Opublikowano 13 września 200915 l Genialny tytul - mam nadzieje, ze bedzie na polskim PSS bo inaczej nie dam rady zakupic TUTAJ http://itunes-express.web.officelive.com/playstation.aspx mozesz kupic vouchery na PSN US . Kody wysylaja na maila ,wiec trwa to ok 10 minut. Mozna placic karta i PayPal , wiec i karte z polski zarejestrujesz.
Opublikowano 13 września 200915 l Albo z allegro http://www.allegro.pl/item728648056_sony_psn_20_network_kod_usa_playstation_3_psp_20.html http://www.allegro.pl/item734543704_sony_psn_50_network_kod_usa_playstation_3_psp_50.html
Opublikowano 13 września 200915 l Na koncie amerykańskim jest opcja psone classic wiadomo o chodzi mogę przejrzeć wszystkie gry do kupienia z psone. A na koncie polskim/europejskim jest taka opcja? Bo szukam, szukam i nie mogę znaleźć nawet nie wiem co za gry są na naszym biednym rodzimym sklepie do kupienia. Zakładka PSP, tam znajdziesz klasyki z PSX.
Opublikowano 14 września 200915 l SZKD - widze, ze cytowanie postow jest spie*****e wiec: Wow o_O Dieki za info i linka Szal zakupow czas zaczac
Opublikowano 17 września 200915 l Nie może być dzisiaj Trine będzie można kupić. Szkoda, że dema nie dali.
Opublikowano 18 września 200915 l Może ktoś wie czy w Red Alert 3 ? Commander?s Challenge jest tryb skirmish i online ?
Opublikowano 18 września 200915 l Dziwne, ze nikt nie wspomnial, ze na US PSS pojawil sie genialny klasyk z Playstation, a mianowicie Final Fantasy Tactics. To dopiero perelka
Opublikowano 18 września 200915 l Może w końcu wydadzą Xenogearsa na us store(na japońskim juz chyba jest od roku)....a już całkiem bym się zajarał na Chrono Crossa
Opublikowano 19 września 200915 l Dziwne, ze nikt nie wspomnial, ze na US PSS pojawil sie genialny klasyk z Playstation, a mianowicie Final Fantasy Tactics. To dopiero perelka ... & TOMB RIDER 3.
Opublikowano 19 września 200915 l Chyba nigdy się nie doczekam FFT na naszym sklepie, chyba, że wydarzy się jakiś cud. W Bombermanie jest prosty singel z CPU, lokalne multi oraz online. Taki klasyczny bomboczłek, zawsze lubiłem, lubię dalej.
Opublikowano 20 września 200915 l Wie ktoś czy w ZEN Pinball stół "Street Fighter II Tribute Table" do kupienia za 7zł , to ten sam co w FX Pinball (na X360) ? Bo nie wiem czy inwestować. Edytowane 20 września 200915 l przez TheBesTia
Opublikowano 20 września 200915 l Ja go nie mam, ale z tego co widac na filmikach na youtube jest to ten sam stol co w Pinball FX.
Opublikowano 21 września 200915 l Apropo powyższego wpisu - są do zassania dodatkowe stoly do zen pinballa ? Jeżeli tak, to gdzie mogę znaleźć info odnośnie tej informacji. ?
Opublikowano 23 września 200915 l Jeden stół - Street Fighter II Tribute Table. Info odnośnie informacji? Może poprostu w PS Store?
Opublikowano 24 września 200915 l jakby ktoś sprawdził Zombie Apocalypse to proszę niech napisze czy ma sterowanie rodem z Superstartust HD - tzn lewą gałką sterujemy a prawą wskazujemy kierunek gdzie strzelamy...
Opublikowano 26 września 200915 l jakby ktoś sprawdził Zombie Apocalypse to proszę niech napisze czy ma sterowanie rodem z Superstartust HD - tzn lewą gałką sterujemy a prawą wskazujemy kierunek gdzie strzelamy... w demo tak jest, a jak orginal... to nie mam pojecia!
Opublikowano 26 września 200915 l W pełnej jest jak w demie, lewą gałką biegamy, prawą strzelamy, pod którymś z bumperów rzucamy różowym misiem, nie pamiętam już którym.
Opublikowano 26 września 200915 l R2 lub L2 rzucamy misiem, R1 to zwykłe cięcie piłą, a L1 specjalne(bardzo przydatne do zrobienia trofea "mnożnik x100") Poruszanie i strzelanie, to tak jak napisał t3xz. Gra fajna, z dalszymi dniami robi się coraz ciekawiej, babcie rzucające nożami, szeryfowie z szhotgunami, lokacja w absolutnej ciemności Muszę sprawdzić jeszcze online, ale raczej to będzie gra na zrobienie calaka i z dysku
Opublikowano 27 września 200915 l jakby ktoś sprawdził Zombie Apocalypse to proszę niech napisze czy ma sterowanie rodem z Superstartust HD - tzn lewą gałką sterujemy a prawą wskazujemy kierunek gdzie strzelamy... Po wielomiesięcznym doświadczeniu ze Stardustem uważam,że sterowanie jest bardzo podobne. Jest trochę hardcorowo ale jak do tej pory dałam radę Gra jest przednia i polecam ją każdemu kto Stardusta lubi. Oczywistym jest że żadna gra nie dorówna temu kosmicznemu klasykowi.
Opublikowano 4 października 200915 l Na US psstore za 6 dolców jest jedna ze śmieszniejszych i lepszych platformówek na psone; Gex 3. Genialna gra do dziś rozwala humorem i pomysłami nawet grafika nie przeszkadza.
Opublikowano 10 października 200915 l Legacy of Kain: Soul Reaver zmierza na PSS! http://www.ps3site.pl/legacy-of-kain-soul-reaver-zmierza-na-ps-store/21524/ ^_^