Skocz do zawartości

Gry na PSN

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 473,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czyli krótko mówiąc - nie ma nic za darmo Dlatego jeśli mamy dostać jakieś darmowe gry to powinny być one poza usługą PS Plus. Ja raczej nigdy nie opłacę abonamentu, nie dlatego że nie mam na to pie

• Oni z tą ceną Rayman'a tak na serio? Lekarz zabronił się denerwować, ale kuźwa za kogo oni mnie mają? Za kolesia który zapłaci 219 zł? Absurdalne ceny gier na PSS ubliżają mi i mam nadzieję, że stracą

• Mariusz S.
    Mariusz S.

To ja może z innego forum przekleję, coby się nie produkować na nowo  

Opublikowano

jedyny plus Astro trippera to cena,prócz tego to ultra krótki,średnio wyglądający shooter bez ikry,no i trofeów nie ma zbytnio wymagających co można ewentualnie zaliczyć na plus.

Z takich gier najlepszy bezwzględnie jest Stardust, zaraz za nim SoldnierX(lecimy cały czas w prawo) i potem długo długo nic.Soldner za to jest cholernie trudny i ma przegięte trofea jakby ktoś się pytał :P.

Opublikowano
jedyny plus Astro trippera to cena,prócz tego to ultra krótki,średnio wyglądający shooter bez ikry,no i trofeów nie ma zbytnio wymagających co można ewentualnie zaliczyć na plus.

Z takich gier najlepszy bezwzględnie jest Stardust, zaraz za nim SoldnierX(lecimy cały czas w prawo) i potem długo długo nic.Soldner za to jest cholernie trudny i ma przegięte trofea jakby ktoś się pytał :P.

Małe pytanko : ile jest leveli w SoldnerX?

I może wiesz ile jest w 1942?

Z góry dzięki i pozdrawiam

Opublikowano

Zawiodlem sie troszke na Wormsach. Myslalem, ze tylko bronie sa okrojone. Niestety cala fizyka i mechanika gry jest troche lipna. Poza tym kamera szwankuje.

Ja chce Worms World Party ! :angry:

Opublikowano

Tak samo wersja Arcade byla okrojona... dlatego na pytania czy kupuje odpowiadalem negatywnie XD sie ma kobiecy instynkt!

Opublikowano

Qore numer 11 darmowy! :)

Flock! odatowany

http://www.ps3site.pl/flock-odatowany/16078/

ORiGO GAMES reveals first trailer for Data-Fly

Nowy trailer- http://www.psu.com/Origo-Games-reveals-fir...-a006866-p0.php

Wywiad z twórcą gry Burn Zombie Burn!

http://pl.playstation.com/games-media/news...rn-Zombie-Burn/

Edytowane przez Shakeawake

Opublikowano

Dziś wpadły niezłe gierki na PSS. Kupił już ktoś? Proszę o wrażenia dla mniej zdecydowanej części graczy.

Opublikowano

Ja kupiłem Rag doll kung fu . naprawdę świetna gierka jak na 36 zł :)

No i wygląda bardzo zawodowo

Polecam

Opublikowano
No i wygląda bardzo zawodowo

W końcu to chodzi na enginie LBP :P

Opublikowano

Już jest na USA/Kanadzie. Tylko 10 dolarów. Po obecnym kursie to jakieś 28zł w Kanadzie (jak za darmo). Polecam :D

UP: W sumie to nie do końca polecam... Ja się pytam gdzie w Rag Doll jest ONLINE??? :sciana:

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

moglby ktos napisac jaka pojemnosc maja te gry?

Rag DolL Kung Fu

Ratchet and Clank

Worms

aha i jeszcze jedno wazne pytanie: gdzie najlepiej kupic te gry? na polskim wychodzi 21,6zl na osobe. ile wyjdzie na amerykanskim i kanadysjkim?

bede bardzo wdzieczny za pomoc:)

Edytowane przez gianbuffon

Opublikowano

Ratchet - 3181mb

Wormsy - 147mb

Opublikowano

Rag doll przekozackie,genialnie zastosowanie sixaxisa tylko czemu gra od pierwszej chwili tworzona pod party game i krótkie partyjki nie ma opcji multiplayer online!!

Opublikowano

O (pipi)A ,żeby to za tydzień było na US/EU Store!!!!!

Kurcze masakryczne info,aaaaa!!!!!!!!!

Opublikowano

O MÓJ NIEISTNIEJĄCY BOŻE! Teraz, gdy odświeżam wszystkie fajnale spadło mi to jak z nieba <33333333333. Tylko czekać na wersję bez krzaków..., szypko.

Opublikowano

jeśli FFVII wzorem Xenogears,MGS i RE1 i 2 nie opuści granic japońskiego store to chyba ktoś tam w Sony dostanie wąglika w liście ode mnie :P

Edytowane przez Ficuś