Opublikowano 19 marca 200916 l Oszczędźcie sobie udowadnianie wyższości czegokolwiek nad Naruto, bo utrudniacie mi czytanie spoilerów. W sumie tylko po to tu wchodzę ;]
Opublikowano 20 marca 200916 l utrudniacie mi czytanie spoilerów. W sumie tylko po to tu wchodzę ;] Hahahah, a myślałem że jestem jedyny co zagląda by poczytać spoilery xD
Opublikowano 21 marca 200916 l http://www.narutomania.com/forums/naruto-manga/ Tu zawsze pojawiaja sie szybko spoilery kolo wtorku-srody
Opublikowano 21 marca 200916 l Może i tak, ale ja zostanę przy tym temacie. Te emocję bijące z postów niektórych userów, te slangowe teksty, wymyślanie co będzie w następnym odcinku itp. Tego nie zastąpi mi jakaś tam strona ;]
Opublikowano 21 marca 200916 l O kurna ile to ja fałszywych spojler-scriptów zrobiłem, i miałem zlewe jak spekulowali czy fake czy nie xD
Opublikowano 26 marca 200916 l Naruto Chapter 441 Spoilery http://i42.tinypic.com/29mulo9.jpg http://i41.tinypic.com/ff45lf.jpg Naruto dowiedział się,że nikt z mieszkańców Konohy nie zginął oraz że Hinata wciąż żyje. EDIT: http://i42.tinypic.com/2ngtpj4.jpg Edytowane 26 marca 200916 l przez MYSZa7
Opublikowano 26 marca 200916 l Nikt nie zginął? totalna ch.ujnia :< Edytowane 26 marca 200916 l przez konan129
Opublikowano 27 marca 200916 l Jak nikt ? Shizune ? Może Kakashi, mam nadzieje że Froga-senseia nie odratują. ep nic nadzwyczajnego, ale nie moge oczekiwać cały czas czegos nadzwyczajnego.
Opublikowano 27 marca 200916 l Shinobi zgineło dużo. Pamiętacie, jak Sakura była w szpitalu i leczyła masę ludzi? Pochyliła się nad gościem by użyć jakiejs techniki a tu nagle bum!... i wyparowali wszyscy. Tylko Sakura nadal chciała leczyć gościa, którego już nie było... Chapter nie nadzwyczajny, ale... Jest dobrze.
Opublikowano 27 marca 200916 l Te oczy Naruto wyglądały jak u jakiegoś gwałciciela, który chce teraz "pobawić" się z Nagato
Opublikowano 27 marca 200916 l Chapterek nawet niezły, ale trochę żenujące jest to, że najpierw Naruto dostawał, a teraz leje Pain'a Edytowane 27 marca 200916 l przez szaden
Opublikowano 27 marca 200916 l Ja bym raczej powiedział że było po równo, a momentami to Naruto był górą.
Opublikowano 27 marca 200916 l Ja bym raczej powiedział że było po równo, a momentami to Naruto był górą. Z początku tak ale później kiedy skończył mu się Sage Mode to zaczął dostawać, a nagle po gadce ze staruszkiem cała energia mu się odnowiła <_< Naruciak wykorzystuje teraz chakrę Fox'a czy jak?
Opublikowano 27 marca 200916 l No nie, bo jak Kyuubi sie włączył, to Klony zniknęły, takze energia przeszła na naruciaka. fajny motyw ze znalezieniem Peina. ale wkurzaja mnie te rasen-shutikeny już xD God real, kick Naruto's ass !
Opublikowano 28 marca 200916 l chapter jak zwykle przewidywalny, jestem chyba za stary na shōneny ;o no ale jeszcze khr da sie ogladac! =D
Opublikowano 1 kwietnia 200916 l Naruto Chapter 442 Spoilery OBRAZEK NR.1 OBRAZEK NR.2 OBRAZEK NR.3 Edytowane 1 kwietnia 200916 l przez MYSZa7
Opublikowano 5 kwietnia 200916 l Naruto Chapter 442 Spoilery OBRAZEK NR.1 Powiększanie piersi? Chyba to, że Sakura jej ich zazdrości
Opublikowano 6 kwietnia 200916 l Kurcze nadal walka z Painem? Przecież w anime to będzie trwało z dobrych 50 epów
Opublikowano 6 kwietnia 200916 l Kurcze nadal walka z Painem? Przecież w anime to będzie trwało z dobrych 50 epów Nie no bez przesady.Jeden odcinek to jakieś dwa-trzy chaptery Więc z jakieś 6 odcinków będzie.
Opublikowano 11 kwietnia 200916 l Naruto Chapter 442 Pain unika FRS,jednak dobitka Rasenganem zwiastuje jego koniec. Sakura leczy Hinatę już w towarzystwie Gaia i jego uczniów. Naruto Chapter 443 Ostatnie ciało Paina zostaje zniszczone rasenganem i Naruto postanawia spotkać się z Nagato.Chcą pójść z nim inni,ale Dresu woli iść sam. Hinata zostaje ostatecznie uleczona przez Sakurę. Edytowane 11 kwietnia 200916 l przez MYSZa7
Opublikowano 11 kwietnia 200916 l tak właściwie, to po co nam twoje streszczenia ? dla mnie chaptery bez rewelacji, znaczy no nie moge oczekiwac rewelacji od kazdego chapa