Opublikowano czwartek o 18:465 dni 2 hours ago, grzybiarz said:Ja już się zastanawiam czy rzeczywiście potrzebuje dodawać wszystko jak leci „bo za darmo”? :/ na Steam przestałem, a epic i gog trochę zaśmiecilem tym abonamentem prime…Akurat to są dobre gry i warto.
Opublikowano piątek o 20:444 dni Zaoszczędź 100%, kupując The Life and Suffering of Sir Br...A narrative-driven hardcore RPG set in a gritty world ruled by real but unrelenting gods. Set out on a challenging lifetime journey, where every choice has a price and entails consequences. Will you bDo 23 lipca można odebrać. Ograłem kilka lat temu, kawał fajnego tekstowego RPG, choć uwzględniwszy ponury ton gry, to "fajny" może być złym słowem.
Opublikowano sobota o 19:253 dni Killer Queen Black na SteamKiller Queen Black is a fast-paced, team-based action strategy game where two teams battle for victory in a frantic arcade arena. Coordinate with your queen and workers to outmaneuver the enemy, ridin