Skocz do zawartości

Naruto (uwaga spoilery)

Featured Replies

Opublikowano

Oszczędźcie sobie udowadnianie wyższości czegokolwiek nad Naruto, bo utrudniacie mi czytanie spoilerów. W sumie tylko po to tu wchodzę ;]

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 337,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ad. chapa: ja pjerdole, ale fail.   A czemu kisiel ma słabość do robienia z fajtłap i frajerów prawdziwych wymiataczo-półbogów? bo:   -moźe go nękali za młodości a teraz czyta go miliony pryszczat

• Oplułem monitor jak Madara capnął Kakashowi oko. Gag roku.

• ech, znowu żenada. tobi dotychczas kształtował się na prawdziwego badassa, który summonuje potwory a la kyuubi i meteory, a jak przyszło co do czego, to oczywiście okazuje się, że jest jakimś leszcze

Opublikowano
utrudniacie mi czytanie spoilerów. W sumie tylko po to tu wchodzę ;]

Hahahah, a myślałem że jestem jedyny co zagląda by poczytać spoilery xD

Opublikowano

Może i tak, ale ja zostanę przy tym temacie. Te emocję bijące z postów niektórych userów, te slangowe teksty, wymyślanie co będzie w następnym odcinku itp. Tego nie zastąpi mi jakaś tam strona ;]

Opublikowano

O kurna ile to ja fałszywych spojler-scriptów zrobiłem, i miałem zlewe jak spekulowali czy fake czy nie xD

Opublikowano

Nikt nie zginął?

totalna ch.ujnia :<

Edytowane przez konan129

Opublikowano

Jak nikt ? Shizune ? Może Kakashi, mam nadzieje że Froga-senseia nie odratują.

ep nic nadzwyczajnego, ale nie moge oczekiwać cały czas czegos nadzwyczajnego.

Opublikowano

Shinobi zgineło dużo. Pamiętacie, jak Sakura była w szpitalu i leczyła masę ludzi? Pochyliła się nad gościem by użyć jakiejs techniki a tu nagle bum!... i wyparowali wszyscy. Tylko Sakura nadal chciała leczyć gościa, którego już nie było...

Chapter nie nadzwyczajny, ale... Jest dobrze.

Opublikowano

Chapter git, tylko kończy się z dupy :/ byle do następnego piątku:D

Opublikowano

Te oczy Naruto wyglądały jak u jakiegoś gwałciciela, który chce teraz "pobawić" się z Nagato

:P

Opublikowano

Chapterek nawet niezły, ale trochę żenujące jest to,

że najpierw Naruto dostawał, a teraz leje Pain'a

:/

Edytowane przez szaden

Opublikowano

Proszę usunąć.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Ja bym raczej powiedział że było po równo, a momentami to Naruto był górą.

Opublikowano
Ja bym raczej powiedział że było po równo, a momentami to Naruto był górą.

Z początku tak ale później kiedy skończył mu się Sage Mode to zaczął dostawać, a nagle po gadce ze staruszkiem cała energia mu się odnowiła <_<

Naruciak wykorzystuje teraz chakrę Fox'a czy jak?

Opublikowano

No nie, bo jak Kyuubi sie włączył, to Klony zniknęły, takze energia przeszła na naruciaka. fajny motyw ze znalezieniem Peina. ale wkurzaja mnie te rasen-shutikeny już xD God real, kick Naruto's ass ! :D

Opublikowano

chapter jak zwykle przewidywalny, jestem chyba za stary na shōneny ;o no ale jeszcze khr da sie ogladac! =D

Opublikowano
Naruto Chapter 442 Spoilery

Powiększanie piersi?

Chyba to, że Sakura jej ich zazdrości

:P

Opublikowano

Kurcze nadal walka z Painem? Przecież w anime to będzie trwało z dobrych 50 epów :/

Opublikowano
Kurcze nadal walka z Painem? Przecież w anime to będzie trwało z dobrych 50 epów :/

Nie no bez przesady.Jeden odcinek to jakieś dwa-trzy chaptery :) Więc z jakieś 6 odcinków będzie.

Opublikowano

Naruto Chapter 442

Pain unika FRS,jednak dobitka Rasenganem zwiastuje jego koniec.

Sakura leczy Hinatę już w towarzystwie Gaia i jego uczniów.

Naruto Chapter 443

Ostatnie ciało Paina zostaje zniszczone rasenganem i Naruto postanawia spotkać się z Nagato.Chcą pójść z nim inni,ale Dresu woli iść sam.

Hinata zostaje ostatecznie uleczona przez Sakurę.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

tak właściwie, to po co nam twoje streszczenia ? dla mnie chaptery bez rewelacji, znaczy no nie moge oczekiwac rewelacji od kazdego chapa ;)