Skocz do zawartości

Gry na PSN

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 473,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czyli krótko mówiąc - nie ma nic za darmo Dlatego jeśli mamy dostać jakieś darmowe gry to powinny być one poza usługą PS Plus. Ja raczej nigdy nie opłacę abonamentu, nie dlatego że nie mam na to pie

• Oni z tą ceną Rayman'a tak na serio? Lekarz zabronił się denerwować, ale kuźwa za kogo oni mnie mają? Za kolesia który zapłaci 219 zł? Absurdalne ceny gier na PSS ubliżają mi i mam nadzieję, że stracą

• Mariusz S.
    Mariusz S.

To ja może z innego forum przekleję, coby się nie produkować na nowo  

Opublikowano

Na koncie amerykańskim jest opcja psone classic wiadomo o chodzi mogę przejrzeć wszystkie gry do kupienia z psone. A na koncie polskim/europejskim jest taka opcja? Bo szukam, szukam i nie mogę znaleźć nawet nie wiem co za gry są na naszym biednym rodzimym sklepie do kupienia.

Zakładka PSP, tam znajdziesz klasyki z PSX.

Opublikowano

SZKD - widze, ze cytowanie postow jest spie*****e wiec:

Wow o_O

Dieki za info i linka :)

Szal zakupow czas zaczac ;)

Opublikowano

Trine na PL już się pojawiło - 69zł :) Dajcie znać jak już ktoś kupi.

Opublikowano

Dziwne, ze nikt nie wspomnial, ze na US PSS pojawil sie genialny klasyk z Playstation, a mianowicie Final Fantasy Tactics. To dopiero perelka :)

Opublikowano

Może w końcu wydadzą Xenogearsa na us store(na japońskim juz chyba jest od roku)....a już całkiem bym się zajarał na Chrono Crossa :wub:

Opublikowano

Dziwne, ze nikt nie wspomnial, ze na US PSS pojawil sie genialny klasyk z Playstation, a mianowicie Final Fantasy Tactics. To dopiero perelka :)

... & TOMB RIDER 3.

Opublikowano

Chyba nigdy się nie doczekam FFT na naszym sklepie, chyba, że wydarzy się jakiś cud.

W Bombermanie jest prosty singel z CPU, lokalne multi oraz online. Taki klasyczny bomboczłek, zawsze lubiłem, lubię dalej.

Opublikowano

Wie ktoś czy w ZEN Pinball stół "Street Fighter II Tribute Table" do kupienia za 7zł , to ten sam co w FX Pinball (na X360) ? Bo nie wiem czy inwestować.

Edytowane przez TheBesTia

Opublikowano

Ja go nie mam, ale z tego co widac na filmikach na youtube jest to ten sam stol co w Pinball FX.

Opublikowano

Apropo powyższego wpisu - są do zassania dodatkowe stoly do zen pinballa ? Jeżeli tak, to gdzie mogę znaleźć info odnośnie tej informacji. ?

Opublikowano

Jeden stół - Street Fighter II Tribute Table. Info odnośnie informacji? :unsure: Może poprostu w PS Store? :rolleyes:

Opublikowano

W menu gry masz DLC, kliknij i będziesz wiedział co można kupić.

Opublikowano

jakby ktoś sprawdził Zombie Apocalypse to proszę niech napisze czy ma sterowanie rodem z Superstartust HD - tzn lewą gałką sterujemy a prawą wskazujemy kierunek gdzie strzelamy...

Opublikowano

jakby ktoś sprawdził Zombie Apocalypse to proszę niech napisze czy ma sterowanie rodem z Superstartust HD - tzn lewą gałką sterujemy a prawą wskazujemy kierunek gdzie strzelamy...

w demo tak jest, a jak orginal... to nie mam pojecia!

Opublikowano

W pełnej jest jak w demie, lewą gałką biegamy, prawą strzelamy, pod którymś z bumperów rzucamy różowym misiem, nie pamiętam już którym.

Opublikowano

R2 lub L2 rzucamy misiem, R1 to zwykłe cięcie piłą, a L1 specjalne(bardzo przydatne do zrobienia trofea "mnożnik x100") Poruszanie i strzelanie, to tak jak napisał t3xz. Gra fajna, z dalszymi dniami robi się coraz ciekawiej, babcie rzucające nożami, szeryfowie z szhotgunami, lokacja w absolutnej ciemności :) Muszę sprawdzić jeszcze online, ale raczej to będzie gra na zrobienie calaka i z dysku :)

Opublikowano

Po wielomiesięcznym doświadczeniu ze Stardustem uważam,że sterowanie jest bardzo podobne. Jest trochę hardcorowo ale jak do tej pory dałam radę ;) Gra jest przednia i polecam ją każdemu kto Stardusta lubi.

Oczywistym jest że żadna gra nie dorówna temu kosmicznemu klasykowi.

Opublikowano

Na US psstore za 6 dolców jest jedna ze śmieszniejszych i lepszych platformówek na psone; Gex 3. Genialna gra do dziś rozwala humorem i pomysłami nawet grafika nie przeszkadza.