Opublikowano 6 lutego 201213 l Pierwszy raz oglądałem na ESPN America i trochę się zdziwiłem że leciały... tylko reklamy ESPN America. Meczyk fajny, Manning przekocur.
Opublikowano 6 lutego 201213 l (pipi)a naprawdę miałem szczere chęci żeby to obejrzeć, ale jak w ciągu 10 minut je/bnęli 3 bloki reklamowe to odpuściłem.
Opublikowano 6 lutego 201213 l Polsat sport zaszalal, Jak im sie skonczyly bloki reklamowe, to w momencie przerwy w USA cofali akcje o minute i puszczali jeszcze raz Edytowane 6 lutego 201213 l przez szpic
Opublikowano 6 lutego 201213 l Jako, ze NFL sie skonczylo a nie ma oddzielnego tematu o rugby, to informuje, ze na canal + sport HD wciaz leci Puchar Szesciu Narodow. Jak kogos denerwuje zbyt duza ilosc przerw w NFL, to moze go przekona rugby, gdzie dodatkowa atrakcja jest duzo wiekszy rozpie,rdol: http://www.youtube.com/watch?v=wcGNfG6oawI
Opublikowano 6 lutego 201213 l Ale w Super Bowl wlasnie chodzi o reklamy ! Niektorzy SB ogladaja tylko dla nowych reklam.
Opublikowano 15 lipca 201212 l Już dzisiaj finał polskiej ligi futbolu amerykańskiego! Ogląda ktoś? Transmisja na TVN Turbo i Eurosporcie 2 o 17. Liczę na dobre widowisko i może w końcu ludzie w Polsce bardziej zainteresują się tym sportem
Opublikowano 15 lipca 201212 l Superpucharu w piłce nożnej na Narodowym rozegrać nie można, ale finał POLSKIEJ LIGI FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO już tak. <spoko>
Opublikowano 15 lipca 201212 l Superpucharu w piłce nożnej na Narodowym rozegrać nie można, ale finał POLSKIEJ LIGI FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO już tak. <spoko> tam nie ma kiboli, tylko janusze tacy jak na reprezentacji, więc policja nie musi się chować na -4 poziom parkingu gdzie nie ma zasięgu jak się anteny zdemontuje. edit: btw. ten cały futbol amerykański to straszna gejoza, biegają poubierani w miliard ochraniaczy jak panienki co boją się że sobie paznokcie połamią, RUGBY > FA Edytowane 15 lipca 201212 l przez Wściekły Pies
Opublikowano 16 lipca 201212 l No straszne pedalstwo http://www.youtube.com/watch?v=lm-dqPjyO_E Same cioty w ochraniaczach ;(
Opublikowano 16 lipca 201212 l no w porównaniu z rugby to tak, tam jest to samo tyle że bez jakiś śmiesznych zbroi.
Opublikowano 16 lipca 201212 l Dobra kompilacja ^_^ W Rugby cos takiego zdarza sie zadziej niz w Footballu czesciej widac kupe luda posuwajacych sie na wzajem ( gdzie tez jest prze(pipi)ane bo jak sedzia nie widzi to lokiec kolano palec w oko i gramy dalej ) Obydwa sporty maja swoje plusy i minusy Rugby lubie za plynnosc gry dobrze sie to w TV nawet na trzezwo oglada czego o FA nie mozna powiedziec
Opublikowano 9 stycznia 201312 l beka - redskini zadraftowali sobie franchise playera, który na plecach wciągnął ich do PO i na własne życzenie sobie go zarżnęli xD
Opublikowano 10 stycznia 201312 l Mnie cieszy wygrana Seahawks, z ktorymi sympatyzuje juz od ladnych kilku/nastu lat. Niestety nie mam gdzie ogladac meczow, a zabawa w streamy mnie nie bawi, po tym, jak na zachodzie ogladalem spotkania na ESPN HD
Opublikowano 13 stycznia 201312 l tak sobie oglądam te play-offy i ten wczorajszy mecz Broncos-Ravens. Jestem kompletnym ignorantem jeśli chodzi o NFL, ale wow. Po prostu wow.
Opublikowano 13 stycznia 201312 l Na ESPN na pewno bedzie Dobre Niestety nie mam dostepu do tego kanalu (mam nadzieje, ze dlacza go do nowej platformy NC+). A czy czasem nie bedzie tez transmisji na niemieckim ARD/ZDF?