Jump to content

Operation Flashpoint 2

Jędrek

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
watpie zeby to byl taki realizm jak na PC pewnie troche zmienia zalozenia gry bo trudno bylo by grac w tak realistyczna gre.

Jedynka na Xboksie nie odstawała w żadnym stopniu pecetowej wersji w kwestii realizmu, więc nie wiem o co ci chodzi.

Po E3 mamy kilka renderow. Czekam na jakis gameplay. Premiera gdzies w 2009. Jedyneczka rzadzila i na PC i na Xie. Do dzis pamietam jak sie w to zagrywalem. ;)

Wejdź do tematu o OFP2 w dziale PS3 :).

• 1 month later...
  • 5 months later...
Posted (edited)

Hm...jak dla mnie prawdziwym OFP2 jest ARMA/ARMA2. Trochę nie ufam Codemasters...w praktyce okaże się co jest lepsze (ARMA2 czy OFP2), ale póki jestem bardziej za ARMA2 w końcu tworzą ją twórcy OFP. Z drugiej strony Codemasters ma większe zasoby finansowe niż Bohemia Interactive...w każdym razie obie gry obserwuję.

Edited by Thomas_PL
Posted

Ja tam czekam zniecierpliwiony , pierwszej części nie przeszedłem ale chyba.....za młody wtedy byłem na tą grę. Czekam na OFP2 <tuptup>

Posted

Wy wierzycie, że to się będzie TAK prezentować?

:lol:

Operation Flashpoint jedynka był super - trudny, na maxa realistyczny, skomplikowany, z edytorem i dobrą kampanią. Dwójka niech prezentuje to samo, tylko z lepszą prezencją i będzie dobrze.

Posted
Wy wierzycie, że to się będzie TAK prezentować?

:lol:

Operation Flashpoint jedynka był super - trudny, na maxa realistyczny, skomplikowany, z edytorem i dobrą kampanią. Dwójka niech prezentuje to samo, tylko z lepszą prezencją i będzie dobrze.

pewnie ze tak nie bedzie wygladac tak samo jak z dirt 2 concept rendery....

tu sa normalne zrzucane z gry i nawet nie wyglada to lepiej niz bc...

http://www.gamersyde.com/news_7561_en.html

Posted

O proszę, screeny od starych dobrych znajomych - klanu ronin :)

Mam cichą nadzieję, że konsole i PC będą miały ten sam multi - chcąc nie chcąc będę kosił konsolowe wynalazki ]:->

• 6 months later...
  • 4 weeks later...
Guest Beka Wnusiu
Posted

Dobra gra? są już jakieś recki?