Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Nie, po prostu tam wezmą od ręki, a na olx czy vinted się człowiek tylko nawkurza od tych januszy xD

• Odpowiedzi 6,8 tys.
  • Wyświetleń 906,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jest opcja odblokowania iphona? Ktos zgubil go i zablokowal. Mozna robic zdjęcia itp ale nie mozna wejść w menu. Opłaca się go zabierać do pl i odblokowac. Zadziała to w ogóle?

• Nie ma niestety. Padło na złą osobę.

• No to sprzedaje 5s i kupuje 3gs

Opublikowano

Jaki model, stan, zestaw czy braki są (pudełko, kabel, dowód zakupu) zobaczyć po ile chodzi i jak chodzi po 1500, zrobić 1500.

Na wiadomości od Skup GSM, JarekElektronik itp nie odpisywać. Jak w końcu się znajdzie że 1400 i bierze, to puścić. Kwestia dnia. Czasem minut.

Opublikowano
22 godziny temu, Szwed napisał(a):

Nie, po prostu tam wezmą od ręki, a na olx czy vinted się człowiek tylko nawkurza od tych januszy xD

ostatnio sprzedawałem 14 pro na vinted to w godzinę poszedł po delikatnej negocjacji ceny )

lepiej się "namęczyć" na vinted niż dać się wyjebać lombardowi

Edytowane przez tlas

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ma ktoś iPhone 13 i zaktualizował do iOS 26? Chodzi to tak samo płynnie jak poprzedni system? Ja mam zwykłą 13 a kobita 13pro max i sie zastanawiam czy zaktualizować.

Opublikowano
28 minut temu, dominalien napisał(a):

Kobieta ma 12 Pro i twierdzi, że tel chodzi spoko na 26.

Co w tym dziwnego ? Mega dobry fonik. Ale jak się dba tak się ma ;)

Opublikowano
49 minut temu, Plugawy napisał(a):

Ma ktoś iPhone 13 i zaktualizował do iOS 26? Chodzi to tak samo płynnie jak poprzedni system? Ja mam zwykłą 13 a kobita 13pro max i sie zastanawiam czy zaktualizować.

Siora ma 13 ale u niej wiecznie miejsca brak na nowy soft… także nie pomogę, ale…

Jeżeli masz już słaba baterie - to telefon nie chodzi dobrze nawet na obecnym sofcie jaki posiadasz. A ze 13nastka ma juz swoje lata to obstawiam ze kondycje masz już poniżej 80%

Opublikowano
44 minuty temu, grzybiarz napisał(a):

Siora ma 13 ale u niej wiecznie miejsca brak na nowy soft… także nie pomogę, ale…

Jeżeli masz już słaba baterie - to telefon nie chodzi dobrze nawet na obecnym sofcie jaki posiadasz. A ze 13nastka ma juz swoje lata to obstawiam ze kondycje masz już poniżej 80%

Telefon ma ponad rok i 96%

Opublikowano
On 2/8/2026 at 7:19 PM, Plugawy said:

Zaktualizowałem 13 do 26 i działało w porządku wszystko.

Za to bateria w końcu spadła po ponad 3 latach poniżej 80% i zamiast bawić się w wymianę, zdecydowałam się na upgrade do fabrycznie nowej 15.

Opublikowano
4 godziny temu, Mustang napisał(a):

Zaktualizowałem 13 do 26 i działało w porządku wszystko.

Za to bateria w końcu spadła po ponad 3 latach poniżej 80% i zamiast bawić się w wymianę, zdecydowałam się na upgrade do fabrycznie nowej 15.

Też jednak zaktualizowałem i chodzi wszystko ok. Mam wrażenie że nawet szybciej się włączają aplikacje. Wygląd ok, tylko zegar zmieniłem sobie na stary. Bateria też działa jak działała więc jestem zadowolony chociaż nie podoba mi się menu ze zdjęciami bo trzeba kliknąć ze dwa razy więcej żeby cos usunąć.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

W ajfonie 17 pobrałem dziś najnowszy soft i żadna apka mi nie działa poza tymi standardowymi typu, safari, wiadomości itp… kurła ja chce grę odpalić bo muszę odebrać złoto i minimalizuje się …

Opublikowano

A są może jakieś plotki kiedy w końcu Siri przestanie być taka bezużyteczna i będzie potrafiła chociaż odczytać wiadomość albo wpisać coś w kalendarzu? Czy trzeba czekać kolejną dekadę by nauczyła się mówić w końcu po polsku?

