Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

MW2 to spoko singiel i fajne multi, jezeli ktos wymaga od gier rozrywki a nie jakiegos dzikiego wspolzawodnictwa i innego prosowania.

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 202,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

@Don: Dziwisz się? - jeśli multi to banda 15 letnich hamburgerów... Już abstrahując od multiplayera to kolejnym czynnikiem zwiększający popyt na CoD są "limitki". Ostatnio mieliśmy, co prawda mało użyteczny noktowizor, ale teraz w ofercie jest znany większości "samochodzik" z kamerką i mikrofonem.

Młodzi mieszkańcy Ameryki Północnej fascynują się gadżetami, także z pewnością owe wersje limitowane zwiększają % zakupionych egzemplarzy.

Edytowane przez Mefi23

Opublikowano

ale tan samochodzik z kamerka moze miec wiele ciekawych zastosowan :D

tylko w jakies jakosci nagrywa

Opublikowano

dziwi mnie po prostu że ludzie łykają to samo co roku, na dodatek po failu (bynajmniej nie finansowym) jakim był MW2.

A co z grami sportowymi? Tam co roku naprawiają jeden element, a psują inny (często ten, który wcześniej był dopracowany), a jednak ludzie bez przerwy to kupują, to jest dopiero śmieszne.

Z tym, że egzemplarzy takiego CoD BO sprzeda się tyle w rok, co takiego NBA 2k11 do NBA 2k19 :)

Fakt z fifą to już tylko jakieś 11-14

Edytowane przez balon1984

Opublikowano

Nie dawno znowu skończyłem MW2 i muszę napisać, że to po prostu jest bardzo dobra gra i już. Nie dziwię się kompletnie sprzedaży, bo jako strzelanina wypada po prostu świetnie, z czuciem broni, tymi wszystkimi bajerami w multi. Można nienawidzić Activision ale trzeba przyznać, że gruba kapusta dobrze służy im grom. Podobnie pewnie będzie z nowym CODem. Towar skazany na sukces. Sam pewnie też kupię.

Opublikowano

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=263859

Valve boss Gabe Newell has called his company's assumptions over Xbox Live "such a train wreck".

When asked if its mistake on Xbox Live was to assume Microsoft would let Valve update its games more often, Newell said:

"We thought that there would be something that would emerge, because we figured it was a sort of untenable... Oh yeah, we understand that these are the rules now, but it's such a train wreck that something will have to change.

Opublikowano

jeszcze napiszcie że singiel w MW2 jest dobry to padne na glebe.

Slaby tez nie jest...COD4 byl bardzo dobry...w dwojce mamy "to samo". Napewno jest odtworczy, cholernie krotki i praktycznie co roku dostajemy Mission Pack anizeli sequel, niemniej sam gameplay trzyma poziom.

Opublikowano

Dla mnie kampania w pierwszym MW pod koniec była już nudnawa. WaW był dla mnie pod tym względem dużo lepszy, bardziej zróżnicowany. Najlepsza ostatnia misja w Japonii :)

PS. Nadszedł wreszcie ten dzień kiedy Ultima wysyła Halo: Reach :D

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

bo singiel z MW jest jak dobry krwisty stek. Singiel z MW2 to przedwczorajszy kotlet z psa :/

metafora taka ale doskonale opisuje jaki żałosny jest singiel w tej grze, miałem hype'a a na grę przed premierą a dostałem takie gó.wno, że aż zęby bolą.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

nie szczailem, boi dwa razy uzyles skrotu MW2 :teehee:

Opublikowano

Gdy się idzie ze spustem wciśniętym do oporu bez zastanawiania się o co kaman w scenariuszu singiel wypada na poziomie.

Opublikowano

Nawet wiecej, IMO jest swietny.

Opublikowano

nie szczailem, boi dwa razy uzyles skrotu MW2 :teehee:

poprawione

Gdy się idzie ze spustem wciśniętym do oporu bez zastanawiania się o co kaman w scenariuszu singiel wypada na poziomie.

no chyba że tak.

Opublikowano

Jak to smiesznie pisza dziwni ludzie z forum N+, Kinect i Move NIKOGO.

Opublikowano

Jak to nikogo? Końcówka tego roku w branży gier video nie byłaby tak ciekawa gdyby nie te ustrojstwa.

Opublikowano

Skoro tak twierdzisz...

Opublikowano

Jak to nikogo? Końcówka tego roku w branży gier video nie byłaby tak ciekawa gdyby nie te ustrojstwa.

Nie wiadomo, może Microsoft postarałby się o normalne gry, zamiast pracować nad crapami pokroju zjazdu pontonem.

Opublikowano

Może Kinect nikogo, bo Move w LBP2 może pokazać pazur.

Opublikowano

IMO to tylko początek. Ja to Ściera powiedział na początku gier video był Pong, Pac-man czy Space Invaders. Musimy poczekać aż gry wyewoluują i chyba nikt w to nie wątpi, że PS4 i Xbox 720 będą miały kontrolery ruchu w dniu ich premiery.

Opublikowano

patrze na ten film z cda i jestem ciekaw co z tymi grami ktore tam sa pokazane? Te pro dinozaur ktory niszczy miasto :( czy te pit stopy czemu tego na e3 2010 nie pokazali czyzby nie istnialy :P

i ciekaw jestem jak bez deski w takich grach jak ta deskorolka beda robic powazniejsze tricki?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.