Opublikowano 6 czerwca 201113 l Podziękował za minirecenzję - w takim układzie odpuszczam. Fanem RTSów nie jestem liczyłem na przyjemną odskocznię od gier akcji.
Opublikowano 8 czerwca 201113 l Pod koniec roku na PSN trafi Zombie Apocalypse 2 czyli kontynuacja nawet przyjemnej wyrzynki nieumarłych, która tym razem zaoferuje coop'a do 4 graczy. Ma być bardziej podobna do Dead Nation, zobaczymy co z tego wyjdzie. http://www.ppe.pl/news-8112-Apokalipsy_zombiakow_ciag_dalszy.html Edytowane 8 czerwca 201113 l przez Square
Opublikowano 8 czerwca 201113 l Beyond Good & Evil HD zadebiutował na PSN, ale kosztuje 55 złotych - śmiech na sali, na XL chodzi po 800 MSP, czyli odpowiednik naszych 36 złotych :confused: . Niby dla Plusowców (czyli w tej chwili dla wszystkich z aktywowanym programem Welcome Back) gra jest do wyrwania za 44 złote, ale to nadal drożej niż u konkurencji... EDIT: Na szczęście dzisiaj cena Beyond Good & Evil HD wróciła do poziomu 36 złotych (ok. 28 złotych dla PS+) . Okazało się, że wczorajsza, wyższa cena pojawiła się przez pomyłkę. Wszystkim osobom, które zakupiły wczoraj grę, zostanie zwrócone te paręnaście złotych. No i bardzo dobrze - to sprawiło, że lada dzień prawdopodobnie zakupię sobie grę . http://blog.eu.playstation.com/2011/06/08/heads-up-game-store-update-8th-june-2011/comment-page-6/#comment-159704 Edytowane 9 czerwca 201113 l przez Sarge
Opublikowano 11 czerwca 201113 l W opisie gry (BG&E) jest napisane, że wspiera 1080p. Mnie się włącza "tylko" w 720p, a jak wyłączę w opcjach rozdziałkę HD Ready (zostawiam tylko SD i full HD), to włącza się w tej najniższej. Jakieś rady?
Opublikowano 12 czerwca 201113 l Czy ktos tutaj bylby w stanie mi powiedziec dlaczego nie moge sciagnac drugiej darmowej gry w ramach welcome package? Sciagnalem sobie racheta jakis tydzien temu i teraz chcialem sobie druga gre sciagnac, ale nie moge sie juz do nich dostac - moze mnie ktos oswiecic dlaczego?
Opublikowano 12 czerwca 201113 l Czy ktos tutaj bylby w stanie mi powiedziec dlaczego nie moge sciagnac drugiej darmowej gry w ramach welcome package? Sciagnalem sobie racheta jakis tydzien temu i teraz chcialem sobie druga gre sciagnac, ale nie moge sie juz do nich dostac - moze mnie ktos oswiecic dlaczego? wejdż w temat "darmowe gry " tam jest tutorial co zrobić w takich przypadkach-częsty błąd.
Opublikowano 12 czerwca 201113 l Założyłem drugie konto przed awarią ale nie połączyłem się z netem przez nie... Czy dalej mogę z niego wziąć gry z WB?
Opublikowano 15 czerwca 201113 l Plećcie jakąs grę Psn-ową. btw czemu nie moge kupić dead nation? nie mam w swoim sklepiku polskim @_@ wipeouta, shanka,flower-a wormsy mam. ktos ma x-menow i tekkena tag turnament z psn?
Opublikowano 16 czerwca 201113 l to ja polecam Outland i Might&Magic z tych najświeższych. a ze starszych Joe Danger, Lara Croft i moze jeszcze Alien Breed. Edytowane 16 czerwca 201113 l przez 23kowal
Opublikowano 17 czerwca 201113 l to ja polecam Outland i Might&Magic z tych najświeższych. a ze starszych Joe Danger, Lara Croft i moze jeszcze Alien Breed. Trine.
Opublikowano 18 czerwca 201113 l Might&Magic fajnie sie gralo w demo, ale troche przeginaja z cena jak na gre z PSN.
Opublikowano 21 czerwca 201113 l Ktoś z was ma pełniaka M&M: Clash of Heroes? Zastanawiam się czy by nie kupić, ale nie wiem na ile starcza i czy ma jakiś replay value?
Opublikowano 21 czerwca 201113 l 5 epizodów, każdy to średnio mniej więcej ok 7h grania. Po przejściu singla raczej nie ma po co do niego wracać ale jest online. Fajna gierka.
Opublikowano 22 czerwca 201113 l Którą część PixelJunk Shootera polecacie? Ups. nie tutaj. Edytowane 22 czerwca 201113 l przez Marcin_wawa
Opublikowano 24 czerwca 201113 l Ejo, czy outland posiada lokalny coop ? czy przez neta ? ogolnie polecacie, jesli coop ?
Opublikowano 24 czerwca 201113 l Na PSstorze trwa właśnie wielka "wyprzedaż" dodatków do różnych tytułów (Mafia 2, GTA, RDR, COD, Enslaved, Borderlands i wiele innych). http://blog.eu.playstation.com/2011/06/24/psn-dlc-game-store-update-24th-june-2011/#more-42516 Edytowane 24 czerwca 201113 l przez MBeniek
Opublikowano 30 czerwca 201113 l To już pewne, LIMBO trafi na PS3 (i Steam'a) . Choć nie wiadomo jeszcze kiedy ("very soon", czyli miejmy nadzieję, że jeszcze w te lato). Ja się cieszę (szczerze powiedziawszy Limbo wraz z Alanem Wakiem to jedyne tytuły jakie zazdrościłem posiadaczom 360).
Opublikowano 3 lipca 201113 l Kupił ktoś Gatling Gears? Demko jest całkiem fajne i jak będę miał trochę więcej czasu, to pewnie się skusze.
Opublikowano 3 lipca 201113 l Gatling Gears przeszedłem z kumplem w kooperacji na x360 i grało się przyjemnie.Jest parę godzin grania,mega wybuchy,upgrejdujemy sobie mecha i ulepszamy bronie.Polecam do grania z kimś,chociaż samemu też można pograć.
Opublikowano 8 lipca 201113 l Szukam gry na psn z czołgami. Narazie znalazłem Tank Battles. Czy ktoś zna może jeszcze jakieś gry z czołgami w roli głównej?
Opublikowano 8 lipca 201113 l Co oni zrobili z Burnout'em??! Nie wierzę, że Criterion dało się na to namówić (choć pewnie nie mieli nic do gadania). Przecież to nawet nie wygląda na grę z cyfrowej dystrybucji, tylko jakaś popierdółka na iPhona za 1Euro. Gameplay z Burnout Crash
Opublikowano 8 lipca 201113 l Ja się pytam co to (pipi) jest ? Nie wiem jaki debil wpadł na ten pomysł, ale ja podziękuje.