Hela 1 962 Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Fox anuluje TSCC? With ratings far below even the network's worst predictions, Fox could pull the plug on production for "Terminator: The Sarah Connor Chronicles" as early as this week. http://www.syfyportal.com/news425418.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Fox anuluje TSCC? With ratings far below even the network's worst predictions, Fox could pull the plug on production for "Terminator: The Sarah Connor Chronicles" as early as this week. http://www.syfyportal.com/news425418.html Oby tak się nie stało bo nareszcie zaczyna się coś dziać . Cytuj Odnośnik do komentarza
nWo 1 Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 dla mnie niespecialnie, bedzie wiecej czasu na inne ciekawsze produkcje. :] sarah connor rozpalila duze apetyty ale niestety oglądalność jak w przypadku Jericho jest bezlitosna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Seria byłaby dobra, gdyby była spójna, a nie każdy odcinek o czymś innym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Niezabardzo rozumiem ten motyw z Terminatorka - niby wczesniej byla czlowiekiem, potem "zrobiono" z niej maszyne. Ale to human czy maszyna byla z Connorem w przyszlosci? Bo jak pamietam to Ressistance lub on sam ja wyslal Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość andertejker Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 no właśnie nie zostało to do końca wyjaśnione. sam odcinek był niezły, ale też mam wątpliwości w jakim kierunku podąża ten serial. jak go zdejmą to nie będę za nim płakał. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Piąty odcinek za mną. W sumie niezły epizod - troszkę przyszłości, nawiązania do głównego wątku oraz "terminator odcinka" - triple 8. Tylko emo-Connor znów płacze... Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Będzie jednak pełny sezon: http://tv.ign.com/articles/921/921475p1.html Cytuj Odnośnik do komentarza
nWo 1 Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 najpierw przynosisz nam złe wieści kat juz ostrzy topór a teraz dobre, upiekło ci sie to oczywiscie dobra wiadomość. Lubie Cameron Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 2x06 za mną. W sumie odcinek o traumie, traumie u chyba wszystkich którzy byli u doktorka. Doktorek, jako nowa postać zagości chyba trochę dłużej w serialu, będąc terapeutą młodego Skyneta. Terminator dnia jest brzydka kobietą, walczy z Cameron w windzie, ta składa blaszaka w ładny pakunek. Ogólnie odcinek bez polotu. Gdzie zaginął Cromartie??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość andertejker Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 (edytowane) SPOILERY obejrzałem ten biedny odcinek. jak sie chce pokazać rozterki i portret psychologiczny głównego bohatera, to powinno to być jakos sensownie przedstawione, a nie z dupy- dziwnym trafem i John i jego mama przypomnieli sobie o tym włamaniu do ich mieszkania, a przecież traumatycznych przeżyć mieli dużo więcej. nawet nie licząc T2 i pierwszego sezonu serialu. :blackeye: 'rola' Shirley Manson z odcinka na odcinek coraz gorsza i bardziej plastikowa, mimo faktu, że gra ona terminatorkę. nie wiem po co dalej ten detektyw się panoszy w tym serialu. przed nami jeszcze conajmniej 15 odcinków. ciekawe jakie jeszcze głupoty wymyslą. ehh ps. ocenę odcinka podnosi ta fajna azjateczka Edytowane 28 Października 2008 przez andertejker Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Ciekawostka: Jutro o 20:20 na TVP1 rusza 1. sezon Kronik. Cytuj Odnośnik do komentarza
rkBrain 28 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 (edytowane) Ten serial jest beznadziejny. Marni aktorzy, mało efektów specjalnych, nieprzemyślany scenariusz, słaba fabuła. Jednak oglądam go z przyjemnością. Głównie dla tego, że po porównaniu z "Terminator 3: Bunt maszyn", wszystko inne z miejsca staje się arcydziełem oraz klasykiem gatunku. Nie wiem kto stał za decyzją, żeby zrobić z Terminatora marną komedyjkę, ale ten ktoś powinien dostać solidny cios w łeb. Edytowane 25 Listopada 2008 przez rkBrain Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość andertejker Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 co ty opowiadasz? T3 jest dużo lepszy od tego badziewia, które jednak jakiś tam poziom trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Terminator 3 niezłym filmem jest. Stawiam go na równi z dwójką a tylko trochę niżej niż jedynka. Sam serial jest nawet ok, oglądam go jakoś tak siłą rozpędu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Obejrzałem 14. odcinek do połowy, potem przeleciałem. Godzinę temu łudziłem się, że może coś jeszcze z tego będzie, ale jak widać na marne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Ostatnio nic ciekawego tam sie nie dzieje. Ciagle ktos ranny,itp - serial chyba sie przeradza w dramat... