Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dead Space

Featured Replies

• Odpowiedzi 679
  • Wyświetleń 93,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jeśli chodzi o zadanie uruchomienia kolejki a te piny to dwa ramienia które się wysuwają z czego pierwsze łapie a drugie po chwili się cofa to należy to co sie cofa i nie chce zaczepić, spowolnić staz

• Hej,   mam pytanie... jak uruchamiam gre to daje na flage polską żeby było po polsku:P... Napisy w grze są po polsku, menu po polsku, hologramy wyświetlane w grze też po polsku. Ale jak są dialogi

• Hej,   Jeśli mówiać o runach masz na myśli te sloty w które wkładasz węzły to jest to dośc proste. Trzeba za pomocą węzłów rozpocząc ścieżke i prowadzić za pomocą wkładania węzłów do slotów tak że

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sorry za double posta, ale pojawił się trailer filmu o DS, Dead Space: Downfall i wygląda całkiem nieźle. Będzie można się wczuć w klimat tej gry i poznać fabułę przed zagraniem ;)

http://www.gametrailers.com/player/37427.html

Edytowane przez Sandking

Opublikowano

Graficznie podoba mi sie, ogolnie caly koncept z zainfekowanym statkiem gorniczym daje rade. Swietny jest design bohatera, przeciwnicy jakos mniej wpasowali sie w moje gusta. Klimat zacny. Mimo, ze to EA, to prezentuje sie to wszystko naprawde dobrze, nowe IP, nowa jakosc.

Opublikowano

Od dłuższego czasu w sieci można znaleźć Dead Space Comic Issue, czyli komiks w formie filmu opowiadający o wydarzeniach przed historią dziejącą się podczas grania Dead Space. Taka małe wczucie w klimat gry, krótkie, ale ogląda się doskonale ;)

Fajnie, że EA inwestuje w takie promowanie gry, dzięki temu można będzie wejść na pokład Ishimury, wiedząc "osochozzi" ;)

Edytowane przez Sandking

Opublikowano

Swietny zabieg marketingowy, przedstawiajacy historie i nakrecajacy hype.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Doskonałe filmiki, kapitalnie wprowadzające w klimat gry. Naprawdę bardzo cieszą takie rzeczy, bo widać spore zaangażowanie w cały projekt.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Też już zamówiłem pre-ordera. Twórcy mają u mnie duży kredyt zaufania. Dead Space stawiam obok GoW2 jako najbardziej oczekiwany hit jesieni. Kosmicznych klimatów nigdy dość.

Opublikowano

a ja nie dostane latarki ale sobie ją kupie i tez bede robic sobie klimat :)

Nie lubie gier w kosmosie, ale lubie horrory sfi-fi, a to co widzialem na filmikach i co wyczytalem w zapowiedzialch bardzo mnie jara. Oby bylo strasznie i bardzo trudno!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest pierwsza recenzja!! Wg. magazynu Xbox World 360 gra zasłużyła na 91/100 więc jest dobrze :D

Opublikowano

Swietnie , w tym miesiacu jedyny tytul ktory kupuje preorderem :] Mysle ze klimatem zgniecie kule i ze strachu popuszcze

Opublikowano

No i to jest świetna wiadomość. :) Dead Space już wcześniej zajmował wysoką pozycję na mojej prywatnej liście oczekiwanych gier, a zapowiada się, że wyląduje na jej szczycie. Oczywiście jeśli kolejne oceny będą równie wysokie, bo jedna jaskółka wiosny nie czyni.

Opublikowano

premiera 15 wiec spokojnie mozna kupic, przejsc, a 22 jechac po Fable II, LBP i Far Cry 2. Nie wydaje mi sie, zeby gra schodzila z ocenami ponizej 7, ale to EA wiec wszystkiego mozna sie spodziewac :)

Opublikowano
premiera 15 wiec spokojnie mozna kupic, przejsc, a 22 jechac po Fable II, LBP i Far Cry 2. Nie wydaje mi sie, zeby gra schodzila z ocenami ponizej 7, ale to EA wiec wszystkiego mozna sie spodziewac :)

No mam nadzieję. Bo drugiego The Force Unleashed nie "zniesę" ;) Zresztą EA się ostatnio stara i taka Fifka ma ładne 90% średniej http://www.gamerankings.com/htmlpages2/947071.asp

Edytowane przez Gooralesko

Opublikowano
Bo drugiego The Force Unleashed nie "zniesę" ;)

a ty w ogóle grałeś w tego Star Warsa że za każdym razem narzekasz na niego?? czy tylko posiłkujesz sie recenzjami i wypowiedziami ludzi?

zeby nie offtopowac. nie jestem jakis wrazliwy czy cos, ale jak widzialem troche gamepley'a z Dead Space to... makabrycznie...klimatycznie ... strasznie i nie wiem czy mi pompka nie wysiadzie jak zaczen w to grac :)

Opublikowano

sluchawki, zgaszone swiatlo i bedzie dobrze.

Opublikowano

Już dajmy spokój z tymi niewybrednymi żartami na temat EA. ;) Spod skrzydeł tego giganta wyszło lub ma wyjść kilka naprawdę świetnie zapowiadających się gier, więc plakietka " crap factory" już tutaj nie pasuje. Oczywiście poczekam co będą miały do powiedzenia inne serwisy, choćby brytyjski The Edge, ale już prawie na pewno mamy do czynienia z fachowym tytułem. Nareszcie.