MoniqaPS2PSP 1 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Kupiłem właśnie LocoRoco ( za 29 zł NÓWKE W MEDIAMARKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) no i................................ nie mogę się ODERWAĆ!!! Ten tytuł rządzi. Znudzi Ci się po kilku godzinach, tak ja mi Patapon.Niestety Niekoniecznie. Mi sie loco znudziło mniej więcej w polowie drugiego przechodzenia gry a zebranie wszystkich kwiatków/ludków/muszek/częsci do domku tez zajmuje troche czasu Patapony męcze nadal (ok 20 godzin na liczniku) w przerwach między sesjami FF7Crisis Core (new game+). Masakryczna gra,niestety nie idealna . Wycisnę z niej wszystkie soki Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Martwi mnie to, że mało gier na PSP mi podchodzi Pogrywam sobie tez w Burnout:Legends. Śmierdzi ta gra EA na milę - efekciarstwo, dobra muzyka, mało realistyczny model jazdy (auto prowadzi się jak pociąg po torach ;/ ), ale mimo niektórych irytujących baboli gra się przyjemnie, muzyka doskonale potęguje wrażenie szybkości, a rozwalanie czyichś fur to czysta przyjemność. No i dalej katuję GTA:VCS Cytuj Odnośnik do komentarza
are91 0 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Martwi mnie to, że mało gier na PSP mi podchodzi Pogrywam sobie tez w Burnout:Legends. Śmierdzi ta gra EA na milę - efekciarstwo, dobra muzyka, mało realistyczny model jazdy (auto prowadzi się jak pociąg po torach ;/ ), ale mimo niektórych irytujących baboli gra się przyjemnie, muzyka doskonale potęguje wrażenie szybkości, a rozwalanie czyichś fur to czysta przyjemność. No i dalej katuję GTA:VCS Burnout to nie symulacja, więc model jazdy chyba nie stanowi wady ^_^ Niestety ale muzyka w trzeciej części jest dużo lepsza, choć może moje negatywne do niej nastawienie to wina kilku kawałków; Avril Lavigne - fuj! Wiele osób mówi, że NfS na psp to "popłuczyny po serii" (taka opinia padła gdzieś na tym forum). Fakt, most wantedzbytnio mi się nie podobał, nie wiem co hiv w tej grze widział, ale teraz gram w Own the city i jest całkiem nieźle, tak 8/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
tomsecret1993 20 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 (edytowane) Avril Lavigne w Legends? Ja tam niczego takiego nie uświadczyłem. Może coś ci się pomyliło . Muza wg mnie jest dobra dzięki takim kawałkom jak Wake the dead Comeback Kida (dobrego hardcora grają ) albo Goldfinger 8) Edytowane 2 Maja 2008 przez tomsecret1993 Cytuj Odnośnik do komentarza
are91 0 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 (edytowane) O sorry, grałem w dominatora Tam niestety jest Edytowane 2 Maja 2008 przez are91 Cytuj Odnośnik do komentarza
ghost. 60 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Zarzuciłem sobie Coded Arms: Contagion i, mimo niskich ocen, bardzo miło sie rozczarowałem Całkiem fajny szuter fpp Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 katuje nadal puzle questa 8) i robi sie coraz bardziej hardkor:( męczyłem (się) przez jakąś godzinę z hitem iron man:( i poległem kolejny crap na licencji filmowej:( Cytuj Odnośnik do komentarza
ghost. 60 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Dungeon Siege - no ku.rwa, w koncu znalazłem porządnego hack'n'slash'a na PSP - świetny erpeg 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 NFS Most Wanted - mam 56% i ch.uj mnie strzela, ta gra jest zbyt trudna. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 sprawdzalem czy w moim psp dziala jeszcze czytnik umd... i przepadlem na kilka h z lumines xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastachi 75 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Pykam w jakies klocki od mumbojumbo Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 NFS Most Wanted - mam 56% i ch.uj mnie strzela, ta gra jest zbyt trudna. Nie wiedzialem, ze NFS:MW doczekało się wersji na PSP.Muszę przetestowac moja ulubioną z serii NFS.Thx Grzehoo Podałem łapę na zgode Pataponowi i chyba się ponownie pogniewam, bo ta gra jest trudniejsza niż myslalem :| Cytuj Odnośnik do komentarza
Schaboszczak 1 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Patapon i God of War:Coo,ta gra jest świetna,ale za krótka!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Patapon i God of War:Coo,ta gra jest świetna,ale za krótka!! Zrób wszystkie challenge, które nie są takie łatwe i trochę czasu nad nimi spędzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 OT: 45 minut Killzone Liberation Online Cytuj Odnośnik do komentarza
Schaboszczak 1 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 [Zrób wszystkie challenge, które nie są takie łatwe i trochę czasu nad nimi spędzisz. Narazie przeszedłem 2,ale trzeciego nie mogę przejść.Zupełnie nie mam strategii na ten chalenge. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomsecret1993 20 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Ratchet and Clank Size Matters, pozycja dobra, a chellenge (takie różne urozmaicające minigierki) genialne, dzięki nim nie mogę się od niej oderwać . POLECAM! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 NFS Most Wanted - mam 56% i ch.uj mnie strzela, ta gra jest zbyt trudna. Nie wiedzialem, ze NFS:MW doczekało się wersji na PSP.Muszę przetestowac moja ulubioną z serii NFS.Thx Grzehoo Podałem łapę na zgode Pataponowi i chyba się ponownie pogniewam, bo ta gra jest trudniejsza niż myslalem :| Tak się składa, że Most Wanted na PSP jest najlepszą wersją tej gry, więc powinieneś być zadowolony. Pograłbym sobie w genialne Sheep, Dog 'n' Wolf, ale mi przycina ;/. Pewnie to wina europejskiej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 pewnie tak. w wiekszsci wypadkow wystarczy pal fix... na jakim popsie to odpalasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Na czym? Przerabiam gry w IceTea, żadnych pluginów nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 ja robie simple popstation gui 3 beta. jest tam opcja pal fix. i raczej dziala jak bede mial czas to upne cala paczke z popsami pod 3.90m33 Cytuj Odnośnik do komentarza
are91 0 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 NFS Most Wanted - mam 56% i ch.uj mnie strzela, ta gra jest zbyt trudna. Nie wiedzialem, ze NFS:MW doczekało się wersji na PSP.Muszę przetestowac moja ulubioną z serii NFS.Thx Grzehoo Podałem łapę na zgode Pataponowi i chyba się ponownie pogniewam, bo ta gra jest trudniejsza niż myslalem :| Tak się składa, że Most Wanted na PSP jest najlepszą wersją tej gry, więc powinieneś być zadowolony. Pograłbym sobie w genialne Sheep, Dog 'n' Wolf, ale mi przycina ;/. Pewnie to wina europejskiej wersji. To znaczy, że na innych konsolach jest bardzo kiepskie. Mi się zdecydowanie bardziej podoba carbon, z tym, że tam mało policji (ale otwarte miasto) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 No proste - na innych konsolach to kupa (na PC zresztą też), na PSP natomiast to jedna z najlepszych ścigałek (8/10 jak się patrzy). Cytuj Odnośnik do komentarza
MoniqaPS2PSP 1 Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Mnie się osobiście cała seria NFS przejadła i wracam do niej bardzo rzadko,Carbona już na 100% nie ukończyłam a za Pro street się nawet nie zabrałam. Zupełnie do mnie ta część nie trafiła. Obecnie na psp męczę starego dobrego FF7 z psxa (misja z Yuffie w Wutai). W przerwach FF7CC(new game+)/spinout/patapon/Wipeout:pure/Brave story/flow Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Ostatnio Puzzle Quest (je.bany oszust komp...), a teraz FlatOut Head On. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi