Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wody, napoje, soki itp.

Featured Replies

Opublikowano

Cola Cherry w biedronce. Do Cherry Coke dużo brakuje, ale nie ma źle ;)

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 169,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Jest też Cola Original o smaku waniliowym i w zasadzie tylko taką widziałem do tej pory. Muszę poszukać wisienki.

Jeśli już mowa o coli wiśniowej, to ostatnio coraz częściej widzę Dr.Pepper. Np. w Leclercu, albo Inter Marche.

Opublikowano

o waniliowej chyba ktoś wspominał. a jesli nie, to ja to zrobię - jest słaba, za słodka, nie bardzo da się to pić. no i jakby za mało gazu

Opublikowano

Tonic-Water.jpg

:wub:

Wspaniały.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

http://www.wildgrass.pl/

jeśli tylko traficie na to w sklepie to bierzcie w ciemno. Znalazłem to na energetykach i pewnie bym na to nawet nie zwrócił uwagi gdyby nie post Bartezoo - przypomniałem sobie, że pisał o wyciągu z yerby i myślałem, że to jest właśnie ten napój.

Do najtańszych nie należy (4pln za 330ml) ale warto spróbować.

Opublikowano

Byłem dziś Almie. Z takich gazowanych napojów to tylko jakieś francuskie oranżady.

Opublikowano

Hortex_jablko_cynamon_300.jpg

Polecam, chociaz raczej w malych ilosciach, bo jest dosc slodki.

Opublikowano

mi w ogole nie smakuje, nie lubie tego polaczenia :( zaje.bisty jest za to sok zielone jabluszko :wub:

Opublikowano

Hoop Cola o smaku korzennym, smakuje jak lizaki o smaku coli za 30gr.

Ale do Soplicy Orzech Laskowy idealne dopelnienie na drina ((pipi) ze babsko-slodki, ale czasem lubie sie upic na slodko :D)

Opublikowano

http://www.wildgrass.pl/

jeśli tylko traficie na to w sklepie to bierzcie w ciemno. Znalazłem to na energetykach i pewnie bym na to nawet nie zwrócił uwagi gdyby nie post Bartezoo - przypomniałem sobie, że pisał o wyciągu z yerby i myślałem, że to jest właśnie ten napój.
Do najtańszych nie należy (4pln za 330ml) ale warto spróbować.

O tak wildgrass jest mega I do tego to polska marka więc warto chociaż u siebie widziałem tylko w wegańskiej kawiarni.

Lucek mega props za Wostok i Fritza!

Edytowane przez _Be_

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Dobra wiadomość dla koneserów napoi gazowanych. Schweppes Polska zostal dystrybutorem Dr.Peppera w Polsce i jest u nas dostępny w ludzkiej cenie. Dziś kupiłem litrowego w Żabce za 2,99 :). Puszka za 1.99.

Dla mnie bomba.

Opublikowano

Dobre jajca, wczesniej tylko w jednym sklepie u mnie w miescie mozna bylo dostac, puszki po 2,4zl

Opublikowano

no ja widzialem w zabce jakies 2-3 tygodnie temu juz :) musze w koncu kupic, bo nigdy tego nie probowalem

Opublikowano

Kupilem litr w zabce i imo nie smakuje tak dobrze jak te z puszki co byly wczesniej dostepne.

Opublikowano

Piłem dziś Peppera i o ile smak ma bardzo ciekawy, tak na dłuższą metę jest za słodki. Nie wypiję go tak jak Forrest Gump.

Opublikowano

Teraz jest promocjia na jakieś Schwepsy kolorowe w Żabkach. Trzeba spróbować.

Opublikowano

Citrus Mix polecam z nich.

Opublikowano

w hyde parku nikt nie odpowiedział, to zapytam tu wśród koneserów - da się w Polsce kupić Afri Colę?

Opublikowano

BIONADE-HD.jpg'

czerwony <3