Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

No i wszystko jasne. nasz Hupcio będzie się napierdalał o ćwierćfinał z ruskim Niedźwiedziewem. Fajny mecz z Ciliciem. Tak fajny, że wolałem ten mecz oglądać niz nierówna walke naszych braci Słowian z Angolami.

Hubertus moim zdaniem nie będzie bez szans, o ile będzie utrzymywał jakość swojego serwisu.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 170,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z ciekawostek, jakby Iga wyszła za Krzysia Piątka nazywałaby się Iga Świątek-Piątek.

• No wlasnie tym bardziej ze moze rodzice Igi nie wyslaliby ja na tenisa gdyby nie Radwanska.     Btw, juz jest aktualizacja xd

• No już dajmy sobie spokój z tą podjarką Janowiczem, był dobry ale się skończył, ile można.

Opublikowano

Iga pomimo byle jakiej gry na początku seta w jego koncówce bardzo się poprawiła i wygrała go z ciapatą. Oby tak dalej.

Opublikowano

Niestety, "oby tak dalej" tyczyło się kiepskiej gry Igi z początku pierwszego i zdecydowanie lepszej muslimki. Iga rozbita totalnie :/ 

Oby Hubertinho dostarczył...

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

No niestety, dzisiaj nie ma wytłumaczenia, że Iga przegrała z koksiarą. Przegrała ze sobą. To nie ciapata kazała jej robić podwójny w kluczowym momencie i masę niewymuszonych. 

Hubi przybywaj na ratunek. 

Opublikowano

Hubercik ćwiara Wimbledonu jak Kubot i Janowicz swego czasu. O półfinał będzie walczył z GOAT-em.

Opublikowano

Ależ potężny Hubertus dostarczył :obama:

W nagrodę mecz z god tierem. 

Opublikowano

Czuję, że gdyby nie te granie na raty i przełożenie meczu na dzisiaj, to potoczyłoby się inaczej, ale i tak zajebista sprawa, bo w końcu odpalił światową dwójkę ze stanu 1-2 w plecy. Jutro będzie ciężko, bo cały stadion za dziadkiem, ale kto wie, chłop ma prawie 40 lat.

Hubcio nie szanuje żadnych świętości, urwał pierwszego seta i widać, że chce zaszkodzić Maestro.

Edytowane przez SlimShady

Opublikowano

Hubertus imponuje! :notbad:Mam tylko nadzieje, że nie będzie tak jak wczoraj z Klapkiem i Melonem. 2:0 w setach, a potem trzy wtopy :/ 

Opublikowano

Nie ma chuja we wsi, on to wygra i wyrówna wynik Jurka sprzed lat, ale odjebać Kubota w QF, a trawiastego króla(ośmiokrotnego zwycięzcę Wimbledonu), to jednak różnica.

Opublikowano

Jeżu Jeżu, co ten Umberto dziś wyczynia! I to pomimo braku wsparcia publiki:obama:

Opublikowano

:obama::obama::obama::obama::obama:

Proszę mi tu Hubercika do panteonu włączać raz dwa 

:chicken::gool:l:chicken:

Opublikowano

Roger ostatni raz dostał seta do zera 13 lat temu, a teraz wyłapał na najszybszej trawie, gdzie serwis ma największe znaczenie.

Opublikowano

Trzeba by było mocno pogrzebać w historycznych annałach czy kiedykolwiek Fedex przegrał choć raz seta w Wimbledonie do nula:obama:

Opublikowano

HuHu :banderas:jak on mi dzisiaj zaimponował spokojem i dojrzałością. Błędy były ale to jak ogarnął i wytrzymał to mistrzostwo. Ferdka najbardziej lubię z tej wielkiej czołówki, nie chcę go skreślać po jednym meczu ale to już chyba ostatnie jego szlemy. 

Dobry mecz, co tu dużo mówić. Janowicz niech patrzy i się uczy co głowa robi w sporcie.

Opublikowano

Ja chyba po takim meczu mogę śmiało postawić dolary przeciw wietnamskim dongom, że to był ostatni Wimbledon w karierze Rogera. On juz doskonale wie, że z takimi młodymi dzikami jak choćby Hubi już nie wygra, a on nie startuje, żeby tylko odhaczyć start. To nie udział w olimpiadzie. On gra, żeby wygrać dany turniej.

Edytowane przez Czezare

Opublikowano
11 minut temu, Colin napisał:

Dobry mecz, co tu dużo mówić. Janowicz niech patrzy i się uczy co głowa robi w sporcie.

Czego chcesz od JJ-a?

Opublikowano

jak on się wtedy pięknie popłakał o ten zakład z izakiem :banderas: obsrany meltdown jak jakiś 10 latek.

Opublikowano
5 hours ago, Czezare said:

Trzeba by było mocno pogrzebać w historycznych annałach czy kiedykolwiek Fedex przegrał choć raz seta w Wimbledonie do nula:obama:

Nope. To był pierwszy raz (tak podaje BBC).

Opublikowano

No fakt,:frog: Italianiec póki co gwałci Hubercika jak chce i czym chce

Opublikowano

Żeby chociaż do TB dotrwał, to może urwie seta i złapie kontakt, bo na razie Włoch założył mu chomąto i ora nim pole.

Opublikowano

siatka dzisiaj ewidentnie ma focha za ostatni mecz i włochowi kibicuje. szczerze wątpię by to było do odratowania. chciałbym się mylić ale patrząc na podział sił i stylów gry to tylko odwlekanie egzekucji.