Opublikowano 21 grudnia 20186 l Same here - do oddania mam: King's Bounty: Dark Side (Steam, ważne do 11 lutego 2019) Anna's Quest (Steam, ważne do 11 lutego 2019) World of Tanks - kod bonusowy (ważny do 31.01.2019 godz. 23) Edytowane 23 grudnia 20186 l przez easye
Opublikowano 22 grudnia 20186 l W dniu 21.12.2018 o 08:26, blantman napisał: Chi-Nu Kai – japoński czołg średni premium poziomu V o wartości 1500 sztuk złota (lub rekompensata 600 tys. kredytów) miejsce garażowe o wartości 300 sztuk złota 3 dni konta premium o wartości 650 sztuk złota z nowego cda zawartośc do world of tanks ktoś chce? Sam nie gram a bez sensu aby się zmarnowało. Proszę tutaj napisać a kod wyśle na pw Jezeli nadal aktualne, to ja z checia przygarne ten kod.
Opublikowano 22 grudnia 20186 l 51 minut temu, kubicz napisał: Jezeli nadal aktualne, to ja z checia przygarne ten kod. Aktualne kod wyśle w poniedziałek bo mam go w pracy na kompie zapisany. Przypomnij mi na PW rano w poniedziałek:D Edytowane 22 grudnia 20186 l przez blantman
Opublikowano 23 grudnia 20186 l Czołem Wszystkim! Święta się zbliżają, więc z tej okazji mam dla Was parę kodów ( z Bundli ) na gry. Zainteresowanych proszę o kontakt na priva. Jeden kod na jednego użytkownika Europa Universalis III Complete Hearts of Iron III Collection How to Survive 2 Oddworld: New 'n' Tasty Tormentor X Punisher Wasteland Batman Arkham Origins Sonic and SEGA All Stars Racing Wesołych świąt Mordeczki Edytowane 7 stycznia 20196 l przez vAHeR
Opublikowano 28 grudnia 20186 l I z ciekawości wszedłem na https://www.gog.com/connect i widze 3 nowe gierki dodali.
Opublikowano 4 stycznia 20196 l Na EPIC storze od 10.01 do 25.01 będzie za darmo What Remains of Edith Finch https://www.epicgames.com/store/pl/ Od dłuższego czasu czaiłem się na jakąś dobrą promkę, ale nigdy nie spodziewałbym się aż takiej
Opublikowano 4 stycznia 20196 l a ja dostałem rano maila, że ktoś mi próbuje wejść na konto. W ogóle jak kiedyś tam wszedłem to widziałem z 10 randomowych znajomych.
Opublikowano 11 stycznia 20196 l 8A2QZ-F8MXB-0YM79 Civ 5 - steam Jeszcze jakieś dodatki do Star Trek Online - cq5wRsN7 Edytowane 11 stycznia 20196 l przez mushabelly
Opublikowano 11 stycznia 20196 l A Story About My Uncle za darmo w Humble Bundlehttps://www.humblebundle.com/store/a-story-about-my-uncle
Opublikowano 11 stycznia 20196 l 58 minut temu, mushabelly napisał: 8A2QZ-F8MXB-0YM79 Civ 5 - steam Jeszcze jakieś dodatki do Star Trek Online - cq5wRsN7 Oczywiście wzięte bez podziękowania. Pluję i gardzę takimi cebulami.
Opublikowano 11 stycznia 20196 l Było wiele razy, jak rozdawać te kody. Najlepiej pisać i czekać na priva.
Opublikowano 11 stycznia 20196 l ja ostatnio rozdałem kody na priv i tez plusa nie otrzymałem, więc chyba żadna różnica
Opublikowano 12 stycznia 20196 l Nie no żartowałem, podchmielony kompletnie nie zrozumiałem Bzdurasa i myślałem że o plusy chodzi, fakt jak już ktoś bierze to mógłby chociaż napisać dziękuję, albo że wykorzystał. Edytowane 12 stycznia 20196 l przez easye
Opublikowano 12 stycznia 20196 l Chodziło mi o jakąkolwiek formę podziękowania widoczną dla innych - post, plusik, zdjęcie z laurką, cokolwiek. Zgodzimy się wszyscy, że jak ktoś daje nam coś z dobrego serduszka za darmo to wypada podziękować, a nie zawinąć się na pięcie jak Janusz i chrumkając pod nosem oddalić się jak najszybciej, żeby się nie rozmyślił jeszcze, kwiiik. Efektem ubocznym jest świadomość innych ludków, że kod jest wykorzystany i nie ma co się fatygować z jego wklepianiem.
Opublikowano 12 stycznia 20196 l a te kody to chyba też boty wyłapują. Np. kod na Pixela to po paru dniach jeszcze aktywny, bo wiadomo - nie na steam (ale też kto by to chciał zużyć )
Opublikowano 12 stycznia 20196 l gdybym tak mial grosik za kazdym razem jak sie powtarza to narzekanie na cebularzy co zajumali bez slowa (to bym mial na bulke z makiem moze) czlowiek widzi nowy post wchodzi do tematu majac nadzieje cos wylapac od dobrych samarytaninow a tu znowu te same kopiuj wklej ps. ja zawsze dziekuje na pm i plusikiem B)
Opublikowano 15 stycznia 20196 l Nowe CDA. Cytat Możesz pobrać numery seryjne do: Vikings: Wolves of Midgard (Steam, ważne do 11 marca 2019) Munin - Steam, ważne do 11 marca 2019 Ktoś coś? Zgłoszenie tutaj, albo na PM.
Opublikowano 15 stycznia 20196 l Przyznam, że jakbyś wrzucił tu kod, to bym skopiował i dał plusa, a tak pisać PMkę, to mi się nie chce :)) Nie no spoko, nie gram na PC ostatnio i tak, poza idle clickerem Holyday City.
Opublikowano 15 stycznia 20196 l Zaznaczyłem, że wystarczy też post tutaj. Trzeba było w nim sprecyzować co chcesz, a teraz zamiast pisać tego posta pisałbym PM do Ciebie z kodem. Kody nadal są wolne, więc się decyduj. Już było wałkowane wiele razy, że wrzucanie tutaj bezpośrednio kodów jest wygodne, ale zbyt często się kończyło tym, że jakiś random z zerem postów na forum zgarniał pulę i nawet nie raczył o tym poinformować. To już kwestia zwykłej przyzwoitości.
Opublikowano 16 stycznia 20196 l Vikings: Wolves of Midgard (STEAM) Spoiler A4GLX-5RQY0-6AHWL Tradycyjnie, kto pierwszy ten lepszy Edytowane 16 stycznia 20196 l przez Alastor84