Vipe 0 Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Broadcast Live turniej hamburgerów Cytuj Odnośnik do komentarza
siemien 0 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Witam. Wiem, że panowie mnie zaraz zjedziecie jak psa, ale postanowiłem napisać. Gram sobie czasem w SF 3rd strike na ps2. Nie mam PS3 ani X360, ale mam PC, który umożliwia granie w SF 4. Czy nie ma jakiegoś problemu z tym, żebym grał na kompie i jeździł potem na turnieje na ps3? Gra sądzę, że raczej się nie różni od wersji na konsole a wersji na pieca. I takie pytanko. Jaką konsolę bardziej opłaca się kupić do SF 4? PS3 czy X360? ps3 ma darmowe granie online, xbox płatne, za to nowy X jest tańszy niż nowe ps3. Taki dylemacik mam, ponieważ myślałem o kupnie next gena a pozbyciu się już ps2. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Witam. Wiem, że panowie mnie zaraz zjedziecie jak psa, ale postanowiłem napisać. Gram sobie czasem w SF 3rd strike na ps2. Nie mam PS3 ani X360, ale mam PC, który umożliwia granie w SF 4. Czy nie ma jakiegoś problemu z tym, żebym grał na kompie i jeździł potem na turnieje na ps3? Gra sądzę, że raczej się nie różni od wersji na konsole a wersji na pieca. I takie pytanko. Jaką konsolę bardziej opłaca się kupić do SF 4? PS3 czy X360? ps3 ma darmowe granie online, xbox płatne, za to nowy X jest tańszy niż nowe ps3. Taki dylemacik mam, ponieważ myślałem o kupnie next gena a pozbyciu się już ps2. To chyba za granicą, bo wątpię żeby ktoś w PL jeszcze w organizował turnieje. Może jak wyjdzie SSF4. Cytuj Odnośnik do komentarza
shinobi 1 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Kupiłem ostatnio przejściówkę do Pc, żeby dało się grać padem z Ps2. Próbuję zaliczyć test w trybie "challange" i cała gama tych kombinacji które tam są, większość wychodzi tylko na jana nawet na padzie. Czy tylko na sticku da się w to grać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rambo7 145 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Kupiłem ostatnio przejściówkę do Pc, żeby dało się grać padem z Ps2. Próbuję zaliczyć test w trybie "challange" i cała gama tych kombinacji które tam są, większość wychodzi tylko na jana nawet na padzie. Czy tylko na sticku da się w to grać? Na padzie da się spoko rozwalać ornitów i innych Cytuj Odnośnik do komentarza
Patoslaw 11 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Czy tylko na sticku da się w to grać? Grać się da i na dance macie, ale jednak na sticku masz największy komfort :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Kupiłem ostatnio przejściówkę do Pc, żeby dało się grać padem z Ps2. Próbuję zaliczyć test w trybie "challange" i cała gama tych kombinacji które tam są, większość wychodzi tylko na jana nawet na padzie. Czy tylko na sticku da się w to grać? Na padzie da się spoko rozwalać ornitów i innych NA LAGUUU! NA LAGUUU! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rambo7 145 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Kupiłem ostatnio przejściówkę do Pc, żeby dało się grać padem z Ps2. Próbuję zaliczyć test w trybie "challange" i cała gama tych kombinacji które tam są, większość wychodzi tylko na jana nawet na padzie. Czy tylko na sticku da się w to grać? Na padzie da się spoko rozwalać ornitów i innych NA LAGUUU! NA LAGUUU! Yyyyy no tak :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark_Slide 2 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 (edytowane) Obczajcie to xD http://www.youtube.com/watch?v=LPQ1XrllZmA&feature=player_embedded# Edytowane 30 Grudnia 2009 przez Dark_Slide Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Sry za odświeżanie topicu ale dawno się tak nie zlewałem z filmiku turniejowego: polycam ; D Cytuj Odnośnik do komentarza
Komandos 21 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Sry za odświeżanie topicu ale dawno się tak nie zlewałem z filmiku turniejowego: polycam ; D Chciałbym zobaczyć walkę, tego kolesia od Sagata z Daigo Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark_Slide 2 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Sry za odświeżanie topicu ale dawno się tak nie zlewałem z filmiku turniejowego: polycam ; D buhahaha ostrzegajcie przed czymś takim, jadłem obiad i poplułem monitor xD uppercut xD Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 . Zwróccie uwagę na komentatorów, są bezbłędni. Cytuj Odnośnik do komentarza
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Gdzieś je już widziałem. To chyba fajty sprzed paru miesięcy są. Tak czy siak, całkiem ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Ja pier.dolę. Specjalnie nie oglądałem tego filmiku czekając aż się zbuforuje, żeby mieć co oglądać do obiadku (tak to bym sobie wyszukał na szybko jakieś starsze walki). Przywieźli obiad, włączam, a tu takie coś. Przez znalezienie czegoś innego musiałem jeść prawie zimny obiad. Dzięki (pipi)a ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Ej Sneju, może i hit confirm był poniżej ich poziomu no i te pare niewykorzystanych akcji, ale wyluzuj i nie bądź taki krytyczny. Ty byś nic ciekawszego nie pokazał;f. Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Ze swojej strony polecam również... Można podłapać kilka naprawdę katowskich zestawów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dabman 104 Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Ciekawostka http://myapple.pl/czytaj.php?id=133687 Sony powinno się wstydzić ze swoim PSP, tak samo Nintendo z DS Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Sony powinno się wstydzić ze swoim PSP z tego co sie orientuje to trwaja prace nad wersja na PSP, ale konkretow narazie brak. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 http://fightingstreet.com/folders/variousinfofolder/ripofffolder/ripoffpage1.html Cytuj Odnośnik do komentarza
adamst85 96 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Gra ktoś jeszcze w SSF 4 po sieci? próbowałem znaleźć sesje ale dupa - nic nie znajdowało... Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Jak wchodzę na xbl to nie mam najmniejszych problemów ze znalezieniem walki... Cytuj Odnośnik do komentarza
SimonK 29 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Ja tam problemow ze znalezieniem nie mam od kiedy AE2012 sie pojawilo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi