Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Neo Plus HALO 3 MASteRS 2v2 - 19 kwietnia

Featured Replies

• Odpowiedzi 515
  • Wyświetleń 22,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Uzny jesli to logo trafi na plakat to masz od mnie dwie flaszki :D

Opublikowano
Ms przysłał parę sztuk smyczek i plakatów...

:rotfl: :neko: :rotfl:

No flagowa gra ms na konsole w koncu :nerd:

edit.

Czyli zakładając ze jeżeli kupie sześciopak warki organizatorom to wtedy bede ważniejszym sponsorem od ms i mogę liczyć na swoje logo na plakatach ? :D

Organizatorzy nie chcą nic - żeby być ważniejszy musisz ten sześciopak przeznaczyć na nagrody.

Uprzedzając fakty - wiem kto wygra i odrazu mowie : mój syn nie pije. Leon tez nie , bo ma pilnować Krzysia... :twisted2:

WTF!!! Co to kur.wa ma być :) Ja Ci załatwiam picie za free a ty mi coś takiego odwalasz. Na takich warunkach to ja chyba nie pojadę.

Ps. Tato zalegasz mi z kieszonkowym przez ostatni rok a o wujku (nie nie Leon) nie wspomnę nawet życzeń mi na urodziny nie złożył ( ty też nie byłeś lepszy) prezentu też żadnego nie widziałem ^_^

Opublikowano

jeśli bedzie turniej w forze to nie ma szans żeby nie pić :D

Opublikowano

Ooo można zrobić mini turniej w forze nawet na lanie tylko kto załatwi FORZE . Leon będzie moim pilotem :D

Zeratul to są nasze rodzinne sprawy i nie wtrącaj się

Opublikowano

Moge wziasc forze i pisze sie na turniej :D

Opublikowano
Moge wziasc forze i pisze sie na turniej :D

no. to ja odkładam 0.5 vody i już mamy jeden komplet :)

Opublikowano

O zgrozo,

Rzeczywiście, microsoft sie popisał tymi smyczkami ^^ Wzieli pewnie pierwszy lepszy karton w magazynie, nakleili, wyslali i sie ciesza, ze zorganizowali turniej... Ja nie jade na turniej bo nie mam z kim, ale wszystkim zycze cool i pr0 akcji ^^ Moze to przynajmniej sie uda, skoro nagrody moga nie wystarczyc na oplacenie przyjazdu i powrotu...

Opublikowano
  • Autor

Nie cieszą sie bo nie oni zorganizowali :) Pewnie nawet nie pamiętają... Z tego co słyszałem to maja teraz na głowie promocje wśród amatorów dropsów ( ^_^ ) na jakims rave party we Wrocku...

Ok - zostawmy ten temat - będzie dobrze - damy se rade! :D

Edytowane przez TroniC

Opublikowano
O zgrozo,

Rzeczywiście, microsoft sie popisał tymi smyczkami ^^ Wzieli pewnie pierwszy lepszy karton w magazynie, nakleili, wyslali i sie ciesza, ze zorganizowali turniej... Ja nie jade na turniej bo nie mam z kim, ale wszystkim zycze cool i pr0 akcji ^^ Moze to przynajmniej sie uda, skoro nagrody moga nie wystarczyc na oplacenie przyjazdu i powrotu...

Nie zawsze licza sie tylko nagrody ^_^. Wiele osob o tym zapomina ;).

Anyway co do MS i temu podobnych postaw... powinniscie byli widziec turniej Guitar Hero 3 w Blue City, na ktory Flash przyjechal do wawy :D. Tam to byl dopiero turniej i organizacja hahahahahha :). Jeszcze 10dni... ;>

Opublikowano

zadne tam "powinniscie widziec" korwa tylko opowiadaj

Opublikowano
O zgrozo,

Nie zawsze licza sie tylko nagrody :). Wiele osob o tym zapomina :(.

Anyway co do MS i temu podobnych postaw... powinniscie byli widziec turniej Guitar Hero 3 w Blue City, na ktory Flash przyjechal do wawy :(. Tam to byl dopiero turniej i organizacja hahahahahha :lol:. Jeszcze 10dni... ;>

Jak CeKa FLESZ wypadł ? :lol:

zadne tam "powinniscie widziec" korwa tylko opowiadaj

no właśnie opowiodoj :!::P

Opublikowano

pewnie chodzi o to, ze nie bylo gitar i trzeba bylo na padach grac, a do tego nie bylo nawet plakatow tylko jedna smycz dla zwyciezcy

Opublikowano

Milalem zamiar isc na ten turniej tak 4fun zeby se pograc w GH3, ale nie poszedlem bo mi sie nie chcialo wstawac...

Jezeli tak bylo (jak zeratul pisze) to sie ciesze ze mnie tam nie bylo :(

Opublikowano

Nie ma odkładania plakatów wszystkie idą do rozwieszenia. Ale jest opcja że może sie uda załatwić więcej plakatów ale już odpłatnie i mam pytanie kto by chciał kupić taki plakat w cenie 1/2zł???

Ps. To nie jest rezerwacja ani licytacja.

Opublikowano

Wpadnę zobaczę na jakim poziomie są gracze w Halo ale raczej do towarzystwa + jakieś piwa, after party i poznanie ludzi z podobnymi zainteresowaniami :(

co do plakatów za tą cenę to gratka i ciekawa pamiątką, więc z chęcią bym wziął

Opublikowano

Ja za ta cene tez sie pisze na oba plakaciki.

Opublikowano

I ja rowniez na oba plakaty sie zglaszam.

Opublikowano

To ja w imieniu Targów zamawiam jeszcze po 20 sztuk. Poważnie mówię.

Opublikowano

plakatów jednak będzie tylko 50. ok 15 sztuk wysyłam do Tronica a reszte dowioze w piątek. kilka z nich sie rozwiesi a reszta sie podzielicie. oczywiscie plakaty porozwiesza sie tak żeby później było można je ściągnąć (w przypadku plakatu Uznego można będzie u(pipi).ć reklamy z góry i dołu). tak czy siak wydaje mi się że każdy napaleniec weźmie sobie chociaż jeden plakat do domu.

Opublikowano

Poproszę oba plakaciki :P

Mam też pytanie, właściwie mały offtop.

Turniej w halo3 będzie w sobotę 19 kwietnia, AD 2008.

Czy ktoś ma jakieś sprawdzone informacje (nie domysły) kiedy i o której jest turniej w coda?

Proszę o szybką odpowiedź tutaj lub na moje gg: 11891014.

.edit: zapytanie - czy jest ktoś chętny z Warszawy lub okolic, kto w razie gdyby było miejsce u Juana w furze to chciałby się z nami zabrać?

Edytowane przez Bieniu