nWo 1 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 motyw z glowa i reszta terminatora wogole kupy sie nie trzyma, po terminator 1 zostala reka i czip z ktorego prowadzono dalsze badania wiec trafila w rece skynetu, a to byly jedynie kawalki wydobyte z prasy ktora zgniotla cala reszte. sara connor i terminator wpadaja do banku, zamykaja sie w sejfie, w ostatniej chwili strzelaja do terminatora, temu odpada glowa i przenosi sie w czasie, tymczasem reszta szkieletu jakgdyby nigdy nic zostaje przez kogos znaleziona w sejfie, to raz dwa ze wywoza ją na złom ot tak sobie, nikt sie tym nie interesuje, a to czeka spokojnie kilka ładnych lat czekajac na sygnał od glowy mało tego szkielet jakos daje rade odnalesc jednostke centralna umieszczona w glowie, wiec szkielet jest nieuszkodzony, przynajmniej tak wyglada przed wejsciem do wanny ze sztuczna skórą, WTF ?? zgadzam sie ze czasami fabuła ssie na max. i az zal dupe sciska ogladajac te komedie pomyłek. samo nazwisko sarah connor i john connor dla policji kojarzy sie z dwoma bolesnymi incydentami, gdzie pierwszy terminator wpadl na posterunek i zabil ilus tam policjantow i podczas terminator 2 gdy nagle pojawia sie w centrum handlowym. mowa oczywiscie o modelu terminatora granym przez arnolda. policja tak bardzo chciala dopasc sprawce az nagle nie jest w stanie powiazac ze soba tych faktow. i niby miala by olac pojawienie sie sary connor w banku ?? glowa boli bo autorzy historii nie przykladaja sie tak mocno i przez to marnuja potencjał. a james cameron gdyby nie zyl w by w grobie sie przewracał, ale zyje i pewnie przewraca sie ze smiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 w ostatniej chwili strzelaja do terminatora, temu odpada glowa i przenosi sie w czasie, tymczasem reszta szkieletu jakgdyby nigdy nic zostaje przez kogos znaleziona w sejfie, to raz dwa ze wywoza ją na złom ot tak sobie, nikt sie tym nie interesuje No skoro ciało samo poszło sobie po głowę w 2007, to równie dobrze mogło uciec z miejsca wybuchu w 1999 [/sarkazm] Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 nastepna niespojnosc to gdy pojawili sie w przyszlosci ktos to nakrecil i pokazali ich twarze a jak wiadomo to oni zgineli kilka/nascie lat temu w tym banku... Cytuj Odnośnik do komentarza
nWo 1 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 nie to juz jest proste i wytlumaczalne, anyway w nowym odcinku pojawia sie przyszlosc qurwa szkoda ze w tym serialu nie gra Linda Hamilton, Edward Furlong i teraz wiem ze moglby nawet sam Michael Biehn. Podratowalo by to nieco serial, dac wiekszy budzecik i mogla by byc sensacja wieksza niz sam T2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lejdi Dajana 0 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 w ostatniej chwili strzelaja do terminatora, temu odpada glowa i przenosi sie w czasie, tymczasem reszta szkieletu jakgdyby nigdy nic zostaje przez kogos znaleziona w sejfie, to raz dwa ze wywoza ją na złom ot tak sobie, nikt sie tym nie interesuje No skoro ciało samo poszło sobie po głowę w 2007, to równie dobrze mogło uciec z miejsca wybuchu w 1999 [/sarkazm] cialo poszlo sobie po glowe ale DOPIERO w 2007 bo wczesniej miedzy 199 a 2007 tej glowy NIE BYŁO i sam szkielet byl nieaktywny. nie to juz jest proste i wytlumaczalne, anyway w nowym odcinku pojawia sie przyszlosc qurwa szkoda ze w tym serialu nie gra Linda Hamilton, Edward Furlong i teraz wiem ze moglby nawet sam Michael Biehn. Podratowalo by to nieco serial, dac wiekszy budzecik i mogla by byc sensacja wieksza niz sam T2. nie wiem czy zauwazyles ale ci aktorzy to juz stare pierniki a akcja w T:TSCC dziej sie gora 1 rok po wydarzeniach z T2 wiec "troche" by to kijowo wygladalo. Cytuj Odnośnik do komentarza
nWo 1 Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 nic trudnego, wystarczylo by akcje przeniesc w czasie dalej niz rok, o kilka lat. starsze postacie zyja sobie swoim zyciem juz zapomnialy o koszmarze i nagle po latach to znow wraca. zycie znow zmienia sie diametralnie. no ale i tak klimat w serialu jest wiec nie marudze az tak strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 z tego co pamietam to aktorka ktora grala Sare w T1/2 niechciala byc w T3 wiec pewnie i w serialu dala by odpowiedz NIE Cytuj Odnośnik do komentarza
nWo 1 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 przed T3 powstala pewna koalicja albo zmowa i dosc powazny problem Furlong mial problemy z prawem i nie mogl zagrac, Linda Hamilton chciala zagrac ale tylko dla Camerona, Cameron nie mial pomyslu i byl juz zaangazowany w zupelnie inny projekt, krecil cos o oceanach w 3D i niechcial zajac sie T3 poniewaz chcial nakrecic AVATAR. No i sam Arnold jakos ledwo ledwo sie zgodzil chociaz na poczatku tez chcial dla Camerona no ale $ go przekonaly i chyba blagania fanów. A obecny odcinek wrecz dla mnie rewelacja, dosc spokojny ale wiadomo dla kogo ja go oglądam :] dla niej Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Jak to dzisiaj miało być ich mocne uderzenie na koniec sezonu, to może niech znajdą lepszych scenarzystów przed drugim sezonem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 final - jedna wielka kupa - najgorsze odcinki z sezonu... Cytuj Odnośnik do komentarza
