Blizzard* 9 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Miałem potrzebę obudzenia w sobie swojego małego gracza, który usnął gdy skończyłem najlepsze pozycje na ps2, a z okazji tego, że nie mam kasy na telewizor z hd + nextgen, stwierdziłem, że może jakiś żywy poket. Wybrałem PsP i okazało się to strzałem w dziesiątkę, wersja 2004 z CF i codzienne 1,5 h w pociągu mija mi jak 3 minuty (raz prawie przejechałem swoją stacje). Genialna i do tego ciągle supportowana konsola (homebrew i official), dzięki pspGO przewiduje jeszcze, że przez 2 lata będą na nią wychodziły hiciory. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark_Slide 2 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Kupiłem, bo kuzyn chciał sprzedać slima z 4 grami i karta 2gb za 300 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
haloogen 5 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Kupiłem ze względu na cenę konsolki, możliwość odpalania starszych tytułów (z karty pamięci na sofcie 5.00 M33-6), a także ze względu na MGS PEACE WALKER, który ma wyjść jedynie na PSP (a MGS'a jestem fanem ).Oprócz tego jestem z PlayStation od początku - przymierzam się teraz do zakupu PS3 (póki co X360), ale to jeszcze troszkę .TYLE. Cytuj Odnośnik do komentarza
Firol 0 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Kupiłem PSP głównie dla GoW:CoO i FFVII:CC 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
Robinson113_RR 1 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 (edytowane) Zaczęło się od starej imprezy PlayStation Experience. Zobaczyłem PSP, pograłem i wkrótce pojawiła mi się pod choinką. Edytowane 7 Lutego 2010 przez Robinson113_RR Cytuj Odnośnik do komentarza
kammil16 1 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Tęsknota za PS2, gry, mobilność, funkcje konsolki. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 (edytowane) Dla *Persona 3 Portable *Valkyria Chronicles 2 *Parasite Eve 3 *Last Ranker *Kingdom Hearts *Klasyków PSX *Ponieważ zepsuło mi się PS2 i nie chcę już naprawiać xd Edytowane 12 Lipca 2010 przez sakiu Cytuj Odnośnik do komentarza
Keczup 5 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Kupiłem PSP ponieważ jestem wygodny i lubię wieczorem sobie pograć w ciepłym łóżeczku, choć nie zawsze . Jak kolega wyżej nabyłem pocketa również dla wielu świetnych gier jak LocoRoco, Patapon, Castlevania, klasyków szaraka (choć tu lekka posucha) i jeszcze paru innych. Nieważne czy to kontynuacje tytułów ze starszej siostry czy zupełnie nowe serie. Liczy się klimat i zabawa jaką daje mi przenośniak. A daje wcale nie małą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 one reason, and one reason only...Kingdom hearts. potem sprzedaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rodzyna 0 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Kupiłem niedługo po premierze, by cieszyć się grami dobrej jakości na mojej kieszokonsolce. Do tego miałem znak jakości Sony. NDS nie kręcił mnie tak bardzo przez fakt, że nie był bezpośrednim spadkobiercą GameBoy'a na którym kilka lat straciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 żeby nie przegapić żadnej gry z serii metal gear. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michas 0 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Żeby mi sie w samolocie nie nudziło , dla emu GBA,PSX i oczywiście kilku fajnych gierek dla PSP. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pietak 0 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Głównym powodem była mobilność. Nie mam czasu żeby siedzieć przed telewizorem i grać na stacjonarnej konsoli. Poza Tym, było parę tytułów dla których kupiłem PSP. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czaja PL 8 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Kupiłem przedewszystkim po to, by mieć moje ukochane Vagrant Story przy sobie zawsze i wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Cr@sh 195 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Tak jak już ktoś wyżej napisał: tęsknota za PS2 i tamtymi hiciorami + nowości, które nie zawitały na tamtą konsole(GoWy, Ace Combat, MGS etc.)Fajnie jest gdy możesz wziąć kawałek swojego świata wszędzie ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 (edytowane) Spodobala mi sie wizja przenosnego Playstation i tych wszystkich gier w ktore moznaby bylo zagrac na handheldzie Sony. Do tego trailer Gran Turismo Mobile - od razu ja chcialem. Konsole kupilem od razu po japonskij premierze - import. Rzeczywistosc okazala sie jednak nieco odmienna niz wczesniejsze wizje, brak fajnych gier, a wrecz pustki na poczatku sprawily, ze konsole lezala i sie kurzyla. Nawet teraz nie jest za dobrze, Sony troche dalo ciala, a PSP zostalo olane na rzecz PS3. Mam nadzieje, ze wraz z nadejsciem NGP / PSP2 cos sie zmieni i bedzie lepiej bo Playstation ma potencjal, ale Sony musi sie postarac. Edytowane 28 Stycznia 2011 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Masny 342 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Głównie dlatego, że nudziło mi się w autobusach. PSPka mam w sumie nie tyle co do gier, co dla muzyki/zdjęć/filmów. Aczkolwiek czesto ze znajomymi w busie gramy w burnouta, motorstorma, tekkena itp. No i ten super wygląd :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Birth by sleep. Byłem zmuszony noo ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
kasuro 34 Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 1. Dużo podróżuje(tramwaj, PKP) 2. Bo już miałem PSP. 3. Gry psx. 4. Trafiła się dobra cena za nowy model. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomsecret1993 20 Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Kupiłem dla gier i sprzedałem również dla nich. Od blisko dwóch lat bawi mnie 3x bardziej DeSeczka. Teraz jeszcze dokupuję iPoda Touch 4g dla muzyki appsów i gierek. Nowej generacji za bardzo nie wyglądam, może gdzieś w jej połowie zdecyduję się na NGP lub 3DS tylko, że batki w nich to jakieś kpiny. Cytuj Odnośnik do komentarza
diolek 43 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 kupilem psp w niedziele, glownie dla minisów z psn,i pare wiekszych gierek. do wielkich produkcji mam ps3 . Cytuj Odnośnik do komentarza
adsz65 4 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Bo kumpel miał i chcieliśmy razem pograć, a i moja komunia się zbliżała więc było trzeba wybrać prezent od chrzestnego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frycekz 0 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Kupiłem PSP,ponieważ podczas pobytu w USA skusił mnie zaskakująco niską ceną (ok. 130$) - P.S. dolar był po 2zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Siarex 4 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zeby grac w drodze do i ze szkoly(w sumie 2h) w klasyki z PSX'a Pelnoprawne gry na psp jak i reszta jego funkcji mnie nie interesuja Cytuj Odnośnik do komentarza
Trundle 1 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Głównie dla emu szaraka i innych starych konsol. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi