Sly Angelo 0 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 1) The Punisher (i tak wolałem sterować Nick'iem xD) 2) Violent Storm 3) Star Wars Trylogy (bardzo wciągający symulator) 4) Tekken 3 Quote
Plugawy 3717 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 1. Candilacs & Dinosaurs 2. Punisher 3. Mortal Kombat (obojętnie który ale 2D) Quote
volken 0 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 1.Metal Slug. 2.Cadillacs and dinosaurs. 3.Sega Rally championship-mój ulubiony. Quote
Tołdi 8 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Widzę, że częstotliwość wynosi post na trzy miesiące, więc teraz kolej na mnie 1- Tekken 3, król każdej przyczepy, czy budy, straciłem kilogramy drobnicy na to ustrojstwo 2- Metal Slug, obowiązkowa pozycja np. na dworcu w Katowicach, nawet przy przesiadce zajmującej 15 minut 3- Dynamite Cop / Caddilacs and Dinosaurs - fajne chodzone nawalanki, po prostu Quote
Meanthord 360 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 1. Virtua Fighter 2 - krol wszechczasow . 2. Violent Storm - nie ma lepszej "chodzonej" bijatyki, po prostu nie ma . 3. The House of the Dead - "you must stop Curien or else... something terrible will happen" :]. Quote
jakbu 168 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 1. Pump it Up 2. Metal Slug 3. B. Rap Boys Quote
jan95kes 40 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Time Crysis 2. Gdy wymiatałem do terrorystów z podpinanego guna, czułem się lepszym człowiekiem . NO i oczywiście 18 Wheelers: jazda wielkim tirem po zatłoczonych ulicach, poprzez szarpanie ogromnej kierownicy i drążka skrzyni biegów! YUUUUUUUUPIKAJEJJ!!!!! . Quote
wilku00034 11 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 R-type i metal slug. W to uwielbiałem pykać na automatach Quote
ciwa22 858 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Z tytułów które sporo ogrywałem za czasów gówniarza z pewnością najbardziej przypady mi do gustu ( jednocześnie wywołując niesamowitą radość z gry): 1. Cadillacs i Dinosaurs - dla mnie najbardziej miodny scrolling ever 2. Mortal Kombat 1 - żeby sie do tego dopchać w wozie drzymały, trzeba było trzem bolkom kredyta sprezentować, ale jak już się udało to przyznam, że byłem w takiej ekstazie jakbym przez tydzień na haju chodził. Samo wybór postaci moczył mi majty. 3. Metal slug 1 - co tu dużo mówić, po prostu wciągał jak diabli 4. Wrestlemania - wszyscy grali Bigelowem, ale zawsze chciałem przejść Michaelsem na jednym kredycie, nie pamiętam czy się udało 5. Punisher - nie tak dobry jak Cadillac, ale też bawiłem się nieźle, szczególnie level na pociągu wywoływał u mnie szczekopad. 6. Pit Fighter - to się we dwóch z kumplem przechodziło, za(pipi)iści bossowie i klimat ulicznego rozpierdzielu - mniam 7. NBA Jam - pamiętam wrzucenie kredytu i oczekiwanie jak jakiś odważny rzuci mi wyzwanie Było jeszcze sporo tytułów, w które grałem (MK2, Tekken 1,2,3 , SSF2T) ale one jakoś nigdy nie wywoływały u mnie takich emocji jak wyżej wymienione produkcje. 1 Quote
Kazub 4585 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Tekken Tag z lekko podrasowaną grafą z psxa w galerji mokotów (już go nie ma ) Metal Szlug na 50groszówki w zakopiańskim pubie. Wszystkie Street Fightery w 2d. BTW.Jest gdzieś w Polsce automat z Tekkenem 6 oprócz tego z Łodzi ? Quote
wilku00034 11 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 R-typeta gra mnie pochłonęła na automatach Quote
darkgamer 43 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Skoro ktoś odświeżył ten wątek to i ja się wpisze.Najbardziej zgrywałem się w Metal Slug-i .Później pamiętam,że był The House of the Dead i inne automaty Segi(szczególnie ścigałki np.Daytona USA,a także Scud Race i Sega Rally),a także Midway-a,ponieważ ,że ich było najwięcej,a po drugie bardzo wciągały(pamiętam,że raz wydałem ok.stówy za jednokrotnym podejściem,hehe to były czasy ). Quote
jakbu 168 Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Tekken Tag z lekko podrasowaną grafą z psxa w galerji mokotów (już go nie ma :confused: ) Metal Szlug na 50groszówki w zakopiańskim pubie. Wszystkie Street Fightery w 2d. BTW.Jest gdzieś w Polsce automat z Tekkenem 6 oprócz tego z Łodzi ? TTT jest jeszcze Quote
adamst85 96 Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Ulubione za łebka Ghosts'n Goblins Moon Patrol Green Beret Black Dragon / Tiger Gauntlet na 4 graczy!!! To był wypas Bomb Jack Time Pilot Robi ktośw polsce budy z wbudowanym mamem od razu? Quote
Andreal 2124 Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Moon Patrol - też to uwielbiałem, w budzie na kółkach jeszcze asteroids mieli, nigdy w to długo nie pograłem...Przyznam, ze do innych automatów mnie nie ciągnęło, chociaż flippery bardzo mnie zawsze pociągały Quote
mozi 1992 Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Ulubione tytuły przy których za młodu zostawiałem całe kieszonkowe - tylko MAME: Asterix, Captain Amarica and The Avengers, Dragon Ninja (Bad Dudes), Hook, Kabuki-Z, Midnight Resistance, Iga Ninjuytsen, Pang, Parodius DA. Rolling Thunder, Sly Spy, Street Fighter 2, Three Wonders, TMNT. Quote
Figaro 8355 Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Wiecie gdzie w Polsce są automaty z Metal Slug? Quote
Plamek 273 Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Metal Slug i Tobal 2. @FigaroOstatnio nad morzem widziałem. Jakiś rok temu, w Pobierowie Quote
tk___tk 4795 Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 ten beat-em um capcomu w którym jeden z czterech gostków zamieniał się antropomorficzne zwierze po zjedzeniu magicznego kryształu - sklep hitek, wrocław, na przeciwko Szkoły Podstawowej nr 118. Quote
Guest Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 O takkkk.... Kadilaki męcze obecnie na komórce i w życiu mi się nie przyśniło w wieku 6-ciu lat cioracjąc na automacie, że za 20lat będę owa gierkę mógł sobie odpalić w łóżku czy na kiblu. Oprócz tego Super Sidekicks - znacie, gracie? mega miodnośc dla fanów piłeczki. Z naciskiem na II i IV IMO. No Samurai Showdown i Spinmaster. Piękne rzeczy! Quote
BieŃ 925 Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 (edited) Troszke odkopie temat..udalo mi sie postawic w domu cos o czym myslalem od malego brzdaca.Sam nie skladalem..zakupilem po dobrej(nawet bardzo) cenie-praktycznie po kosztach zbudowania.Ciagle cos grzebie..bede wymienial przedni panel ,ten sluzy jako zastepczy az znajde dobra plyte do wyciecia.Buda to 19 calowy Viewsonic CRT , 2 glosniki noname,komp to c2d 2.5ghz 4 gb ramcu i jakis geforce9600 GT 1gb. Edited December 1, 2015 by BieŃ 5 Quote
Recommended Posts