Emet 1 072 Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 (edytowane) Średnio przypadł mi do gustu ten DB... system podobny do Budokai, ale jakoś dziwnie rozwiązana energia Ki (której nie da się ładować jak poprzednich częściach). Ogólnie bardziej podobał mi się Tenkaichi 2/3 (choć Budokai'a 3 też dobrze wspominam). Grafika natomiast bardzo przyjemna (chyba 4x AA), niezłe modele postaci. Niestety trochę nazbyt zalatuje renderowym (a nie kreskówkowym) stylem. Powinni też cel-shadingiem zarzucić otoczenie. Edytowane 17 Maja 2008 przez Emet Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Fajna grafika i dynamika walk. Spodobaly mi sie uniki, teleporty i ogolnie duze zamieszanie. Co odrzuca? Dziwny system Ki, automatyczne wlaczanie sie scenek przerywnikowych (typu Raditz's Mistake) i straszna masherka. Klikasz niewiadomo co, a takie cuda na ekranie sie tworza ze glowa mala. Ogolnie to tak. Mala ilosc postaci (chodzi mi glownie o nie pokrycie calego DBZ, GT jest mile widziane ale nie obowiazkowe), mala ilosc aren (5? to jakis zart?), brakuje zniszczalnosci srodowiska (postacie sie tak napieprzaja, ze jakis kraterek by sie przydal). Czy kupie? Chcialbym, ale priorytet maja inne gry i cos mi sie wydaje, ze DB:BL nie znajdzie sie w mojej malutkiej biblioteczce gier ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Dworek 0 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 (edytowane) Fajnie że powrócili do stylu walki z Budokai 3.Spoko jest też szybkośc walk(dynamika),ale 8), mała ilośc postaci,mała ilośc aren,jak przeciwnik uderzy w ziemie z dużą siłą to nic się z nią nie dzieje(zniszczalnośc otoczenia).Ogólnie DB nie zaczyna dobrze swej przygody z PS3. Edytowane 18 Maja 2008 przez Dworek Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Goku http://www.gamersyde.com/news_6550_en.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolak10 2 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Lista postaci : Goku Kid Gohan Teen Gohan Piccolo Krillin Yamcha Tien Trunks Vegeta Nappa Raditz Saibamen Frieza Captain Ginyu Recoome Cell Android #16 Android #17 Android #18 Bardock Broly Cytuj Odnośnik do komentarza
Gawlick 7 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 No i nie pogram Future Gohanem... Trudno Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastah 103 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Świetna reklama - Kamehameha: http://www.gametrailers.com/player/34643.html Swoją drogą bardzo ciekawie prezentowałaby się ona w wersji 18+ . Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 (edytowane) Jako, że gram od wczoraj pragnę podzielić się moimi odczuciami co do gry. Jestem fanem Dragon Balla więc proszę zwrócić na to szczególną uwagę. Grę odebrałem wczoraj w sklepie i czym prędzej pośpieszyłem do domu. Grę otrzymałem w fajnym kartonowym pudełku razem z filmem Dead Zone. Gra szybko trafiła do czytnika konsoli. Swoje pierwsze kroki w grze skierowałem do options aby włączyć opcję z japanise vocie acting. Szybko przechodzę tutorial i mogę zacząć Z Chronicles, czyli główny tryb gry. Pierwsza walka: doskonale znana z demka DBZ. Przechodzę ją szybko i skutecznie (rating Z ), a następnie przechodzę kolejne walki. Nic specjalnego. Pokonujemy kolejnych rywali bez większych problemów. Walki już tak nie rajcują jak w demku. Mało kombosów. Cały czas klepie się to samo combo ( [] [] [] [] /\ + R2 + O) i jazda. Od czasu do czasu używamy aura spark, czy tam używamy Kaiokena i SSJ (w późniejszych etapach gry). Postaci mało, aren również. Brak Buu Saga. Ciekawym (i jedynym) elementem dodatkowym są Drama Piece, które zdobywamy podczas walk. Ocb ktoś zapyta. Są to power up'y dziękui którym nasz atak/obrona/fatiuge wzrasta/maleje, albo nasze KI napełnia się szybko/powoli. Zdobywamy je dzięki odpaleniom scenek podczas walki. Aby zdbobyć je wszystkie trzeba parę razy ponawiać tę samą rundę. No sorry ale mnie to nie bawi. Lepsze było rozwiązanie z Budokai'ów gdzie zdobywaliśmy pieniądze za które można było kupić coś konkretnego. Brakuje tego czegoś!! Fani powinni w to zagrać, skopać pupcie frezera, obić buźke Cell'owi zmienić się w Saiyana i położyć Vegetę na kolana! grałem tylko w singla. W weekend mam zamiar pograć z bratem, Wtedy zobaczymy czy grę warto zatrzymać czy oddać do sklepu i wziąc np MGSa 8) + Kamehameha japońskie głosy do wyboru 6 poziomów trudności dynamiczne walki online ładne pudełko - mało trybów (story, survival, i jakieś 2 dodatkowe) wtórność cena online (lagi) czy bijatykach to katorga Ja chcę jakiegoś RPGa w świecie DBZ!!!! Edytowane 12 Czerwca 2008 przez Olsen Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zagrałem kilka minut w demo, żeby sprawdzić, jak prezentuje się ten tytuł. Nie powiem, gra się całkiem przyjemnie (nawet command list jest ), ale powiedzcie mi - czy tu naprawdę nie można cancelować tauntów? Czy gdzieś w sieci znajduje się opis systemu tej gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Oceny w Gametrailers: Design: 8.3/10 Gameplay: 8/10 Presentation: 8.1/10 Ocena Końcowa: 8.2/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
polaki899 32 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Ma ktoś tą gre może ? Bo przed zakupem chciałbym usłyszeć opinie osoby która w tą gre juz gra. Jak gra sprawuje sie online, czy nie ma lagów i czy gra jest warta swojej ceny. Jeśli ktoś byłby tak miły i napisał swoją opinie o tej grze (pozytywną,negatywną) to bymbył bardzo wdzieczny ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi