Paliodor 1 761 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Świetny wynik, nic tylko pogratulować i trzymać kciuki za to by sprzedało się jeszcze więcej sztuk tej gry. Dla zainteresowanych podaję link do oficjalnego tematu na forum NeoGaf gdzie można się dowiedzieć różnych ciekawych rzeczy jakie ludzie już odkryli w Yakuzie 3 np. to że Kazuma ma swój własny blog ^_^ . Cytuj Odnośnik do komentarza
Tamashi 4 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Ja z niecierpliwością czekam na swoją kopie, którą powinienem mieć w połowie tygodnia Jak przejdziesz to nie zapomnij opisać wrażeń. Ja jeszcze robię sobie nadzieję na angielską wersję (tia...), ale jak przez dłuższy czas nie będzie żadnego info to też sprowadzę sobie z Japonii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Spoko, postaram się nagrać gameplay, żebyście mogli zobaczyć co tracicie Trochę wkurzony jestem, bo okazało się, że za 2$ więcej mógłbym mieć grę + Ryu Ga Gotoku 3 Preorder Magazine, ale mówi się trudno, może uda mi się dorwać osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza
JanzKijan 1 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 ...a co z Yakuzą w realiach średniowiecznej Japonii? Kiedy to ma wyjść i gdzie? (Skądinąd wydaje się to dużo ciekwasze nić obecna Y3). Dajcie coś szerzej na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza
_mike 318 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Na pierwszych stronach tego tematu masz o Kenzan (nie wiadomo czemu ten temat jest i o Kenzan i o 3 ). Kenzan już wyszła w Japonii ale poza KKW nie wyjdzie prawie na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 (edytowane) Dzisiaj dostałem przesyłkę. W niedalekiej przyszłości możecie się spodziewać relacji i filmików z gry EDIT: Gre trzeba instalować na dysk, zajmuje 5gb. Większość scenek pokazanych na trailerach jest już w pierwszej godzinie gry. Edytowane 3 Marca 2009 przez Super Big Boss Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Gratuluję zdobycia swojego egzemplarzu, ja będę musiał niestety poczekać na wersję USA/EU <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 No szkoda bo gra jest za(pipi)ista Mam nadzieję, że nie jestem jedyną osobą w Polsce, która w to gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Guts 7 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Powiedz lepiej, jak tam z rozumieniem fabuły XD Btw: machnij jakieś pierwsze wrażenie z gry. Jak prezentuje się ona względem poprzedniczek; jak przedstawia się kwestia loadingów podczas wchodzenia w walkę; czy istnieje możliwość instalacji itd. ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tamashi 4 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Jeśli grałeś w demko to widziałeś, że przechodzenie w tryb walki jest bardzo płynne. Świetnie im to wyszło jak idziemy sobie ulicą, nagle czepiają się nas jakieś śmiecie, wszysdcy przechodznie rozchodzą się na boki i zaczyna sie walka . Strasznie mi się to spodobało. I jeszcze te QTE, któe czasem się pojawiają na początku walki. Miód. W ogóle myślę, że w tej części jest więcej QTE (potwierdzisz Super Big Boss?). I też jestem za tym żebyś napisał coś więcej o grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 (edytowane) No przejście w tryb walki jest płynne. Sama gra jest za to bardziej płynna niż demo. Z fabuły wiem tylko tyle, że Kazama/Fuma, żyje skumał się z CIA i postrzelił Daigo, ale to już można było wyczaić po trailerach. Więcej napiszę może jutro wieczorem jak trochę pogram, bo na razie nie miałem za bardzo czasu. Edit: Jest już pierwszy DLC. Dodali kilka nowych przedmiotów i możliwość grania w darty i bilarda na 2P. Edytowane 7 Marca 2009 przez Super Big Boss Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 http://www.youtube.com/watch?v=4e4j7f6dHBo...re=channel_page - gameplay z rozdziału w którym obecnie jestem. Jakość nie najlepsza, ale nic lepszego nie ma na tą chwile. Cytuj Odnośnik do komentarza
PawciosS 5 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Ściągnąłem sobie wczoraj elegancko demo nowej Yakuzy, włączam nową grę, oglądam filmik, a później następuje ładowanie, które trwa bez końca... Miał ktoś też taki problem? PS. Usunąłem już to demo, i ściągam nowe, mam nadzieję że teraz wszystko będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Może coś innego ściągałeś? Ja jak śćiągałem inne demo to też mi sie nie wczytywało. Cytuj Odnośnik do komentarza
PawciosS 5 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Ściągnąłem drugi raz to samo, i tym razem jednak wszystko działa:] Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Ja po skończeniu Residenta znowu przysiadłem się do Yakuzy 3. Na razie mam jakieś 10h i 15%. Ta gra jest naprawdę OGROMNA, ilość mini-gierek jest przytłaczająca. Co najlepsze mini-gierki nie są zrobione na 'odwal się' jak w GTA4 tylko bardzo dopracowane, dość powiedzieć, że na samym łowieniu ryb (pierwszą rybie wyciągałem chyba 20min i okazała się wodorostem ) i graniu w golfa (prawie jak symulator od EA) zeszło mi dobre kilka godzin, a przecież jest jeszcze tego do groma. Nowem miasto- Okinawa jest bardzo klimatyczne i ciekawie zaprojektowane. Ogólnie widać, ze ludzie z Segi nie poszli na łatwiznę i solidnie się napracowali, dzięki czemu grając w grę, gracz może się poczuć jakby był w Japonii Cytuj Odnośnik do komentarza
Prezes666 10 Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 zagralem w demo i tak sobie grafika nie kopie przy mgs4 wysiada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shiretoko 0 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 SBB gdzie zamawiales? Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Kupiłem przez ebay. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 No szkoda bo gra jest za(pipi)ista Mam nadzieję, że nie jestem jedyną osobą w Polsce, która w to gra Nie martw się oprócz Ciebie grają jeszcze co najmniej dwie osoby (Mazzi, ja). Cytuj Odnośnik do komentarza
Shakeawake 5 Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Yakuza 3 przekroczyła magiczną barierę 500 tysięcy sztuk http://polygamia.pl/Polygamia/1,95334,6400...00_tysiecy.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Świetny wynik, nic tylko pogratulować i liczyć na to, że ten wynik skłoni Segę do wydania Yakuzy 3 poza Azję jeszcze w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Oby, choć na drugą część przyszło nam trochę czekać. Z tego co pamiętam to gra w Japonii była już dostępna w wydaniu The Best czyli żółtym odpowiedniku naszej platyny kiedy nawet nie było planów na wydanie gry na naszym kontynencie.. W każdym razie gra poza Azję musi wyjść! Szkoda tylko że wiele osób ominął Kenzan... Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Kenzan już od jakiegoś czasu jest w platynie, szkoda tylko że szanse na to, że wydadzą go w USA/EU są równe zeru. A chętnie bym sobie w niego zagrał, no cóż jak się kiedyś zmobilizuję to może kupię ją i będę grał z poradnikiem z gamefaq... Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Wiem że Kenzan jest w platynie bo sam mam taką wersję, chodziło mi o to że w momencie kiedy druga część gry była w Japonii w platynie, u nas jeszcze nie myśleli o wydaniu Yakuzy 2. Gra zdecydowanie nie jest dla każdego ze względu na klimaty w jakich została osadzona, w każdym razie już nie offtopuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi