Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

No trudno ale Halep dalej wyglada na jakas podkurwiona. Dobrze by bylo teraz ja zlapac od poczatku zeby nie uwierzyla w zwyciestwo bo moze byc lipa

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 170,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z ciekawostek, jakby Iga wyszła za Krzysia Piątka nazywałaby się Iga Świątek-Piątek.

• No wlasnie tym bardziej ze moze rodzice Igi nie wyslaliby ja na tenisa gdyby nie Radwanska.     Btw, juz jest aktualizacja xd

• No już dajmy sobie spokój z tą podjarką Janowiczem, był dobry ale się skończył, ile można.

Opublikowano

Ja mam złe przeczucia. Halep biega i wszystko odgrywa, a nasza się denerwuje i psuje na potęgę.

Opublikowano

Oby to było jakieś przebudzenie ale wciąż za dużo błędów i marnotrawstwa.

Opublikowano
2 minuty temu, schabek napisał:

WRACA WRACA :ohboy:

Chuya tam wraca :(

Opublikowano

Wraca ale powoli do hotelu :/

jeśli teraz nie nastąpi cud i odwrócenie wyniku to cheers mate i bajo.

Opublikowano
1 minutę temu, Colin napisał:

Wraca ale powoli do hotelu :/

jeśli teraz nie nastąpi cud i odwrócenie wyniku to cheers mate i bajo.

Jeszcze pozostanie mikst z xbotem, pardon, z kubotem ;) 

Opublikowano

No i chuj no i czesc. Irytujaca porazka bo jalapeno byla do ugryzienia no ale tyle wlasnych bledow to z czym do ludzi

Opublikowano

Bardzo dobry mecz, Halapeno grała na swoim najwyższym poziomie, a mimo to i tak mecz na styku. Największe zaskoczenie, że tak dobrze serwowała.

Opublikowano

Serwis dzisiaj miała zajebisty, to jej trzeba oddać. Mam nadzieję że go utrzyma i w następnej rundzie dowali Abby Williams. 

Szkoda tego singla ale z taką ilością błędów to w pucharze wójta by miała problem. Zostaje mikst. No szkoda szkoda.

Opublikowano

Bilans miała 33-42 winnerów do UE, to nie jest zły wynik, w innym wypadku odjechałaby na rowerze. Halep dla porównania miała 19-17.

Opublikowano

Miał być ciekawy finał, a wyszedł gwałt. Miedwiediew mógłby więcej ugrać, gdyby bardziej skupiał się na grze, a mniej na narzekaniu na wszystko. 

Opublikowano

Tragiczny finał do oglądania, ale chociaż wcześniej było więcej niż spoko m.in w meczach: TsiTsi vs Kokki, Thiem vs Gyros, czy przede wszystkim Nadal vs Tsitsipas.

Opublikowano

Bardziej interesował mnie finał pań, ale o dziwo mniej w kwestii sportowej, a bardziej etycznej. Uważam, że zarówno Osace jak i Brady należało by zrobić testy genetyczne płci. To takie Caster Semenye tenisa:sapek:

Jak mają normalne kobiety rywalizować z takimi baobabami?

Opublikowano
35 minut temu, schabek napisał:

Iguana wlasnie zaczyna final w Adelaide jak cos, na c+sport leci :sapek:

Szkoda, byłem przekonany, że mecz poleci na Polszmacie Sport lub Eurosporcie:frog:

A tak cóż...pozostaje śledzić wynik na Flashscore :( Tak czy inaczej póki co Iga jedzie ze Szwajcarką jak z obornikiem na pole ;) 

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Iga wyjaśniła Belindę! Awans na 15-te miejsce w rankingu WTA :)

Opublikowano

U Igi, to jest dobre, że ona już teraz jest uniwersalna i potrafi grać na każdej nawierzchni. Na trawie też powinna być mocna, w 2018 wygrała juniorski Wimbledon.

Opublikowano

Ale jak latwo:fsg:

2 godziny temu, Czezare napisał:

Szkoda, byłem przekonany, że mecz poleci na Polszmacie Sport lub Eurosporcie:frog:

A tak cóż...pozostaje śledzić wynik na Flashscore :( Tak czy inaczej póki co Iga jedzie ze Szwajcarką jak z obornikiem na pole ;) 

C+ wykupilo prawa na 5 lat do wszystkich turniejow z cyklu wta takze chyba poza wielkim szlemem w eurosporcie Ige poogladamy tylko w c+ w najblizszym czasie. Juz po meczu zapraszali na turniej w Katarze i tydzien pozniej w Dubaju gdzie Iga znowu wystapi

Opublikowano

Patrze tenis, nie wchodze bo nie lubie. Przegladam temat bo popularny a tu o samych tenisistkach, w sumie to bym poogladal :notbad: Gdzie mozna obejrzec na darmowych kanalach?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ładnie sobie Churkacz w Miami poczyna :notbad: Dwóch Kanadyjczyków z dziada pradziada na rozkładzie, a teraz w nagrodę Tzatzikas w ćwierćfinale. Jak się greckiemu pudlowi łeb zagotuje, to może coś z tego będzie.

Opublikowano

Jebaniutki. Takiego kill streaka i koszenia w poważnym turnieju po kolei ludzi z top 10 lub się o nią ocierających to nie pamiętam :obama: