Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Californication

Featured Replies

Opublikowano

ogólnie rzecz biorąc jak już kiedyś ustaliśmy - obecność beki skutkuje jej brakiem

• Odpowiedzi 424
  • Wyświetleń 51,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ten odcinek uratowała akcja z wisielcem, bo cała reszta włącznie z małpką suszyła strasznie. Serial zjada własny ogon i chyba Hank musiałby zacząć ruchać Beke, żeby zrobiło się ciekawie.

• koniec ...   Bede tesknil za najslynniejszym kalifornijskim yebaką.

• Oj będzie z czego brać teksty aby zaimponować kobiecie 8) Postanowiłem sobie odświeżyć pamięć , i oglądam od pierwszej serii. Mam wrażenie , ze 4 seria będzie lepsza od trzeciej.

Opublikowano

5ty sezon już oficjalnie potwierdzony.

A ja muszę dziś obejrzeć 4x01 i 4x02, bo leżą odłogiem na dysku.

Opublikowano

cholera a przez chwilie nawet miałem nadzieję, że beka będzie musiała walczyć o pieniądze i zginie

Opublikowano

Czyżby serial stracił lata świetności?

A sa chociaż jakieś kozackie teksty? Z czego będę szpanował wśród dupek :confused:

Opublikowano

Formuła już się totalnie wypaliła. Najbardziej żałosny jest wątek Hanka z żonką. Najpierw ta się o niego martwi, potem każe mu wypierdalać. Ile razy można wałkować to samo?

Jedynie Charlie trzyma poziom i jego jeszcze da się oglądać.

Opublikowano

Po dwóch odcinkach jestem totalnie zawiedziony- co to (pipi)a miało być?

Nawet Charlie zasłaniający genitalia kijem od krykieta to jakiś żal. Dialogi zupełnie straciły swój polot i werwę, no ja nie wiem o co chodzi.

To samo wizyta Hanka w sklepie z gitarami z Beką- tragedia.

Odwołuję swoje drobne narzekania na 3 sezon w tym momencie.

Opublikowano

Zaraz przyjdzie Gekon i powie, że się nie znacie.

Niestety taka prawda, trzeci ep to kulminacja słabizny czwartego sezonu. Od początku było coś nie tak, między innymi to, że formuła jest już mocno naciągana. Dramaty i rozterki Hanka zakrapiane ruchaniem i chlaniem już nudzą.

Oglądać i tak będę oglądać z obowiązku, w końcu w trzecim epie też najlepszy był ostatni odcinek a w zasadzie ostatnie 5 minut.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Mogliby ich z Charliem gdzieś wysłać na konkretne panny i napisać im dobre teksty i dialogi jak to było dawniej, to zamiast tego ciągną śmierdzący brudnym anusem wątek emoBeki i jej wiecznie niezdecydowanej matulki.

Albo niech Lew Ashby (pipi)a zmartwychwstanie.

Niga pliz.

Opublikowano

Albo niech Lew Ashby (pipi)a zmartwychwstanie.

http://www.youtube.com/watch?v=ePvh4XuRq0Y&feature=related

Ja nie wiem co za zyeby wpadły na pomysł uśmiercenia Lew , dla mnie najwiekszy kozak 2 serii. Gdyby był chociaz w kilku odcinkach 3 serii , miedzy innymi w tym odcinku , kiedy Hank ukrywał kochanki w domu to jarałbym blanty z radości.

To jest naprawdę nieporozumienie...

Edytowane przez masaKRATOS

Opublikowano

No 4x03 już coś lepszy ale dalej to nie jest poziom Californication.

Może specjalnie wprowadzili 3 dramatyczne epy, żeby teraz dać na pełnej piździe?

A na marginesie to Hank powinien nonstop brylować i korzystać z życia a

takie rzeczy jak pojednanie z rodziną to powinni zostawić na sam koniec serialu.

Albo niech się (pipi)a rozwiodą na dobre.

Zamiast tego będziemy oglądać jak bezBeka gra na prowadzącej w jakimś emo zespole.

80462491.jpg

Edytowane przez Masorz

Opublikowano

no no, najpierw beka słucha disfear, a teraz coveruje misfistów. przy całej mojej niechęci do tej postaci zaczyna u mnie budzić coraz większy szacunek.

Opublikowano

Toz 3 ep byl lepszy od 4. Hank zaczyna byc wpieniajacy swoim zachowaniem imo. Stu ssie pae.

Stawiam 100zl ze to Charlie jest tatusiem bo po kryjomu odwrocil sobie ten zabieg z jajami.

Edytowane przez Labik

Opublikowano

Odcinek jak każdy w tym sezonie kiepski. Było kilka śmiesznych akcji jak ta z małpą, czy wisielcem, ale i tak wyraźnie formuła się wyczerpuje.

Opublikowano

Tak swoją drogą, te piz.dy z zespołu Beki to musi być jakaś rodzina producenta czy coś. Nie wierzę, że ktoś mógłby sam z siebie wpaść na pomysł wrzucenia do serialu tak głupiego wątku.

PS: W 5 odcinku wraca Mia. Rychło w czas się zorientowali, że w ogóle nie pokazują postaci, która nakręciła cały główny wątek.

Edytowane przez Khadgar

Opublikowano

no no, najpierw beka słucha disfear, a teraz coveruje misfistów. przy całej mojej niechęci do tej postaci zaczyna u mnie budzić coraz większy szacunek.

one myslaly ze coveruja metalipe.

Opublikowano

Ten odcinek uratowała akcja z wisielcem, bo cała reszta włącznie z małpką suszyła strasznie. Serial zjada własny ogon i chyba Hank musiałby zacząć ruchać Beke, żeby zrobiło się ciekawie.

Opublikowano

No pierwszy nawet dobry odcinek, może ten sezon nie będzie aż tak tragiczny. Z małpą dobre to było.

Opublikowano

Obejrzałem odcinek 1 sezonu czwartego.

Jak dla mnie najgorszy odcinek ze wszystkich serii :confused:

Niestety. Pisze to jako wielki fan serialu i smutne że muszę to napisać.

PS. Oby było lepiej w następnych :rolleyes:

Edytowane przez masaKRATOS