Opublikowano 6 czerwca 20186 l Dzieki za gierke, jak uznam ze chce wydac wiecej niz 15zl na GoG to tez bede mial do oddania.
Opublikowano 7 czerwca 20186 l HIROŁS 7 dla pierwszej osoby co tutaj napisze że chce (kod wyslę na pw)
Opublikowano 7 czerwca 20186 l Fortified do wzięcia za darmo na Steam przez 2 dni. Wygląda jak połączenie Team Fortress 2 i nowych X-Comów Edytowane 7 czerwca 20186 l przez Frantik
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Do 18 czerwca można za darmo przytulić na Steamie Quake Champions. Gra zostanie już na zawsze na koncie.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l 7 godzin temu, Frantik napisał: Do 18 czerwca można za darmo przytulić na Steamie Quake Champions. Gra zostanie już na zawsze na koncie. moge sie mylic ale chyba trzeba jeszcze odpalic bo wymaga konta bethesdy i trzeba zagrac na nim przez w ciagu tego tygodnia (z tego co na e3 mowili)
Opublikowano 12 czerwca 20186 l 15 godzin temu, Gattz napisał: moge sie mylic ale chyba trzeba jeszcze odpalic bo wymaga konta bethesdy i trzeba zagrac na nim przez w ciagu tego tygodnia (z tego co na e3 mowili) Z tego co czytałem to trzeba zagrac raz online.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Ja wczoraj jak próbowałem odpalić Quakea to miałem timeout i nici z zagrania. Może dzisiaj po pracy się uda
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Ubisoft udostępnia For Honor za darmo do przypisania sobie na koncie Uplay. Wprawdzie najtańszą edycję Starter, ale zawsze
Opublikowano 12 czerwca 20186 l 20 minut temu, MLeKSk napisał: Na zawsze? Czy tylko przez ten tydzień można grać? Musisz przypisać od 11 do 18.06 A potem masz na stałe.
Opublikowano 14 czerwca 20186 l https://store.steampowered.com/app/391720/Layers_of_Fear/ layers of fear za free, wystarczy przypisać do konta. Z symulatorów chodzenia, nawet mi podeszło.
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Będziesz miał ją na Steamie, ale przy pierwszym uruchomieniu i tak musisz utworzyć sobie konto Bethesdy
Opublikowano 10 lipca 20186 l Mam najlepszego Assasyna do oddania za free. Proszę w tym temacie zgłosić chęć otrzymania Black Flag w Uplay a kodzik poleci na pw :)
Opublikowano 10 lipca 20186 l @blantman Ja juz dawno ograne ale jesli moge, to wzialbym dla brata, ktory od dluzszego czasu chce zagrac Edytowane 10 lipca 20186 l przez Kinoji
Opublikowano 23 sierpnia 20186 l For honor starter edition na steamie za darmo do 28 https://store.steampowered.com/app/304390/FOR_HONOR/
Opublikowano 23 sierpnia 20186 l Kod na AC Black Flag (uplay). Kto pierwszy ten lepszy. Spoiler HCRH-GTAH-TFH3-NMVA
Opublikowano 28 sierpnia 20186 l Ultra Street Fighter IV (STEAM) Spoiler ICAYK-GH6G0-PTQ9X Kto pierwszy ten lepszy