyli maks) w MGO1, tutaj już więcej trochę trzeba.

Jak będziecie grali to piszcze tu na forum na jakim lobby i jak nazwany host :).

Swoją drogą im więcej gram, tym bardziej mi się podoba stare MGO, w które już nie pogram :(.

Opublikowano
Co do trybu CAPTURE z Kero i GA-KO, to fajniej imo rozwiązany był w MGO1. Tam trzeba było przynieść Kero do bazy i ono tam zostawało, nie trzeba było siedzieć z nim w polu. Fajniej można było się bronić.

Dla mnie ten tryb to zupełna porażka. Trzeba się za dłudo na stać :)

Ale TDM - super sprawa. Szkoda tylko, że na chybcika postać tworzyłem (już chciałem grać) a teraz nie wiem jak ją zedytować (skille, wygląd itp.) :(