Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Neo Plus HALO 3 MASteRS 2v2 - 19 kwietnia

Featured Replies

Opublikowano

zamawiam sobie po jednym! koniecznie muszą wylądować u mnie na ścianie

• Odpowiedzi 515
  • Wyświetleń 22,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szczerze to już mi sie przejadł ten motyw z master chiefem o zachodzie słońca. Wersja Uznego zapewne zagości u mnie w pokoju w antyramie, gdzie aktualnie przebywa plakat z Saw4, mam nadzieje ze rozmiary standardowe xD

Opublikowano

Jesteście niesamowici... naprawdę jestem pełen podziwu dla waszego zaangażowania. Żeby kurde wszyscy co mnie męczą o turnieje tacy byli... jak na razie scena Halo rządzi! :1pl:

Opublikowano

widzialem uznego i mi sie nie podoba... za malo rozu...

no i gejowa delta na nim je

a tak na powaznie to sie podoba

Opublikowano

Marcin, plakat we wczesnym stadium rozwoju wygladal tak:

v3.jpg

Niestety dostalem czerwone swiatlo :) A tutaj kolejna wersja:

v2.jpg

Opublikowano
od razu widac reke mistrza!

ale pedalskie logo Delty zostało :)

Opublikowano

Ej, lepiej tak nie mów, bo Insiak może zrobić sie agresywny, jego dziewczyna robiła wczoraj pół nocy to za(pipi)iste logo delty (szkoda że zapomnieliśmy na nim umieścić adresu strony :) )

Opublikowano
Ej, lepiej tak nie mów, bo Insiak może zrobić sie agresywny, jego dziewczyna robiła wczoraj pół nocy to za(pipi)iste logo delty

to chyba z dedykacja dla insa zrobila gejowskie :D

(szkoda że zapomnieliśmy na nim umieścić adresu strony :) )

no ba... tera ludzie bede pol turnieju sie glowic, WTF is delta halo...

http://www.google.pl/search?source=ig&...oogle&meta=

proponuje dopisac markerem przed turniejem! to bedzie PRO

EDIT

zobaczylem plakat Karczoha i tez mi sie nie podoba, bo nie ma rozu i brakuje gejowskich elementow!

a tak na powaznie to sie podoba...

wszystko je pieknie poza gejowa nazwa turnieju... (kto w ogole ta nazwe wymyslil? rozumiem, ze neo+ musialo byc, ale calosc kto splodzil?)

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Spłodził to taki jeden wypłosz. Zatwierdził taki jeden staruszek z N+, potem taki jeden ojciec z forum, a potem przelali to na plakaty tacy dwaj prawie-artyści :D

Zer, ograniczamy tą gejoze, w końcu jest równouprawnienie przekonań, wy homosy też nie możecie mieć lepiej :)

Opublikowano

Uzny, wersja niebiesko-czerwona wypada najlepiej. Czemu nie przeszła? Komu sie nie podoba?

A tak BTW: to dlaczego PE sie tym nie zainteresowało ?

Edytowane przez Pchela

Opublikowano

plakat Karczoha zaraz postaram sie poprawic (chodzi o te logo 4play) no i czekam jeszcze na dzielo Uznego. byly male problemy z drukarnią (wczoraj nagle koles mi powiedzial ze za free ni dy rydy jednak ich druknąć) ale juz szyszko jest ok :) . nie wiem jeszcze tylko na jakim papierze beda ale mysle ze nie zrobią jakiegoś bubla. plakaciki wygladaja pysznie (przynajmniej same projekty :D ). tak se jeszcze myslalem...może ktoś jest w stanie zlatwic jakies wlepki z logiem imprezy zeby zaiast samych ulotek (bo podejrzewam ze bedzie ich troche) odwiedzajacy mogli sobie wziasc do domu jeszcze jakas naklejke i pozniej zrobic full pro tuning konsli (biurka szafy czy deski od kibla) . :P

Edytowane przez Leon PL

Opublikowano
plakat Karczoha zaraz postaram sie poprawic (chodzi o te logo 4play) no i czekam jeszcze na dzielo Uznego. byly male problemy z drukarnią (wczoraj nagle koles mi powiedzial ze za free ni dy rydy jednak ich druknąć) ale juz szyszko jest ok :) . nie wiem jeszcze tylko na jakim papierze beda ale mysle ze nie zrobią jakiegoś bubla. plakaciki wygladaja pysznie (przynajmniej same projekty :D ). tak se jeszcze myslalem...może ktoś jest w stanie zlatwic jakies wlepki z logiem imprezy zeby zaiast samych ulotek (bo podejrzewam ze bedzie ich troche) odwiedzajacy mogli sobie wziasc do domu jeszcze jakas naklejke i pozniej zrobic full pro tuning konsli (biurka szafy czy deski od kibla) . :P

Ty mi tam nie grzeb w moim plakacie ... o zgrozo na jotpegu :catfight: Powiedz co ma byc poprawione to poprawie ...

Opublikowano
  • Autor

Doszły repliki BR-ek - ciesze sie bo myślałem ze nie zdążą ale firma sie spisała... :D

W czwartek idę po puchary - kasa od NEO+ i Targów jest w kieszeni... :)

Ms przysłał parę sztuk smyczek i plakatów...

Gamesoft z Targami dorzucą jeszcze coś do puli ;) Nie wiem jeszcze co , ale niech ich Światowit błogosławi - nie wiem co byśmy bez nich zrobili... ^_^

MVP - padła propozycja by zrobić to na zasadzie konkursu na najlepsza akcje turnieju - każdy grający będzie mógł zapisać swoja pro akcje , a specjalnie wybrana komisja wybierze najlepszą akcje turnieju - myślę ze to idealny pomysł - nie trzeba być Pro-wymiataczem by mieć szanse wygranej. Wybór jednej akcji wyrównuje szanse wszystkich biorących udział w turnieju...

Opublikowano

o korwa Microsoft Poland caly swoj budzet w turniej zainwestowal...

chyba Fun Day w zwiazku z tym nie bedzie!

ech moglem sie wczesniej zreflektowac... sam bym cos dorzucil...

Opublikowano

Pare smyczy i plakatow, no masakra. Shame M$. Dobrze, ze chociaz inni sie bardziej spisali i dali jakies sensowniejsze nagrody.

Opublikowano

Ej Ej TroniC to czekaj, ja mam parę smyczy z logiem X360, reszta ekipy tez coś na pewno znajdzie w swoich zbiorach, Leon załatwia plakaty. To znaczy ze możemy już robić konkurencje microShitowi ! xD

No dobra - niezłe, pośmialiśmy sie wszyscy a teraz na poważnie TroniC - co będzie od MS$ ?

Edytowane przez Pchela