Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Machine Head

Featured Replies

Opublikowano

Od czasu takiego se "Supercharger'a" mieli same dobre płyty, myślę że nowa też będzie dobra. Ja czekam niecierpliwie.

• Odpowiedzi 87
  • Wyświetleń 78,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Machine Head Unto The Locust (2011)     01. I Am Hell (Sonata In C#) I. Sangre Sani II. I Am Hell III. Ashes To The Sky 02. Be Still And Know 03. Locust 04. This Is The End 0

• W Gazometrze, we Wiedniu

• Ta płyta jest tak słaba że aż żal słuchać.

Opublikowano

Hejtowanie Machine Head jest tak bardzo gejowskie. Opanujcie się co niektórzy, ja was proszę :shotgun:

Opublikowano

Z Machine Head mam tak, że jak słucham pojedyńczych numerów przed premierą to kręcę nosem, nie siadają mi. A jak wyjdzie już cała płyta to wciąga jak bagno i nie puszcza.

Opublikowano

Właśnie sprawdzam "Hellalive" i przyznaję, że kapela gniecie cojones niemiłosiernie. Stylem przypomina nieco DevilDriver, no i wokalista też daje rade.

Dlaczego metal tak się S(pipi)IŁ po latach 90 to ja nie wiem :/

Opublikowano

Dlaczego metal tak się S(pipi)IŁ po latach 90 to ja nie wiem :/

Gdzie ci sku.rwił bo chyba nie mojej rzeczywistości?

Opublikowano

Bulldozer świetny utwór.

Panowie, zluzujcie dupska. Lubię brzmienie grandżu i alternatywy, czyli muzyki lat 90 właśnie. DevilDriver jest z poprzedniego dziesięciolecia i daje radę, potem nic mnie nie zaskoczyło.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Szczesliwym trafem udalo mi sie dostac bilety na MH w Londynie 11 Marca \m/ jaram sie

Będziesz bardzo zadowolony, widziałem ich w zeszłym miesiącu, koncert w ramach tej trasy jest bardzo wyczerpujący jeżeli chodzi o przedstawiany materiał.

Opublikowano

Ja sie ciesze bo w koncu ich trafilem na koncercie gdzie nie ma nikogo tylko oni. Ciagle mi sie festiwale trafialy itd. Teraz zapowiadaja sie dwie srogie godziny  :ohboy:

Opublikowano

Ja sie ciesze bo w koncu ich trafilem na koncercie gdzie nie ma nikogo tylko oni. Ciagle mi sie festiwale trafialy itd. Teraz zapowiadaja sie dwie srogie godziny :ohboy:

W Gdańsku tak dobrze im się grało ze wycisneli prawie 3 godziny, szkoda tylko że z pierwszej (najlepszej jak dla mnie ) płyty byly rapten 2 numery.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

To był mój ukochany zespół, a tutaj zapowiada się trzecia kupowata płyta z rzędu i ta kupa robi się coraz większa :/

Opublikowano

Mnie się podoba ale Rob zaczyna przypominać dużego dzieciaka, który musi się podetrzeć ludźmi których nie lubi (vide Anselmo) zamiast tworzyć coś z jajem to musi się wypłakać. Nie wiem niby nie powinno to przeszkadzać w słuchaniu ale jednak człowiek dziwnie się czuje, ciężko traktować to serio.