Opublikowano 19 czerwca 201311 l da się przyciąć. Możesz uruchomić telefon jak najbardziej bez SIM ale tylko jak już wcześniej go uruchomiłeś (czyli na na pierwsze włączenie). tymczasem łapcie - interaktywne demo nowego iOS. http://recombu.com/mobile/interactive/ios7-demo/
Opublikowano 22 czerwca 201311 l Czy jest jakaś możliwość ustawienia, aby iTunes nie segregowało mi samo kawałków w foldery, tylko żebym sobie coś wgrał i powpychwał do folderu tak jak lubie, bez konieczności aby iTunes samo za mnie grupowało foldery?
Opublikowano 22 czerwca 201311 l Ale jak grupowało? Jak wrzucisz całą swoją muzykę w iTunes to on ci segreguje tak jak chcesz - według albumu, roku, wykonawcy, gatunku etc. Możesz sobie wrzucać w iOS muzykę według powyższych, albo tworzyć sobie playlisty. iTunes żadnych folderów sam nie robi.
Opublikowano 22 czerwca 201311 l Chodzi mi po prostu o to, że czasem chcę sobie wrzucić jakiś album a on mi się automatycznie rozbija na jakichś różnych wykonawców etc. i nie jest osiągalny jako jeden ten folder, który wrzuciłem.
Opublikowano 22 czerwca 201311 l No to zrób nową listę odtwarzania i wrzuć go do tej listy i po kłopocie.
Opublikowano 23 czerwca 201311 l Jeżeli chodzi Ci o foldery to w takim razie wejdź w: Preferencje -> Zawaansowane -> Utrzymuj porządek w katalogu iTunes Media (odznaczyć)
Opublikowano 27 czerwca 201311 l Reeder na iPhone od dziś za darmo. Ściągajcie, bo za kilka dni Google Reader odejdzie, to trzeba szybko sobie feedy zsynchronizować. Walduś szukałeś czegoś do RSSów, to teraz ściągnij i sprawdź, czy bardziej pasuje ci od Feedly. Ja się przerzuciłem.
Opublikowano 30 czerwca 201311 l Chodzi mi po prostu o to, że czasem chcę sobie wrzucić jakiś album a on mi się automatycznie rozbija na jakichś różnych wykonawców etc. i nie jest osiągalny jako jeden ten folder, który wrzuciłem. Trzeba po prostu zmienić sortowanie w iTunes na "po nazwie albumu" czy cos w tym stylu. Oczywiście pliki z muzyką muszą mieć w swoich danych zapisaną nazwę albumu.
Opublikowano 3 września 201311 l Prezentacja już za tydzień. Chciałbym posłuchać opinie "ekspertów" z tego forum, co sądzą o tańszym (nie tanim!) iPhone, który jest już prawie w 100% pewny edit: Aaa i o szampańskim 5S też! Edytowane 3 września 201311 l przez MrNorbi
Opublikowano 3 września 201311 l Kocham Apple całym swoim serduszkiem, ale mam nadzieję, że ten plastikowy iPhone to jednak jakieś chińskie podróbki, bo nie mogę w to uwierzyć i patrzeć. Nie rozumiem, czemu Apple chce wprowadzić produkt, który nie sprawia wrażenia premium, do którego przyzwyczaili. Cena i tak nie będzie niska, co tylko tłumaczy, że koszt produkcji iPhone z aluminium wcale nie jest wysoki, tylko marże Apple wpływają na cenę najbardziej. Złoty 5S niech se tam będzie, nic do niego nie mam, może znajdzie swoje gremium.
Opublikowano 3 września 201311 l A co Wam to przeszkadza, skoro obok dalej będziemy mieli produkt klasy premium, który jest też ciągle ulepszany?
Opublikowano 4 września 201311 l Jak byle kto bedzie kogl kupic iphone lite to skonczy sie lans na miescie :-(
Opublikowano 10 września 201311 l Info: - It's out on Sept 18th. - Siri can search Tweets — Lady Gaga again. Siri also has Wikipedia, inline web search, and photo search. - New, more textured ringtones. They sound pretty good. System alert sounds have also been improved. The sample alert? "Pick up shampoo and conditioner." - iOS 7 has iTunes Radio, "the best way to experience new music." - It works a lot like Pandora, so you can create your own stations. Federighi loves Rush! - "There are over 200 features." - Iwork bedzie za darmo,z kazdym nowym urzadzeniem. Troche screenow z ios7: Wiecej w spoilerze: Iphone 5c potwierdzony: Edytowane 10 września 201311 l przez Zaqair
Opublikowano 10 września 201311 l Info: - It's out on Sept 18th. - Siri can search Tweets — Lady Gaga again. Siri also has Wikipedia, inline web search, and photo search. - New, more textured ringtones. They sound pretty good. System alert sounds have also been improved. The sample alert? "Pick up shampoo and conditioner." - iOS 7 has iTunes Radio, "the best way to experience new music." - "There are over 200 features." wiecej niz 200 features i wymieniles te najmniej ciekawe?
Opublikowano 10 września 201311 l Ciekawe, że zawsze jest 200 ficzerów. Oni sobie z góry zakładają, że do tylu dojdą? 200 to jakaś magiczna liczba, że zawsze zmian jest akurat tyle?
Opublikowano 10 września 201311 l jest gdzieś stream czy to zamknięta impreza? tylko blog: http://live.theverge.com/apple-iphone-5s-liveblog/ - 4-inch Retina display - integrated touch layer. - 8-megapixel rear camera. - $99 for 16GB, $199 for 32GB.On a two-year contract, of course. Edytowane 10 września 201311 l przez Zaqair
Opublikowano 10 września 201311 l Ciekawe, że zawsze jest 200 ficzerów. Oni sobie z góry zakładają, że do tylu dojdą? 200 to jakaś magiczna liczba, że zawsze zmian jest akurat tyle? 180 nowych dzwonków jest :>
Opublikowano 10 września 201311 l co to (pipi)a jest xDDDD a z Samsunga się śmiali, że plastik-fantastik
Opublikowano 10 września 201311 l Iphone 5s Info: - It's 64-bit chip. The first ever on a smartphone. - "It's over twice as fast" in speed and. The chart shows a 40x CPU performance bump. Graphics are 56x faster - It runes OpenGL|ES 3.0, like the new Nexus 7. - Chip specs: 64-bit desktop architecture. 2x general purpose registers. Over one billion transistors. Wiecej screenow: co to (pipi)a jest xDDDD a z Samsunga się śmiali, że plastik-fantastik Opcjonalna obudowa do 5c Edytowane 10 września 201311 l przez Zaqair
Opublikowano 10 września 201311 l co to (pipi)a jest xDDDD a z Samsunga się śmiali, że plastik-fantastik od apple 29$ w każdym supermarkecie 9$ ta sama jakośc
Opublikowano 10 września 201311 l Ale te dziury, jak case może mieć dziury? Zdajecie sobie sprawę, jak to będzie wyglądało po zdjęciu tego case'a?