Skocz do zawartości

Skoki narciarskie

Featured Replies

Opublikowano

Nie no, jak przeglądam terminarz to jest tych konkursów jeszcze dużo. Eisenbichler spokojnie do łyknięcia, bo nie ma stabilnej formy. No ale Granulat może być nowym Kobayashim (pewnie też na jeden sezon). 

• Odpowiedzi 6,8 tys.
  • Wyświetleń 407,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pani Palasz byla calkiem ciekawym skoczkiem  

• PlastikowySmalec
    PlastikowySmalec

To nie jest porażka, porażka to byłby jeden medal w przypadku miejsc po pierwszej serii. TO JEST ŻENADA I SKANDAL. Polaczki nieudaczniki tylko tak umieją zyebać, żaden inny naród by tak nie umiał choć

Opublikowano
1 minutę temu, Tokar napisał:

Kupon się odpierdala xd

No ale kupon jeszcze w grze. Granulat lepszy od Bislera, Rudy i Stekala mieszcza sie w jednym punkcie tylko Stochu 7 pkt do Zyly traci ale tez to moze odrobic.

Ale fakt szczescia to im nie przynioslem :nosacz3:

Opublikowano

No chyba, że Stock tak to sobie wykoncypował, że chce okrągłą i zarazem rekordową w polskich skokach victorię wyrobić sobie dopiero przed polskimi kibicami w Zakopcu.

główka.jpg

Opublikowano

No ale i tak nie bedzie kibicow. Straszna chujnia. Tym bardziej ze jakies buczenie albo sniezka na ryj od seby moglaby ladnie utrudnic sprawe granefjutowi

Opublikowano

W chuj grzybiarzy będzie wzdłuż rozbiegu i zeskoku. Mam nadzieję, że ktoś jebnie Granulatowi śnieżką z kamieniem w środku, bo to chyba jedyna szansa na dogonienie tej kurwy.

Opublikowano

Stoch ty chuju oddawaj moje 30zl!

Opublikowano

No nie jest to atak na podium.

Opublikowano

Wszystko przez brak hymnu wczoraj, winni niemcy

Opublikowano

Ja sie moze wstrzymam jeszcze z tym stawianiem mercedesa na husarie w zakopanem. Niby mam niezly rower ale..

Opublikowano

Na 3 pewniaczki juz 2 mi nie weszly. Chetnych na typy na za tydzien zapraszam n priv

Opublikowano

Ale ten 130m to dzisiaj wyklepany musi byc tam na zeskoku

Opublikowano

Oj wolny to chyba bażanta tam huknął, że go tak przeciągnęło po lądowaniu.

Tata Zuzanny:notbad:

Opublikowano

Beskitu, 140 moglo byc na lajcie a tak to jakies lindviki go wyprzedzaja