AumaanAnubis 1 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 na ktorym to wogole lecialo/leci??? Widzialem tylko trailer i jedyne co mi przyszlo do glowy to slowo debilizm ale zobaczyl bym czy sie myle. Cytuj Odnośnik do komentarza
nWo 1 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 FOX5 FOX6 HD FOX10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark knight 0 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 taka sredniawa produkcja. nawet milo sie to oglada bo dolozono pare watkow, ktore niezle wpasowaly sie w mitologie terminatora. nie podoba mi sie jednak pare rzeczy, ktore sa wrecz smieszne- jak chocby az tyle roznych modeli cyborgow (swoja droga t-1000 byl 10 razy skuteczniejszy od tych zalosnych modeli) Cytuj Odnośnik do komentarza
nWo 1 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 no jak dla mnie to bardzo mocne uderzenie, dosc sporo akcji, cameron nie byla zabawna w tym odcinku a jak ona nie jest zabawna to serial ma zupelnie inny klimat. dla mnie sie podoba, od takie przyjemne odmuzdzenie niby na serio a pol zartem, ciesze sie ze Jericho wrocilo na antene, tam dopiero mam emocje. a od terminatora oczekuje juz zupelnie innego klimatu, juz sie wkrecilem w klimat i nie mam nic przeciwko dalszym odcinkow w tej konwencji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark knight 0 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 (edytowane) oczywiscie ze sam w sobie serial sie broni bo jest swietnie zrobiony i niezle zagrany. moje czepianie sie powyzej jest glownie pod katem wielkich T1 i T2, co nie umniejsza absolutnie wartosci rozrywkowych T:SCC. ja sie przy nim bawie bardzo dobrze i mam nadzieje ze choc ze 6 sezonow powstanie, tylko zeby Johna nie gral caly czas ten leszczyk. w koncu Connor sie postarzeje z biegiem czasu. Edytowane 7 Marca 2008 przez Dark knight Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 przypominam ze ruszyl sezon 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość andertejker Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 ruszył ruszył. pierwszy epizod nawet niezły, duzo akcji ale i pare buraków sie w nim znalazło. rozwaliły mnie akcje typu- John uratował biedną Cameron bo wyznała mu, że juz jest dobra i że go kocha, no i ta panienka, 'szefowa' tego projektu Babilon, ktora okazała się być terminatorem a la T-1000, jak przebiła głowę temu kolesiowi na koncu epa to wszystko pieknie pokazane ale ani kropli krwi, kamon! ogólne wrażenie dobre. zobaczymy co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 (edytowane) Jestem po drugim epie i ciągle jest średnio. Pierwszy sezon w ogóle mnie nie ruszył, o ile pomysł na serial w tych klimatach był świetny, tak całe 9 odcinków dawało wrażenie napisanych na prędce na kolanie, bo scenarzyści nie mieli już pieniędzy na czynsz. Wszystko bez żadnego większego pomyślunku, niektóre wątki jak filip z konopi, daleko temu do filmów Camerona. Teraz ciągle starają się na siłę zrobić z tego Prison Breaka z robotami z przyszłości, milionem niepotrzebnych zwrotów akcji i natłokiem pseudotrzymających w napięciu scen, jak to wyszło każdy widzi. Dziwią mnie pochlebne opinie recenzentów. Edytowane 16 Września 2008 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Podoba mi się Pani grająca Caterinę Weaver, terminatorke z płynnego metalu. ale może dlatego że lubiłem kiedyś Garbage... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość andertejker Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 (edytowane) u mnie z kolei wywołuje ona odruch wymiotny. z nowych nielogicznych rzeczy- jakim korwa cudem Cromarty stał się nagle taki miły i juz nie zabija ludzi, którzy staja mu na drodze do Johna Connora? <_< Edytowane 28 Września 2008 przez andertejker Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 (edytowane) bardziej smieszne jest ze na molo nikt nie rozpoznal tego zmarlego aktora Edytowane 28 Września 2008 przez signap Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 bardziej smieszne jest ze na molo nikt nie rozpoznal tego zmarlego aktora Cholera, mnie to tez nurtowało Przecież ta podróba Conana w jego wersji stała się tak sławna... a on spokojnie biegł sobie wśród dziesiątek ludzi... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriseh 26 Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Bo nie mial dlugich blond wlosow i nie biegal w majtach ze skory. I wiedzialem, ze skads kojarze ta ruda ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
nWo 1 Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 ten serial opiera sie na wybuchu, nic juz w nim nie ma. w pierwszej serii Cameron bardzo mnie bawila. Teraz jakaś usterka wszystko odwrocila <_< albo to przerwa zrobila zle dla serialu albo druga seria idzie w strone w ktora ja nie chce isc. odnosnie tego wybuchu to chodzi o entuzjazm oparty na uwielbieniu dla magii Terminator. jednak kazdy entuzjazm gaźnie jak świeca, w końcu. dobrze ze The Office wrócił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Bo nie mial dlugich blond wlosow i nie biegal w majtach ze skory. I wiedzialem, ze skads kojarze ta ruda ;] mnie ona sie kojarzy z wolalistka Garbage i jednak mialem racje - Shirley Manson Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi