Jump to content

Dead Space

LiŚciu

Recommended Posts

Posted (edited)

Z tego co słyszałem to gra powinna być hitem, ale zobaczymy po premierze. Klimat i cała akcja podobno będzie powalała. Kupię tą grę bo zapowiada się smacznie :P I do tego wszystkiego ten gatunek Horror Sci-Fi, widziałem juz screen'y i można powiedzieć że to będzie bardzo przerażająca gra. Czekam z wywieszonym jęzorem hłehłe

Edited by Michael7
Guest tekA
Posted

klimacik zaszczucia rodem z pierwszego obcego + ciekawy system walki. ja to kupuje.

Posted (edited)

omfg ta gierka roz(pipi)ala mi konstrukcje :D

czekam na nia (i na nowego metala) bardziej niz na zakup ps3 :P

a grac bede na klopie , nie ze strachu (choc kto wie :P) ale ze sczescia sie obsram :DD

Edited by smallv86
Posted

Kur.. tylko tyle można powiedzieć, po przeczytaniu zapowiedzi w najnowszym extrimie już się mega napaliłem. Klimacik rodem z pierwszego obcego, troche Resident evil (chodzi o gre) i lekkie odczucie klimatu Bioschock. Gra zapowiada się na mega hit...

Posted (edited)

maszkary jak z "the thing" klimat z aliena (te dwa filmy to klasyka w swoim gatunku)gra mam nadzieje nie zawiedzie i zarzadzi :D

sobie i wam to zycze :P

btw 1:03 trailera - znowu The thing ??? (chodzi o motyw muzyczny )

Edited by smallv86
Guest maciek88
Posted

Oryginalnością nie grzeszy, ale za to sprawia wrażenie naprawdę solidnej produkcji. Stawiam na spore pokłady radochy.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

ps. gra chodzi na silniku z Godfathera ;).

Gra wyglada na dosc klimatyczna, podoba mi sie mozliwosc odcinania czesci alienom. Zobaczymy co z tego wyjdzie choc gra ma spore szanse, tylko zeby nie zaprzepascila tego jak AC

Posted (edited)

Oby się nie okazało, że EA spieprzy ten projekt. Potencjał, jak widać na filmach, jest ale muszą być wyważone odpowiednie proporcje pomiędzy ostrą siekaniną a horrorem.

Edited by Gooralesko