Opublikowano
W dniu 31.07.2026 o 22:46, grzybiarz napisał(a):

W ajfonie 17 pobrałem dziś najnowszy soft i żadna apka mi nie działa poza tymi standardowymi typu, safari, wiadomości itp… kurła ja chce grę odpalić bo muszę odebrać złoto i minimalizuje się …

Samo się naprawiło po 30 minutach.

No a dzisiaj podłączyłem telefon pod kompa w celu synchro muzy i kurła znowu żadna apka nie działa.

Te aplikacje bezpośrednio od Apple działają.

Gierka z epic - zewnętrznego marketu, działa.

Nie działa wszystko inne pobrane z AppStore, czyli np Spotify w aucie…

Co to za syfna aktualizacja? Znowu mam czekać pół godziny i resetować telefon? :/

Opublikowano

Pobrałem coś z AppStore - odpaliło się i potem reszta apek zaczęła działać. Coś musi być z licencją z AppStore.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miałem już wymieniać baterie bo w przyszłym roku prawdopodobnie ostatnie wsparcie 12, czyli na luzie starczyłby na dwa lata. Jednak to co dzieje się na rynku elektro, jak ceny rosną to zdecydowałem się na 17. Pytanie do was co polecacie, etui oryginalne czy zamiennik? Myślę też o Powerbanku na MagSafe ale firmy Baseus lub Anker co o nich uważacie? Jest w ogóle sens brania tego czy to zbędne?

W dniu 18.11.2025 o 11:16, Arkady napisał(a):

W iPhonie 12 bateria już nie domaga, sam sprzęt działa pięknie, więc nie chce wymieniać na nowszy bo jestem zwolennikiem póki działa to niech działa. Jest sens wymiany baterii oczywiście na oryginalną nie żadne chińskie podróbki?

Opublikowano
11 hours ago, Arkady said:

Miałem już wymieniać baterie bo w przyszłym roku prawdopodobnie ostatnie wsparcie 12, czyli na luzie starczyłby na dwa lata. Jednak to co dzieje się na rynku elektro, jak ceny rosną to zdecydowałem się na 17. Pytanie do was co polecacie, etui oryginalne czy zamiennik? Myślę też o Powerbanku na MagSafe ale firmy Baseus lub Anker co o nich uważacie? Jest w ogóle sens brania tego czy to zbędne?

Zamiennik od Ornarto. Bardzo porządne etui, na 13 się lepiej trzymały niż te oryginalne z odłażącą po czasie gumą. Teraz wziąłem na 15 białe i po pół roku wygląda jak nowe.

Anker kojarzę, imo może być od nich powerbank. Ale poczekaj może z zakupem, bo może będziesz zadowolony z baterii i tak.

Opublikowano

Ja biorę zawsze SPECK. Wytrzyma upadki, bo jakieś poduszki ma powietrzne. A szkło zawsze Spigen z tą ich ramką.

Opublikowano

Szkło też brałem ostatnio spigen, ale z Media Expert bo raz masz pewność, że oryginalne dwa była chyba dobra oferta bo za dwupak zapłaciłem 79zl. Na allegro pełno podróbek.

Opublikowano

Ja na razie na żaden z iPhonów nie zakładałem szkła i od kilku lat konsekwencją były najwyżej jakieś kosmetyczne ryski. Ale nie sugeruję też zdecydowanie nie brać szkła, bo oczywiście znam osobiście przypadki rozwalonych ekranów w iPhone’ach oraz przypadki, kiedy poszło szkło, a ekran był cały.

Opublikowano

Szkło zakładam, ale nie zakładałem etui, pogrubia telefon, robi się cegła ale niestety przy 17 pro musiałem zmienić zdanie, ponieważ ten telefon jest turbo śliski. Ogólnie mocny downgrade jeżeli chodzi o obudowę telefonu porównując do 16 pro.

Opublikowano

Ja z racji zawodu muszę mieć. Speck pogrubia, ale chwyt lepszy i wysiadając z kabiny mi wypadł z ręki. No ponad 150cm jak nie okolice 180. Już widziałem pęknięty ekran i coś więcej. Ekran ochroniony telelefon cały. Nie powiem, spociłem się na chwilę.

Używałem transparentne, po jakimś czasie rysy widać i matowe się robiło. Jak ktoś estetą to potem trzeba wymienić. Widać kurz w środku.

Teraz mam niebieski i kilku miejscach jakby zszedł lakier zabezpieczający.