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Eee tam, odcinek po przerwie zimowej był fajny. Zwłaszcza końcówka. Poniekąd serial nieco odszedł od formy, gdzie non stop się naparzała Cameron z jakimś T-888 (oni je chyba wysyłają hurtem) i w sumie to modele terminatorów były głównymi rolami, a tak naprawdę główną rolę odgrywa w tym serialu Sarah Connor. Nawet teraz Weaver zbliżyła się charakterem do Sary (jej relacje wobec Johna Henry są czymś w rodzaju relacji Sary z Johnem - i jedna i druga chce obronić coś co stało się najcenniejsze dla niej), i coś czuję że to nie między Cameron a T-1001 będzie rozgrywka, a właśnie między T-1001 a Sarą Connor. Z jednej strony fajne są te podchody i powolna kreacja Skynetu od podstaw, gdzie dopieszczane są wszystkie du.perele, mające dać obraz pełnej AI. Z drugiej strony, czemu Skynet się bawi w to, jakby nie mógł gotowców przysłać Btw. fajna scena z końcówki: Ps. Co nie zmienia chyba faktu, ze Skynet jest cwany i nie robi specjalnie mądrych terminatorów, jedynie zaprogramowane na jakiś cel. To zresztą było w całej sadze, jak np. w dwójce gdzie w wyciętej scenie resetują chip Arnoldowi, dzięki czemu może się uczyć. W serialu jest to widoczne np. w tym gdy Weaver odbiera córkę z pokoju u psychiatry, a obok niej John Connor sobie siedzi, a T-1001 zamiast posiekać łatwy cel, po prostu wychodzi (XD). Zresztą fakt, że nawet w tej fazie przyszły Skynet zadziwia ją wielokrotnie, świadczy o tym, że jest od niej mądrzejszy w założeniu i modele wysyłane nie mają pełnej AI, taką jaką dysponuje Skynet. Pewnie bał się, że mogą się nauczyć buntu przeciwko samemu Skynetowi, czy coś Cytuj Odnośnik do komentarza
nWo 1 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Babka grająca metalowego terminatora wyraza emocje twarzą, Robert Patrick nie wyrazal zadnych emocji, twarz jak z kamienia, usmiechnął sie jedynie do rodzicow connora, nic pozatym. niepodoba mi sie to ale skoro mają sie upodobniach do ludzi to juz jakos to przeboleje. znudzil mi sie juz ten serial, ale wciąż oglądam czekając na czwarta czesc w kinach <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Babka grająca metalowego terminatora wyraza emocje twarzą, Robert Patrick nie wyrazal zadnych emocji, twarz jak z kamienia, usmiechnął sie jedynie do rodzicow connora, nic pozatym. niepodoba mi sie to ale skoro mają sie upodobniach do ludzi to juz jakos to przeboleje. znudzil mi sie juz ten serial, ale wciąż oglądam czekając na czwarta czesc w kinach <_< Bo ona jest ponoć T-1001, nowszy model z wbudowaną zaawansowana mimiką, ale wciąż braki w psychologicznym oprogramowaniu (co jest dziwne, bo te było już za czasów T-850, i Cameron też je posiada). Choć ten z Terminatora 2 to nie wyrażał jedynie mimiki pozytywnej, natomiast zdarzało mu się wyrazić zaskoczenie czy irytację. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość andertejker Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 jak to nie wyraża? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 jak to nie wyraża? Hehe, znam tą scenę. Mi chodziło jednak o T1000. Zresztą oprogramowanie psychologiczne miał T850, a ten T800 po prostu się zaczął uczyć (po resecie chipu). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość andertejker Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 (edytowane) ło jezu, najżałośniejszy odcinek w historii tego nienajlepszego serialu. jedynie ostatnie 30 sekund było ciekawe a reszta to 50 minut pier dolenia o du pie maryni. Edytowane 26 Lutego 2009 przez andertejker Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 A tak właściwie to was pytanie. Co sądzicie o relacjach Johna z Cameron? Czy będzie to filmowa wersja anime Chobits? Czy też jednak nic z tego nie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość andertejker Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 dobrze, ze odpisales bo nie chcialem postat pod postem walic. dzisiejszy odcinek byl rownie tragiczny co poprzedni. chca na sile jakis dramat z tego robic, pozal sie boze. a co do pytania Karola- chocby i chcieli byc rade to i tak tego zwiazku nie skonsumuja, Cameron ma zapewne tylko imitacje piczy. Chociaz widac ze ona tak jakby na niego leci- a to mu mowi ze go kocha, a to w samej bieliznie kolo niego przejdzie. gdyby nawet ich cos polaczylo, to ona jest imitacja niezlej laski tylko. pod spodem zelastwo i tloki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi